Коментари - Мъжът, обвиняващ Гуинет Полтроу, че го е ударила и оставила в безсъзнание: Това промени личността ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Златотърсачи има навсякъде и във всяка възраст. Не е необходимо да си 23 годишна българска мъникенка с изживяни вече 5 козметични операции. Засега явлението подло златотърсачество е широко разпространено в чужбина и отвъд океана, но май и ние се учим бързо.

Горкият човек! И хемороидите, които му излезли впоследствие, сигурно нямало да излязат, ако не била ужасната Гуинет! Съд до дупка!!!

Полезно е да се знае дали всичките му личности водят дело срещу Полтроу или само новата? Това са важни неща все пак, утре може на някой да му потрябва. Учете как се ползват новите личности във вашето тяло. Не само за смяна на пола, но и за Правене на пари

Значи гледах филм с Дженифър Лопес. Много беше тъп и промени личността ми. От тогава станах друг човек, не ям, не спя, излизам по-рядко, най-вече ходя по-често до тоалетна! Питам, да я съдя ли за 100-200 милиона, или само 50 ми стигат, за да отстранят психическите ми травми, отключени от филма?

Пропуснах да добавя: "-Мамо! Ще стана известИн!".

Решил е отблизо да провери аромата на парфюма и оригинала

"Нормално" след като номера понякога минава при други известни личности, които са обвинявани в най-различни неща. Предполагам, че този не е жертва, а търси само парите. Може и да има някакви физически последствия (евентуално), които може и да се докажат, ама много често се случва едни неизвестни или по-малко известни да съдят други, защото били насилени преди 30 години. Така работи съдебната система.

ами не е морално че го е октавила...но той иска паричики;)

Хаха. Като я осъди и гушне кинтите личноста му ще се оправи автоматично. Ако го беше ударила продавачка от Уолмарт личноста му щеше да си е наред. Аман от алчни мишки и мишоци.

Аман от гъзолизци на известните