Коментари - Мъжете могат да отслабнат с акупунктура на ухото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжете, жените и който и да било може да отслабне като спре да се тъпче като прасе! Просто, но ефикасно.

Но само веднъж дневно. Блажничкото. Колкото можете, яжте. Но само веднъж и задължително след 12 часа на обяд. "Тайната" е в регулирането на инсулина. Инсулина е хормона регулиращ всички процеси в тялото. Тъпкането с джанкфуд и редовното бъркане в хладилника довежда до ИНСУЛИНОРЕЗИСТЕНТНОСТ - много инсулин който не действа ефективно. Когато се храните с мазнини - не се отделя инсулин. Мазнини а не трансмазнини. Който огладнява много бързо има болен черен дроб. И никаква захар, тестени изделия и алкохол. Храня се само веднъж в ден, свалих от 93 на 80 кг и вдигам по-тежки щанги без никакви проблеми с болки в ставите и мускулна треска.

и с щипка на мадурите става.и пак диета и движение...

Ма това се комбинира с изхвърлянето на касата бира в кофата (кенчета, пълни шишета), ползване на колата само за разстояния над 5 километра, хранене от 10 сутринта до 8 вечерта, пиене на 2 литра вода на ден минимум, и маане на гащи при първа възможност. Естествено може да си разгоните фамилията с кето диета, абонамент за фитнес, хапчета за отслабване, акупунктура, разделно хранене и всички рекламирани панацеи.

Това ми прозвуча много вярно. В този ред на мисли ви предупреждавам , че мъжете могат да умрат от целувка по челото, ако това бъде съчетано с подскоци върху противопехотна мина. А в случай ,че се придържаме към акопунктурата- и тя е смъртоносна ако се нанесе не в ухото , а ти се отплесне ръката към черния дроб и се прави по старовремски обичай с шило, шиш, финка, заточка, рапира и т.н. А иначе най--безопасното отслабване е чрез гладуване - само вода и на всеки месец- контролен тест чрез клякане насред Боянските ливади. Чуете ли " хруп-хруп" - няма начин да не сте отслабнали.

С акупунктура на ухото с игли преди 30 години се сваляха 10 кила,като ти ги махнат и почнеш да плюскаш,хоп +20кила Ефектно е.

Любимият ми индекс на телесна маса. Според него съм с наднормено тегло, но пък ребрата ми се броят като на акордеон

А пък как се отслабва с масаж на шперца....ако знаете!

с диета и упражнения, и от порция сладолед на ден можеш да отслабнеш... :)

По същата логика могат да отслабнат и с мацаж на малкия пръст на крака :)))) Без хранителен режим в комбинация със спорт, забрави нещо да се случи.

За спорт бих поспорил. От личен опит знам, че когато се спортува активно се консумира много храна. Не може да се отслабне, да тялото лека полека се променя, но не се отслабва.

правете разлика между спорт и физическа активност . 1-вото е състезателно и голяма част от спортовете са доказано вредни (пример колоездене - държиш пулс над 150 за 3 часа), второто е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Да де, ама повечето които тръгват да отслабват, решават, че ще ходят във фитнеса всеки ден. Това не е физическа активност, а сериозно натоварване. Накрая след седмица свършват ентусиазма и са с няколко кила нагоре, защото са яли като за последно след тренировка. :-)

Написал съм хранителен режим+спорт. Спортът позволява да не омекваш и да ти провисва кожата когато отслабваш. Ако отслабваш само с диета в даден момент ще заприличаш на мекица - килограмите са ок, но външният вид е трагичен, затова се препоръчва комбинацията.