Коментари - Мечо Пух отново под прицел в Хонконг, този път свалиха кървавата му версия от големия екран | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И как "Мечо Пух: Кръв и мед" може да се води за изкуство? Каква култура и какво образователно има в него?

такива "филми" направо доживотна забрана, кой нормален човек може да измисли такава глупост

...западни простотии и сатанизъм !!!

Хвала на таквизи гениали културни дейци. Стивън кинг отне комичното на клоуните и продължава да създава фобии от клоуни, сега е ред на Мечо Пух да спре да бъде сладкото глуповато и сърдечно мече.

Не трябва да се гледат от деца. Тласкат ги към насилие! Гледайте корейски сериали, където няма насилие, а човешки отношения.

In the Land of Blood and Honey - има такъв филм на анджелина джоли

Ами как. Грозните времена раждат грозно "изкуство". Изкуството е предназначено да придизвика естетическа наслада у възприемащия го. Жалкото е, че за да се направи това явно предизвиква "наслада". Билетите за тоя филм трябва да вървят с направление за психиатър.

Я па ти , а не моем ли да гледам "i saw the devil " , " old boy " и " outlaws " именно щото корейците са униклани в покзаване на насилието мухахахахахахахахахах

Щом "То "може да ти докара фобия към клоуни значи принципно нещо не ти е наред

Абе, верно ли не знаете, че в Китай не гладат с добро око на Мечо Пух, защото другаря Си го оприличават на Мечо Пух? :))) Иначе, че филма е боза най-веротно - така е. Ама тука всички да ми се правите на културтрегери и заслужили дейци на цензурата е малко тъпо. :))) Вие ли ще определяте какво, какво е? :))) И защо? :)))

....ОТ БУНКЕРА !

изглежда сладък филм; кога излиза в Замунда