Меган Фокс и Machine Gun Kelly: влюбени на червения килим

Двойката се появи официално на церемонията за Американските музикални награди

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахахха - таз ква красавица беше, а сега много изпаднала - да се хване с тоя не знам и аз как да го нарека - щом е с жена поне не е педал ама мяза на плевел някакъв. Всички отказалки имат универсално обяснение - "така изразявам себе си"

Тази май възпитаваше децата си като безполови джендъри.

А защо и двамата са нацупени на снимките?

Щото имат запек.

Оставила готиния си мъж заради това недоразумение.. Ако се направи анкета между 10 хетеросексуални жени кой от двамата мъже биха избрали мисля че резултатът ще е 10:0 за съпруга ѝ.

тоя го утрепвам с лопатата , бих ти боклука

Проверих го тоя Machine Gun Kelly в net worth, има 10 милиона долара. За сравнение, Мегън и предишния ѝ мъж Брайън Остин имат по 8 милиона. Извод: пичът е солиден, това как изглежда има ли значение, щом мацката му се кефи и двамата са щастливи. Освен това не само тя има други деца, той също имал дете от друга мадама. Бъдете по-широко скроени и се радвайте на живота.

Реално за момента иска да се чука с тоя. След няколко години ще е друг и пак ще четем колко е лудо влюбена

Отмъщава на мъжа си. Няма друго разумно обяснение.

Еее, излага се!

Никоя умна, уважаваща себе си жена няма да се хване с такъв тунингован и смешен инфантил.

Сигурно има голям че п, няма друга причина. Този 30 годишен пикльо, ще гледа семейство? Няма логика. Давам и 12 месеца най много да бъдат заедно и после тази ков ра ще съжалява.

семейство се гледа лесно в шоубизнеса, ако родителите са актуални и доходоносни. Децата се гледат от бавачки, частни възпитатели , лични треньори в спортовете , които ги кефят и тн.. а за семейното щастие се грижат мениджъри , психотерапевти , дилъри на спийд дайл, ПР агенции за кориците на списания и червените килими на светски събития

А ако свършат паричките, кой се грижи за всичко, което изброяваш? Защото аз видях списък с разходи, а не умения за поддържане на семеен живот.

няма как да ти дам списък на разходи, щото не съм успешен продукт на шоубизнеса, не водя тяхния начин и нямам техния стандарт на живот, нито се движа в такъв социален кръг, Освен това твоята и моята представа за това как трябва да изглежда и да се поддържа"семейният живот" е коренно различна от тази на тези двама хубавци, които в момента изкарват пари дори от новината за "съвместният си живот"л На такива като тях, "семейният живот", нма да им се разпадне точно заради липса на пари, а по-скоро поради прекалено многото пари и скуката ,която идва с стях, щото си опитал и имаш вече всичко .

ще ви смеля Дир.ника

Колкото и да се опитвате да ни предтавите подобен тип отношения и личности за нормални и романтични, никой мислещ и уважаващ себе си човек, няма да ги приеме за такива. Любовта е прекрасно нещо, но дали е добре тя да се преследва на всяка цена и с всички средства. Скоро тази жена ще се утешава с антидепресанти, защото не виждам какво друго би могъл да и даде подобен тип "мъж", освен да изцеди всичко женско в нея и да я остави накрая да си мисли, че тя не му е дала достатъчно или че тя не е "достойна" за него. А той ще продължи да си спи с пушката или най-много да я замени с автомат. Романтиката не винаги е в татуировките и ексцентричния външен вид. Много по-често е в продъжението на отношенията с мъжа, с който си създал и отгледал дечицата в безсънните нощи... заедно...

На дира за нова година пожелажам да им доведат зетьове като Маши Гън Кели.

Трима сина или три дъщери, я пак погледнете снимката ...

Дечицата са много сладки.....Да ги настискаш ,да ги гушкаш да им се радваш.

Джо Байдън, ти ли си?

Този като го гледам какъв е инфантил, няма да се задържи дълго при жена с 4г по-голяма от него, с 3деца. Ще се *укат докато им е интересно, година, година и половина и после ще си кажат "чао".

А тази като я гледам колко е ентелегентна и тя, може и за по-дълго да се задържат. Докато децата не порастнат достатъчно, за да поискат и те същите татуировки като на приятелА на мама ...

Тоя накоафиран, нарисуван и накичен с обеци смешник барем виждал ли е на снимка как е изглеждал Джордж Кели Барнз, с чийто прякор се подиграва? Тая пластмасовата с генетично дефектните палци като го разкра, следващия път да си хване някое негро с прякор Ал Капоне.

Изглеждат покъртително зле заедно. Тая жена сега ще започне да се прави на парцал само и само да подхожда визуално на другия такъв.

Поредните две потресаващи ГМОТА.... Гадост!

ГМОта, извинете

В щата Ню Йорк има официално признати над 30 различни пола. В този ред на мисли питам този на кой точно се е спрял?

Сетете се защо прякурът му е machine gun Kelly? Мегън Фокс ги обича големи и пъргави

С тази китара не ми прилича на рапър. Сякаш е рок музикант

Ай стига бе, тоя изглежда направо гнусно, а иначе нямам против хората с татуировки, но този е някаква траверса.

Преди операциите тая малката беше пичок. Сега стана един от сичките клонинги.

кво е това човекоподобно бе? Тоз е чист педерунгел!

Зарязала нормално изглеждащ мъж за да се чука с ... Нещо. Ама сигурно пак мъжът и виновен за раздялата.

Това истина ли е бре!?! УЖАССССС! :(