Американските музикални награди за 2020 г. бяха връчени на 22 ноември, но призовете не бяха най-интересното на церемонията тази година. Далеч по-интригуваща бе първата официална поява като двойка на горещата Меган Фокс и новата ѝ половинка - музиканта Machine Gun Kelly.

Вижте снимки >>

34-годишната Меган беше една от водещите на наградите, които се проведоха в неделя, а 30-годишният ѝ любим направи дебюта си на сцената като голям изпълнител. Така вечерта се оказа изключително специална и за двамата.

Embed from Getty Images

Меган Фокс и Machine Gun Kelly

Фокс бе облечена в масленозелен тоалет от две части, в който изглеждаше наистина зашеметяващо.

Снимка: AP/БТА

Machine Gun Kelly бе заложил на ексцентричен бял костюм, като горната част разкриваше голяма част от татуировките на музиканта, широки панталони, перлено колие и сребърни военни ботуши.

Самият MGK сподели няколко няколко кадъра от червения килим с половинката си в своя Инстаграм профил с посланието:

"Спях до пушката си, докато тя дойде в живота ми!"

Меган Фокс и рапърът се запознаха и се влюбиха безумно един в друг на снимачната площадка на трилъра "Midnight in the Switchgrass" през март тази година. И макар че излизането на филма бе отложено заради пандемията, нищо не можа да отложи любовта между Меган и Колсън Бейкър (както е истинското име на Machine Gun Kelly).

През месец май сексапилната актриса се появи във видеоклипа на музиканта - "Bloody Valentine" и двамата потвърдиха официално, че са заедно. С появата им на червения килим по случай Американските музикални награди двойката не остави и грам съмнение в публиката, че са влюбени и щастливи заедно. И не са само приятели, както може би се бе надявал съпругът на Меган Фокс - Брайън Остин Грийн.

Фокс и Грийн се разделиха още в края на миналата година, като двамата имаха 10-годишен брак, от който имат трима сина.

Снимка: Instagram