Меган и Хари се показаха на парти с Чарлз и Камила (снимки)

Първа поява на младоженците след грандиозната им съботна сватба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано няма нищо вярно в изказването на брата на Мегън, иначе жалко за принца. Но пък, ако дори процент истина има...

Вече съм твърдо ЗА британска република и им го желая от все сърце.

Сега по всякакъв начин ще се изтъква появата на Меган по всякакви поводи / и то доста често ще я канят/, за да я наложат като много сполучлив избор. Но не мисля, че ще има ефект.

кажи го направо: Кралят е гол.

Ти не я подценявай. Тази маcка се набита директно в кралския двор и се осигури доживот. To знаеш ли kolko красиви жени има така където ги подмятат. А тази нито е от сой нито е богата....Тия не е аристократка.

тюрлю-говечът не е кралски специалитет, а манджа за простолюдието.

Стига с тия шербети - я дайте нещо за Десито и Росито...

щото принцът е една божикравичка, миличкият ... Не си ли чувал, че Господ е събирач?

чудесни костюми, рокли, обувки и шапки- и някакви хора под тях...

Това е ежедневието на тези. Партита и показухи. Нищо полезно не са свършили през живота си но всичко са получили наготово. Живи и здрави да са, но такива хора не представляват интерес за мен.

А бе тези хора някаква работа за 5 лв няма ли да свършат.Що за скапани монархии,що за търтеи си отглеждат,дондуркат,обгрижват.Нищо не разбирам от цялата работа.Обикновена,полуфеодална,изостанала Русия през 17г. се оттърва от техните търтеи.А сега Русия била недемократична,не произвеждали сешуари и епилатори.....ха... ха...ха..

Всички на първата редица отляво на принц Чарлз изглеждат като добре пременена прислуга. Самият той не е най-представителният от своя род, но тук изглежда добре на фона на останалите.

Тя една крадла Меган: краде шоуто на Камила. А тези буквални преводи цялата българска граматика и лексика ни окрадоха.

Хвалят се със снахата-милионерка от Холивуд, която покани на сватбата двама спрягани за кандидат-президенти на САЩ: Опра и Джордж Клуни. Не мислете, че всичко е от добри чувства и няма нищо.

Напротив, богата е и амбициозна, милионерка от Холивуд. Познава най-влиятелните хора от шоубизнеса. Не е от сой, но има добри смесени гени: точно това им трябва на кралския двор, за да се харесат на "новите англичани" с африкански произход.

помнят го и в Столипиново какъв е ентусиаст

Мийгън с този и вид ще кажеш ангел девственица. После кажете че дрехите не правят човека.

Какви чернички дечица ще си народят, не е за разправяне

Очевидно не си прочел какви доходи донесе на държавата кралската дватба. В пъти повече от цената на самата сватба. Ама какво ли разбирате вие, дето мразите кралската институция, от икономика. Все пролетарски мисли в главата ви!

Да са живи и здрави- не е луд, който яде баницата, ами този, който му я дава, поне видяхме какво могат да направят парите. И как една монархия се превръща в разграден двор. Честито.

Не сега, Русия никога не е била демократична! За каквото и да става дума, все Русия ви е в устата! И в сърцето явно! Все се чудя как пък един не се изсели в Русия за по-добър живот. Освен пияният Депардийо!

Меган е с няколко тона по бяла?

До 2016 е получавала солидна издръжка от бившия си, който е продуцент....де факто от 2005, откогато да заедно, е била на негова издръжка. След това се прехвърля директно на Хари... За каква милионерка говорим...

Туй чърното от факултето ли го докара бе Хари. Виден английски лейнтяй и дегенетат

Меган е толкова противна жена...

Меган е толкова противна жена.....

Меган е толкова противна жена.....

я! камила изглежда почти симпатична и направо изглежда добре....ами, да-хитро си е избрала до кого да се снима! възползвала се е, че я няма катето...

дайте координатите на шивачите.

Хах, когато баща ти изглежда по-добре облечен от тебе))

Всички данни са достъпни за широката аудитория: Мегън net worth 4милиона гущера, Хари - 4 милиона. Богатството ѝ е точно една десета от неговото. Най-много е спечелила от участието в Костюмари, но има и други филми, реклами.

Ми на мен пича ми пролича на Тайсън фюри

двугърбата - жив отврат ! къде си Лейди Даяна ,изящество и красота ! Мир на душата ти !

Какви са й тънички краченцата на таз мома-като на комарче!

Хари е Пич,но сега е заприличал на Денди..нямам думи..А по -голямя грешка англичаните не могат да направят.

репутацията на монархията е накърнена след лейди даяна, която поне беше от благороден произход

Меган е една актриса, никакви емоции на сватбата, изигра си ролята само. Отстрани изглежда много показно и изкуствено държанието й. За един ден стана гранд-дама, от изисканото общество. Докато Кейт се държи естествено, тази е доста схваната...само гримаси и стойки...забрави и роднините си набързо, не ги покани на сватбата, баща й в болницата, получи сърдечен удар а сестра й си счупи грака и тя в болницата, а Мегито сменя тоалети...wow

Хора които си честитят когато се изкъпят - са тръгнали да коментират . Много се смях Кото прочетох коментарите!!!!

А вие откакто сте в Канада, научихте ли се да се къпете по-често? Относно статията, Дир, имам чувството, че Лорд Минчев ви пише статиите! Кошмар!