Меган Маркъл на 39 г. : Херцогинята, която се отказа от кралския живот

В навечерието на излизане на книгата за кралското семейство, което се отказа от титлите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма спасение от тая нахална негърка.

Колко се е избелила тази, като Джако, иначе си е доста тъмна.

Отвън тъмни а като разтвори кълките....там е розово, вътре.

Отказа се от кралските задължения и отговорности, но не и от кралския живот. А Хари излезе голяма п”тка. Целия свят му се присмива.

Виж какво ще ти кажа, ку...во. Излизам току-що от работа. И твоите помии чета. Махай се от живота ми. Ако искаш си вземай и сина, но детето ми няма да видиш. Кълна се. Нямаше да ти го кажа ако не го мислех. Ти си повърня. И разбра, че това не са ти баба Т. и дядо И. да ти играе кончето.

Мегън Маркъл= Амбър Хард Скоро ще има панаири. И фекалии в леглото.

Идва момент умните да се учат от простите. Простият човек е по умен от умният, защото, пази природата, честен, не краде, не лъже

Всичко има на този свят От прост министър -председател , мутра и толуп,и тиква, до прост принц.

Забележително е, че хора без образование, но с претенции, не могат дори да пишат! Пише се тУлуп, НЕ тОлуп! В нета, повечето с претенции относно други хора, пишат неправилно на български език!

Да живееш 36 години като принц, да си хванеш някаква никаквица, която е с теб само защото си принц и след това да искаш да живееш като обикновен човек, защото тази никаквица не е с теб, защото си обикновен човек. Много се е объркал горкият като си е мислел, че може да има доходи извън двора, които да ползва безкрайно и безвъзмездно - нито е кинозвезда да си ги заработва, нито има бизнес, нито може да прави нещо. Обречена история.

Решението на принца е в резултат на трудно детство. Строга майка и липса на майчини ласки карат всеки мъж, дори и принц, да го начука на майка си в лицето на по-голяма по възраст жена. Ако ще и с негърска кръв да е каката. Зигмунд Фройд никога няма да напусне АКТУАЛНОСТТА.

На посерковците, но няма да е вечно. Оттам нататък няма как да си покрият разходите от покани в клюкарски телевизионни гостувания или да приказват едни глупости като поканени чучела на различни събития. Хари отдавна съжалява за цялата глупост, но го е срам от тази цялата простотия дори и пред себе си и понеже е слабохарактерен за момента се е свил и не знае как да реагира.

Той лично ли ти каза??

Други въпроси да имаш, Уау?

Не е хубава И по правило стари и млади под един покрив!!!!ужасно е!! А и тя е трета дупка, разведена, второ или трето качество, с претеенции за първо. Идва по вторият начин в кралската фамилия, съществуващата от векове, с традиции, и иска да стане кралица от раз. Достатъчно внимание и се отдели.за четрвъртокласна разведена холивудска проститут,( актриса) искам да кажа

Пък ти си едно качество ум да ти зайде. Мечтата на всеки...

Не иска да стане кралица. Това не е възможно. Крал може да стане Хари, ако преди това умрат баба му, баща му, Уилям, трите деца на Уилям и тогава е Хари. И хипотетично Хари да стане крал, жена му може да бъде само принцеса, но никога кралица.

Мила и сладка :-) Отърва се от ония вампири. Само работа да почне и желая.

Тази жена няма как да бъде “херцогиня”. Хари е психически нестабилен и естественото развитие на ситуацията доведе до абсурдното събиране с този индивид чиято цветнокожа майка, която се появи на сватбата с обеца на носа. Всичко си върви точно според очакванията и всеки може да си отговори как се чувства Хари след манипулативното си напускане на родна Англия далеч от всички близки. Тази жена е елементарна и прозрачна манипулаторка и “семейното им щастие” върви по очаквания план. Въпрос на време е Хари да признае пред себе си излагацията и да спре да се инати. За всички е ясно, че отдавна е с подвита опашка и парализиран от собствената си глупост.

1. Херцогиня тук не виждам. 2. Напротив - отказаха се от кралските задължения, НО НЕ И ЖИВОТ.

да се откажеш от невъзможното

И аз така се ''отказвам'' от нещо когато ме спонсорират безвъзмездно от него"))))))))

Няма по-прост народ от българския, за пореден път се убеждавам!

Я, тя тая била наборче! Тоз ми ти принц не можа ли нещо младичко да забие?

Възрастта!

Възрастта

Каква херцогиня е тази циганка ?

Булю...

Правилното заглавие е: "К.рвата, която стана псевдохецогиня, омъжвайки се за копелето на "Пинцесата на народа"

Супер точно - харесвам!

жената не е за кралското семейство, може да е готина, симпатична актриса и тн. но няма кралско излъчване , нищо общо с Кейт нямат, изобщо не си пасват в двора , не и отива този кралски двор , тя си го разбра това, че не се вписа. Предполагам че се е чувствала като аутсайдер. Разбирам я .

Тези мисли не са ли й минавали през главата ПРЕДИ да се омъжи ? Ама женската пресметливост е надделява - друго си е да се "сроди" с кралските особи, парите и охолния живот ще помогнат да превъзмогне мъката от неприемането.

Колко си тъп. Селски галош. Кор...ва

Да дигне краката Малко Дряново и още 5-6 деца

К'ва херцогиня е тази?! Играчка, пардон, актриса - нищо повече.

Май не им се иска в кралския двор да има Джипси

Принцът си избра нея, а не теб, селска пръчко!

Къв принц мъ джипси - тоя е от коняря на Диана и всички го знаеха

Ти ДНК теста ли видя та знаеш на кого е син Хари

В България мразят красивите жени! Жените ги мразят от злоба, мъжете - от яд,че не могат да ги имат. И когато се прибави и богатство и талант към очарованието - залъкът става труден за преглъщане. Нали така, комплексари!

в БЪлгария са рядкост красивите жени. Разни миски и чалгарки не са между тях, не бъркай!

Как бе? Мара отварачката! Я гледай каква рекламна кампания и тече по медиите напоследък...

има си собствено и бащино богатство - добра актриса с добри хонорари, баща й - известен бизнесмен. има и наследство от баба си. Хари е само допълнение....за разкош. а селтачките коментаторки са наследнички на някой текезесар и са силно комплексирани от некадърността си, произхода и грозотата си.

Наследство от бащата, с когото са скарани?! А той "бизнесмен", който реве по медиите?! На коя планета живееш?

"Наследство от баба си" във вида на памукоберачески умения, да.

Оф извинете ме. Отивам на работа. Среща в 15 часа българско време.

lu4ka

Изключително тъпо парче, което искаше кралски разкош, без да си мърда пръста, но за сметка на това да си развява байрака.

всички многознайковци и критици са си обикновени завистници.

много ти е ограничен миргледа, кифло!

Идеята е - компрометиране на кралската династия. Първи опит - Даяна, втори - Меган. Т. нар. херцогиня се опита да се възползва и от движението BLM, което разбунва САЩ тия дни, за да се изкара репресирана като цветнокожа. Спомням си и статия, излязла малко след раждането на сина й, в която се коментираше, как доходите на кралската фамилия ще бъдат на разположение на американската данъчна служба, тъй като бебето има и американско гражданство. Според мене принц Хари е употребен и вероятно вече го осъзнава.

Ани, не харесвам конпирациите ти. Тя си тръгна, защото я тормозиха. Това е.

завиждам й ,защото е богата.

п ад а ебогата като живее у чужда къща и по милост са я зели на измислена работа?

отказаха я

Еми името ти отива. Не тя се отказа. А ония още не могат да се поберат в кожата си. Ще свикнат

Много красива жена.

ти снощен ли си или доливаш нон стоп?

Ами какъвто и да съм, дърт ерген не съм

що Меган дърт ерген ли е? верно си мотан рано рано :-)

и много тъпо заглавие... тази няма никакъв шанс да е кралица , така ,че де факто не се отказала от нищо.

Мацката е много яка поне на външен вид Прилича ми много на една полякиня, която забих на бригада в Англия преди доста години, е няма такава страст бате, направо огин...

Да не се казваше полякинята Малгожата (наша Мара) с петте баджака?

Никакви пет баджака.. Аз по принцип съм си хубав де, и жените ме харесват ( а тогава и бях млад), но по тези лагери дамите от източният блок пощуряваха, стават особено разюздани, особено украинки, полякини и ..българките Ако не вярваш, поговори с някой койтое бил

Защо и е да е принцеса? Само излишни ангажименти... Отказвайки се, тя си осигурява спокойствие. Финансово пак си е добре, няма да и липсва нищо...

Първи случай когато принцеса иска да стане жаба

Така по-лесно ще си развява байряка, иначе е постоянно в светлината на прожекторите.

Кой бе?