Съпругата на принц Хари Меган Маркъл, бивша американска актриса и фотомодел, празнува рожден ден отново в САЩ. Тя е родена на 4 август 1981 г. в Лос Анджелис, а днес става на 39.

На 19 май 2018 г. двамата с Хари сключиха брак, а през май 2019 г. се роди и първото им дете. 2020 година пък за семейството бе белязано от решението им да се откажат от кралските си задължения и титли. На 1 април 2020 г. те престанаха да действат като членове на британското кралско семейство и се отказаха от титлата "Кралско височество", правителствено финансиране и марката Sussex Royal.

Меган и Хари предпочетоха да се отдадат на обикновен живот, в който нямат задължения към короната и сами могат да изкарват средствата си.  Те се върнаха обратно в Америка, където заради кризата с коронавирус живеят в изолация, заедно със сина им Арчи в Лос Анджелис. Живеят в дома на холивудския продуцент Тайлър Пери. Двойката се отдаде на благотворителност по време на пандемията. Те си намериха и платена работа - ще се присъединят към кръг от видни оратори.

Дни след рождения ден на Меган Маркъл се очаква излизане на "истинската история" на Мегзит в нова биографична книга. Тя ще носи името Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family ("Намиране на свободата: Хари, Меган и създаването на модерно кралско семейство"). Нейни автори са Омид Скорби и Каролин Дюранд, които са кралски репортери.

Вижте видео за еволюцията в стила на Меган Маркъл: от херцогиня до живот в L.A >>