Меган Маркъл работи тайно за организация за защита на животните

Основна цел на "Мейхю" е подобряване на живота на кучетата и котките на хората от уязвими социални групи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя работи тайно (но медиите знаят), Хари - тайна страница имал (питам се дали сега няма, като нищо по-добре я е засекретил, поради което медиите още не знаят).

Афроамериканката,работииииии???????

Как се подобрява живот на кучета и котки. Имат нужда от кино и театър, фитнес, развлечения, екскурзии?

Оттеглиха се, за да заживеят като финансово независимо семейство! Обаче, се наложило Хари да помоли баща си, да им плаща сметката за охраната, която е около четири милиона лири годишно. Двойката вече е получила сериозна финансова подкрепа от принц Чарлз за първата година от своята финансова независимост. Това пише в предишната статия! И така - нито работа, нито благодарност. Само циицане и готин живот...

А бе я се скрий. Не я плаща баща му охраната. Държавата я плаща. Това е обществено значима личност. Ти знаеш ли колко такива издръжки за охрана плащаш индиректно чрез данъците, които плащаш на разни български момъци, дето дори не си им чувал имената. А този го познава целия свят......И принц Чарлз ти ли ще му определяш на кой да оказва финансова подкрепа с личните си пари. Може би трябва да ги дава на теб или.....Понеже в България никой не подкрепя финансово децата си....Та-пак се скрий.

в България плащаме за ахмед Доан и за няколко други маргинали от сик и вис

трябва да имаш муцето и путето на Бриджит Бардо....за да станеш лице на такава организация. Това, че си правила свирки на английски принц от трета глуха в наследството не е достатъчно условие, за Лице.

Значи помага на кучета и котки, а собствениците им, които нямат нищо за ядене ги оставят да умират. Има нещо гнило в тази фондация.

голям праз - таен

Тайно, ама трябва да се прави ПР. Ама пък да е тайно. Но пък да има ПР

Да тя работи тайно... Но всъшност какво работи явно ? Или заглавието е опит за кратък виц ?

Всички кифли работят това!

Вече не е тайно. Негрото не престава да публикува медиа анноунси за делата си, и да пребира клик байтс. Мриджит бардо поне наистина работи, тая само си вее парцалките и проси пари о краде от данакоплатците. Колко е мразена ако знаете.

шъ е бухам кът магаре!!!

Изруд, това е черно и мерише бе. Нема да ти стане бе, това не се пипа бе.

няма го барам,шъ го мандръсам!