17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си няма да видиш

Еми не съм губила дете, но не злобея срещу тези, които са губили

Ще си седиш още дълги години там

Не си първата , няма да си и последната!

На тези години това е нормално.

Селянко! Беж да те няма

Иди и си почисти къщата у Кк. Вони до тук

Боклук

Ще ти върна сина и дим да ви няма

Ще се разведа. Не се притеснявай.

Оака.ла си се до уши

Обади ми се, ма. Да те видя колко ти стиска.

Даже и не вдигаш, ма. Много си смела

А как ще вдигне тая?

Долна ку...тиква и никва майка. Боклук и половина

Е, то бива преструвки и превземки, ама това вече е в повече. Абсолютно правилно е, ако от кралския двор са я пренебрегвали. Артистка и половина и нищо повече.

Тая и за артистка не става. Просто едно голямо нищо - грозна,дърта,разведена ,мазна петниста кожа и патешка човка за нос.

Ще стоим далеч и ще наблюдаваме какво можеш. Шоуто предстои,а дърта и грозна си ти. То шоуто е започнало вече, но без нас.

А що се отнася до дърта и грозна, това си ти.

Би ли обяснила какво правиш тук? имаш друга снаха. Иди там. Даже и за децата ще помогнеш...Какво толкова

Миризлива къща. Слаба майка, нула домакиня

Малко Дряново, пак ти хареса

elsg@

много фалшива история - слаба актриса, лоша съпруга, егоистична к???ка.

Не си казвай името ,Малко Дряново. Точно ти дето цял живот си била лоша съпруга. Че и лоша майка. Ти никога не успя да бъдеш майка на най- големия си син. Ку..долна

Днес съм в почивка. Цял ден ще ти отговарям, а и вече имам home Office. Няма страшно

Ваньо, как е село Малко Дряново и тати-комунист

Тази явно следва пътя на Кардашиян..Хари Хари сглупи мноого

Ку.ва

Ваньо, що си харесала, ма? Това е обръщението ми към теб. Значи харесваш като те наричат така

Ваньо, номерата ти няма да минат. Тук този път много обърка.

Моят дядо на такива номера като твоите казваше ку. виенски номера

Тази е пошла лъжкиня и измамница. Хари е безработен и наркоман. С това се изхранват като си продават историите по весниците

Тази дърта ,грозна и разведена жена искаше да не се показва публично ,а не спря да ни досажда. Май малко ни омръзна патешкия нос.

Ваньо, ти си дърта и грозна. Направи една стъпка до огледалото

Как е кривия орлов нос

Съжалявам! Това са много, много гадни моменти, които не пожелаваме никому!

Абе тази нали изчезна от Англия ужким да се спасят от медийното внимание и да живеят спокойно. А сега къде се вре непрекъснато да пишат за нея. Ама че лицемерие...То и в Yahoo и даже по местните телевизиии това е новината на деня. Като че ли кой знае каква велика личност е...Треторазрядна артистка с големи претенции.

100 вярно

О, безработният Т или некадърният Р. Кое е на 100 % вярно

Добре, че изгониха тази дива кранта, която проваля брата на принца. Много бързо са я видели, че е нищожество. Тя ще се разведе с принца и ще го остави, защото нищо не може да я удържи в главата.

Разбира се при такава селска рода. И скандали всеки ден. Ще се разведе. Но ще вземе най-хубавото със себе си, селтаци

Цигански номера. Ама Хариту като налапа въдицата, че играе по циганска свирка. Симпатичен ми беше . но се ус.а с тази хитруша.

Красива жена . Бих я лупкал от вечеря до закуска . Но , най-ми харесва как подобрява породата на английския кралски двор. Не само негри , жълти китайци им трябват още .

Подмокрих се просълзих се и накрая избухнах в смях. Да си продава драмите на тъпите американци. ЕВРОПА на сълзи невярва. Смешен ПР. Това с насрания памперс е култово

Ау много е гнусна тази жена.Знаем колко слуги,гледачки и готвачки бягат по г за.Сама сменила насрания памперс на златното дете.Пошла лъжкиня да му е честита на Харо.

Вземи си хапчетата и лягай. Лъжкиня е Кейт. Много “тъгува” по Харчо...Ах трогната съм

Ми златно е детето, ма. Имаш ли нещо против.

Изповедта, която прави има за цел да замаже поредния скандал, сътворен от нея - лъжите в книгата „Finding Freedom“. Извадено едно човешко нещастие, което е преживяно от милиони семейства буди съчувствие, но сега искаш или не искаш си задаваш въпроса - Ако не беше другия гаф с лъжите, щеше ли да си искрена и търсеща съчувствие,като обикновен човек или поредния номер за широката публика, за отбиване на вниманието от истинската ти същност?

Явно не си в час. Тези дебили от “кралското семейство” тормозеха жената, а сега ...истинската й същност....каква е? Малоумник

Защо светът трябва да научава това? На колко жени и семейства това е проблем, ама не пишете за тях! Е, нали стана херцогиня, един вид клюка да кажем, интрига да разкажем ... ДА ВИ ЕБА И ПРОСТАЦИТЕ, ДЕТО СТЕ !!!!

Защото като мълчат жените от срам изпадат в депресия и си колят децата. Ей затова...

Тук няма кой да те разбере. За да разбереш, първо трябва да си минал през доста неща.

И защо пък светът да не научи за това? Да си стискаме очите, че такива неща не стават или стават само на другите. Затова като се случи на някоя и вземе че изтрещи тотално. Не, има нужда да влезе и това в публичното пространство

Като не те интересува защо четеш, че и коментираш? Думите и действието ти си противоречат. Бг отдавна е психично болна държава ама всички се скатават...

Ех, каква лисичка е тази Мегън! всичко при нея е поза- усмивката, жеста с косичката зад ухото. Дори и тази тъжна и гадна история е поднесена толкова мелодраматично, че някак си забравяш да съчувстваш, като нормално човешко същество.

Ето заради такива тъпи и ограничено мислещи онази си закла децата. Щото е срамно да си признаеш пост родилна депресия, проблемна бременност и т.н. Всичко трябва да е идеално като на пластмасова куха лейка. Заслужавате си кочината, в която живеете.

Абе каква брюнетка?! - Има си друго, по-точно име за подобни индивиди.

Маймунка???

Коментарите под тази новина са потресаващо гнусни. Толкова чернотия има в душите ви, че едвам дишате. Защото виждам, че ви е трудно ще се опитам просто да обясня поне 2 причини, защо жената дава това интервю: 01. Притеснява се, че новината ще изтече рано или късно. Предпочита тя да я сподели, вместо да остави на жълтите вестници да си съчиняват глупости 02. Осъзнава, че ако го крие и изтече, ще излезе все едно се срамува от нещо, а иска да покаже, че няма нищо срамно в това да загубиш дете и за тези неща трябва да се говори открито и нормално

За мен лично стресът около кралската фамилия доведе до именно това. Едно време убиха директно Даяна, сега успяха индиректно да съсипят Меган дотам. Не знам дали за медиите има по-черна от Меган, цялото човечество си изсипа злобата върху нея

С хора като вас, най- искрено ви казвам, че още виждам светлинка и някаква надежда за България

По-голяма част от коментарите са гадни безспорно. Но това първо не е интервю, а op-ed -лично мнение избор на редактора на вестника. Би могло да се спори какви са били мотивите и на двете страни- това само те си знаят. Това което разбираемо дразни българският читател е твърде мелодраматичния тон за една определено трагична случка в живота на което и да е семейство. Не е като да не се случва често. Непремереният и силно драматичен тон предизвикват точно обратната на съчувстие реакция.Друг е въпросът, че точно това допада на американския читател - дай му сълзливи истории в стил Нора Робъртс ,хеле пък ако са замесени знаменитости още по -добре.

Лекувай се. Сериозно.

Тук пък “тона” й пречи на госпожата. Еми и да ви плюят вие си викайте роса ме роси

Толкова ме разтърси, че още се треса. В света, в който всеки 17 секунди умира човек от Ковид /според СЗО/, вие ми пробутвате някакви лиготии. Толкова жени са губили бебетата си, толкова хора губят близките си сега. Това, че се е случило на херцогинята мелез, по-трагично ли прави събитието? Понеже другите двама херцози още скърбят за кучето си, тая е решила да ги надмине по сърцераздирателност? Моля ви, имайте малко срам все пак.

Един мелез сучещ от хората по-малко!

Когато имаш мозъка на мравка.

А поне знае ли от кого е забременяла или са били много?

Доста свободен превод на нейния пост. Вероятно е истина и затова е тъжно, но го описва толкова артистично, че се чудиш роман ли пише или нов сценарий?! Неискрено някак. Никой не описва така нещата, които са го наранили лично...

Добре е превода. Прочетох го, точно така го е описала. Потресаващо лигаво и фалшиво.

Еее, голема АРТИСКА таа...Само не знам от кой нискобюджетен филм е заимствала хисторито

Пък тая сутрин не го изтръсках добре и остана една капка

разтърсваща новина за някаква пачавра, която ще направи живота на българските пенсионери по-лек!

Аман от артистични реклами... Моля не ни занимавайте с гинекологичните проблеми на тая

Писането на сценарии не е като актьорската игра. Не е за всеки :))

Що ли не й вярвам... Май пак се чуди как да привлече внимание.

Би получила съчувствие, но така преднамерено крещящо за внимание и възхита към елегантното й емоционално описание, с което да се изкара пресвета дева Мария - наранена, но все пак любяща и силна даже песен пяла и люляла другия безценен богоизбран младенец......просто... Мое ли да повърна, моля?

Дира ако имат малко акъл, ще затворят тая част от сайта поне докато света се пренарежда и големите гъзари си редат схемата как никога повече някой друг освен тях да има пари и собственост. Ма понеже са комунета и "си знаят" няма ни огрее. А и винаги има сметка от трафик било то само негативен:))

само слугините и простите момичета споделят подобни неща!

Бети взе мерки и би шута на цигането! След Даяна си е взела поука и не допуска и минимален риск мангал да ръководи империята!

много расистко но ДИР няма да те изтрият споко

Каква империя? Австралия скоро ще се откажат от монархията. Лондон е пълен с цветнокожи и махараджи. Великан на глинени крака. И Борис Джонсън много се старае да се наака страната.

Доста повърхностно изказване. Австралия правят пари от това,че са под короната. Вие, кой си мислите,че дърпа конците на БоДжо?! Не е лошо човек да се вижда нещата, а не само да ги гледа. Ако съм Ви засегнал, не съм имал това предвид.

Потресаващо признание. Настръхнах.

Искрено се надявам това да не е ПР акция и, ако не е, още по-искрено се надявам, да не си прави ПР акция от злочестието, което ги е сполетяло.