17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безкраен маразъм тресе Англия! Отврат! Пошло, грозно, архаично, безвкусно, демодирано и примитивно е цялото това натрапено на англичаните отношение към потомствените търтеи... И като си помисля, че тия ни поучаваха за т.н. "култ към личността" у нас ....

На път съм да спра с посещенията на ДИР-а. Не стига, че новата версия е меко казано "неприятна", но и всеки ден се намира по някой неграмотен да си изчопли от носа поредния серсемлък. Голяма "НОВИНА"- няма що. Това вече е безобразие. С тези "новини" ли трябва да ни занимавате? УважаваХ ви....

Ами ако пръцне?

Само проблеми...

Меган защо толкова църна? На кой солариум ходи?

Тя не е църна , а тази зад нея е бяла като гримиран канибал.

Аз тази зад нея дори я помислих за восъчна фигура!

Когато се събираш с някого, вгледай се по-дълбоко в родителите му и си вади изводите какво да очакваш. Така, че Хари, сори, но фактът, ме си расъл под похлупак далеч от реалния живот, ти изигра лоша шега. А принцовете и принцесите първо на това трябва да ги научат, защото още от раждането има опашка кандидати за спътници в живота. Поне наследниците на Уилям да си вземат поука един ден от глупостта на чичо си.

Как е изпратила халката на съпруга си по пощата, човекът който и дава рили всъщност и заради когото спира да работи като сервитьорка и да разнася куфарчета няколко години....и същият, който и плаща издръжка до появата на Хари.... Дори да е от аристократична фамилия, а не от семейство на ред нек и африкански макак, само този факт е достатъчен, ама явно олигофренът Хари го е пропуснал. Така че сега ше си плати подобаващо.

+ това, че е трябвало да й плаща още по-висока издръжка и го е шантажирала, за да й уреди ролята в “Костюмари”

Ще и просветва къде се е набутала. Няма как да превключи от пачите мутри по инстаграм и гологъзите снимки с премрежен влажен поглед до позицията, където я насадиха. Изглежда нелепо като опитва да се прави на аристократка. И като се събуди и Хари Глупака ще има сеир.

Поне да бяхте изчакали още една седмица докато ни уведомите са “горещата” новина.

Наистина се докопа до кралския двор и все прави по нещо глупаво, но ще видим до къде ще стигне всичко това... Много жалко за принц Хари! Имаше такива хубави приятелки , а се набута с тази актриса, която според мен е злато търсачка….

Ти си носител на 5 Оскара поне!

Ти си носител на 5 Оскара поне!

Тази Меган си мисли, че може да се позволява всичко!!! Аз мисля, че се прави на много важна!!!

А с не кръстосани (разчекнати) крака как изглежда "по-прилично" или по-неприлично ?! Всеки има право да си затваря или разтваря краката според възпитанието.

Пишете абсолютни глупости

Да ви имам проблемите.

Според протокола, като акаш, трябва да взимаш хартията с лявата ръка и да се триеш с дясната ръка. Иначе е голям гаф.

Трябва да се внимава много... ! Преди време ми поставиха тел в костта на китката, понеже бе счупена.. на дясната ръка.... Ходенето до тоалетна и процедурата с бърсането бе цяло изпитание да го направиш с лява ръка, при положение, че цял живот си го правил по описания от Вас начин.... - с дясна ръка... Внимавах да не зметнеш... или да се отплесне ръката..., контролираш плъзгането с прецизна точност.... Пробвай да видиш, какво е усещането, ако го направиш с лява ръка.. :))))

Всички толкова се смутиха че направо острова ще се затвори....как може такива глупости да се пишат, да се чуди човек авторите на такива статии на каква дрога са.

житейска драма!!!!!!! Покъртителна история!!!!! Цялото Човечеството е притаило дъх и чака космически катаклизъм. Благодари ви ДИР-ници, че ни държите непрекъснато в течение на живота на Техните Величества.

И преоблечената им нова прислуга.

Предвид напредналата възраст на кака Меган е хубаво да не я притесняват много как са й разположени краката.

Е с година по-млада и има три деца, тази от много ползване на 37 годишна вече надали ще даде плод, но и това е проверено предварително.

бРЕЙ, ТАКЪВ СМУТ НА ОСТРОВА! НЕ СА ЛИ РЕГИСТРИРАЛИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ПО ТОЯ СЛУЧАЙ?

Аууууу, ужас! Вай, вай...

Не знаем дали поведението и е обидили кралицата.

Не мога да разбера ние поданници на английската кралица ли сме, та всеки ден ни информирате за житието-битието й- нейното и на роднините й?

И в двореца и в...ДИР-а.

Преди три нощи ги сънувах в Бъкингам. Малки и големи, принцове и принцеси, наред с много хора, вкл. и аз. Спирам да ги чета , но само заглавията им вече са достатъчни да те вкарат във филма.

а-бе, простичка, как да се държ--първите 7 години ги няма

Има ги, ама маймунски.

lu4ka

Забравила си ги е на някой клон.

Нагледен пример за истинското недоразумение в кралското семейство. Меган по-скоро се отличава като слугиня и на външен вид и като поведение. Липса на възпитание, на семейни ценности - отгледана от майка, която я е насочвала как да се пласира добре..........

Шарън Стоун го играе малката мръсница, да дразни бабето.

да им имам протокола.. как може изобщо да се обръща внимание на подобна глупост? Да я пита човек защо й трябваше на Меган да се жени за тоя "принц"..

барабар с титлите и кринолините. и т.н.

Толкова е нелепа горката, че няма накъде. Но както е казал народът, не е луд който яде зелника, а който му го дава :)

Шоуто тепърва предстои. Имайки предвид от каква семка и яйцеклетка се е пръкнала, средата от детството, бардаците за шестокласни актриси и т.н. .... дръж се, Хари.

Последното изречение в статията обезсмисля заглавието. Ама нали трябва да има сензация! Всъщност, "нещото" зад Меган на заден фон на снимакта заслужава статия. Заинтригувах се какво е ТОВА????

Ох,омръзна ми да чета все за тях.Била си кръстосала краката така ,а не иначе.А ако ги отвори широко?Малеее ,ужас.Сигурно денонощно ще се говори.Може и радиоточките да върнат от село ,да да чуят всички

Това е една проста жена,докопала се до кралския двор.Какво може да се очаква от нея освен простотии?

а ти кат си мноо умен, що не докопаш и ти ?

То не с акъл става... ами с...

Леле каква мумия има на заден план, на последната снимка!

Ауу, ужас... Как може да кръстосва крака!?!?

УЖАС - Цял свят разбра че тая не си затваря краката , сега ги кръстосала и еб... и ''Смута'' !!!!!

Докато я научат на етикет и ще дойде време ми6 да я "отчита"...

Какво толкова нарушила - Да Ви и глупостите !!!!! Тя да не е стигнала до тук с ''кръстосани'' крака - Вие пък на какви се правите ?! Добре е че има БАЛЪЦИ да Ви плащат глупостите !!!!!

Редовно питам и никой не ми дава отговор. Ако Меган реши да пръцне докато седи ня стол като на снимката, кой гъзер трябва да надигне по протокол, левия, десния, или този който е по-далеч от Величествата?

Тя не трябва да надига нищо! В такива случаи винаги някой присъстващ "сър" става, извинява се, че е осмърдял с душата си гостите и напуска с поклони събитието!

Кралското семейство не изпуска газове, защото не използва газоотделящи храни.

Да бе да! И нямат тоалетна защото акат захар на бучки. Кафява. Изпускат не -е-еее ами... да не казвам как! Прочети книгата на Камила, издадена още докато Даяна беше жива!

Добре че излизат от ЕС, та да не им носим срама и на тия!

Интересно ми е вечер дали един слуга наблюдава и указва какъв е етикета или без съответната помощ се правят принцчетата и принцеските.

Един месец я обучаваха на Кралски протокол. За целта специално избрана сред Придворните дами на кралицата посещаваше Меган всеки ден.

Последната снимка си е някакъв парад на изродите :)))) Няма такива сдухани и безполезни бангии... За мен все още остава пълна загадка , що ежечасно ни информират за битието на жалкобритите . Пет пари не даваме за тях :))))

Като почне да се перка с коняра, шофиора, бодигарда, тогава ще видиите какво е нарушение на етикет. Собственият и брат каза, че тази е златотърсачка и боклук.

Олигофрени като Хари, че да лежим на брат и да ни каже очеизвадното.

леле, кошмар, къде се набута горката американка в английския кралски капан, сега да не смее да диша

Херцогинята на СъСЕКС можеше и да разкрачи краката, но за да запази добрия етикет, реши че е по-добре да ги кръстоса.

Ей това дами и господа е истинска трагедия! Разни други неща като войната в Сирия, майките на инвалиди, бежанците по Европа, бедните българи, корупцията в България а и на други места, просто бледнеят по важност. Пу-пу да не дава Господ туй пак да се случи...направо съм потресен и английската кралица има мойте най искрени съболезнования по случая. Това е истински кошмар! Трябва да намерим начин да помогнем!

Тц тц голям проблем... Пълни дивотии...

правилно, кой знае какъв гарван е разперила долу!

Не разбрах. По протокол в кой крачол трябва да го преместя ако се окажа до кралицата?

Тя какви други работи прави, вие за кръстосани крака говорите!

ОСТАВКА НА БРИТАНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО! Как може такова безобразие!

Лелееееее, каква трагедия от космическа величина!!!! И сега какво ще правим, да си посочваме главите с пепел, да Вие м на умряло, траур ли да обявим??? Защо въобще ни занимавате със семинари, с които нито имаме нещо общо, нито искаме да го имаме.

Да им имам кахърите на велико-британците!