17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този път не е улучила шапката. Прилича на медицинска сестра с тази бяла касинка.

Прилича ми да е влязла в капана на зълвата и дизайнерката, които са значително по умни и така въпреки обявения бойкот хитрата сврака е в капана и с двата крака много е жалка с това боне горката...

Стига с този безмислен живот на тези същества. Какви събития си измислят само ,за да харчат пари за тоалети и да ги снимат.

евала за "закачалката". Най-накрая някой да го каже в прав текст.

Не са "зълви", а "етърви"!

ПРАВ СИ НО ВСЕ ТАЯ

И шапката и роклята не ѝ стоят добре. Само Виктория Бекъм може да измисли такива дрехи и то за 9000.... Шапката не прилича на нищо, а роклята прави Мегън без никакъв силует. Модният съветник трябва да бъде уволнен незабавно.

Каквото и да облече, има излъчване на слугиня.

Горкият Хари...

Всеки ден поне по две новини за тази жена. Няма ли други известни хора, за които да пишете?

Много зле, Мегън, определно са те подхлъзнали лошо. Катрин, както обикновено, има най-угледен вид, но пък нещо много го докарва на злоба и отегчение във физиономията на повечето снимки този път. А Тереза Мей направо ме накара да се засмея с глас с този й вид - с шапка от колекцията "бостанско плашило".

Големи мъки изпитва тази женица с обличането и това е. До този момент е олучила единствено втората сватбена рокля. Те са къдрички, синджирки, безумно къси рокли, неумение да сяда в тях, голяма излагация е милата. Чудно ми е защо я оставят така да се мъчи без стилист и без никакъв усет. Нещо тип треторазрядна актриса в кралския двор е положението.

Първо беше с ислямско зелен тоалет, а сега вече и с фес. Нещо правим асоциация с псеводмодата за талибанските бради която натресоха на белите хора за да се слеят с арабите и диваците. Сега чрез кралското смейство ще вземат да направят модерни и бурките..

На мен ми прилича на ходжата дето се целува с Борисов, но без брада

Облякла тоалет на Бекъм. Шорти и футболна тениска. Пишете на кой Бекъм- на футболиста или на женка му.

Тази двойка е още едно доказателство за това, че много често изразът "чавка му е изпила мозъка" важи за мъже дори от кралско потекло.

Мегито прилича на мюсюлманска булка от третия свят в тази премяна.

И двамата са с просташки вкус - тя - за дрехи, той - за жени.

Виктория е дизайнер, Дейвид е футболист... на кого ли е облякла тоалет, въпрос за 15 000 лева...

Какъв силует в 8 ми месец бременна, брато

Тази жена ми напомня робинята Изаура.

ръснала е 4000 за да демонстрира колко е бременна с тоя торбест, отгоре на всичко бял тоалет.

... да не са и пораснали рога ?

... парцал...поне да беше мИникенка това тъмно джудже с нос на селянка проста ....гледа все едно я изпитват в час по математика, а тя не познава и цифтите

Хаха, тази прилича на нашия мюфтия с този тоалет...

Роби мръсни, така и не можаха ни руснаците да ви освободят от робството на турците, нито комунистите от робството на експлоататори и фабрикантите ( не четете , не четете....поне "Тютюн" прочети бе, лайно тъпо)

От това идиптче слабоумно и противно, което няма общо с България

Всички са ми симпатични, с изключение на Чарлз и камилата.

Добре си е жената,а Катрин много измъчен и състарен вид има.

И продължава упорито да държи корема, демонстрирайки бременността си.

има притеснен, направо болезнен вид само когато зълвата е наблизо.

Много е важно да сме информирани за всяка смяна на дрехите и колко струват те....сууупер интересна новина...Стига ни натрапвахте тазиособа и то по N пъти на ден, всеки ден....

Шапчицата от главния мюфтия ли я купи?

И аз реших, че мюфтията ни е отишъл в Англия след като му опростиха дълговете. Меган малко е сбъркала с този бял цвят, много изпъква чернилката, но нейсе, поне затворени обувки е обула, а не като сутрешните без пета.

на пош за страхотното попадение и отмъщение на това недоразумение

Роклята е направо ужасна, има много грозно деколте.За шапката да не говорим каква е......Виктория Бекъм трябва да върне парите.Мегън ми е симпатична, но трябва да си бъде себе си, а не да се опитва да бъде като тази сган в Лондон.

Честито да ти е пътеводната светлина - разпоретина прогресираща с утка та напред; бивша участничка в потрторазредни порно офис сцени. Хари Тъпото определено ти е идеалът за мъж.

Вярно, че Катрин изглежда поне 10 години отгоре, но това не и пречи да си е на мястото за разлика от опуленото и озътращо се мургаво недоразумение.

Наистина така гледа, защото винаги се е проваляла, проваля и ще се проваля в средата, където НИКОГАняма да принадлежи. Жабата вол няма как да стане.

И винаги се озърта уплашено да не би да се събуди от проказката и да види жаба до себе си. Мизерията много и личи. Като нахранена сомалийка, която не може да повярва, че вече няма да се събужда гладна.

Това манге, колкото и да се пъне, никога няма да достигне до класата на Кейт, йеле пък на Даяна.

Коя е Кейт? Кой е Хари? Какви са тези крале и кралици?

Тази страда от комплекси да е най,а и с това малоумно изражение,тези преструвки - имитация на "мила" жена ,почва да ти се повдига.За тази година половин милион лири са изчислили за дрехи,та на добре върви,Хари ще си ходи със старите костюмчета,него кой го забелязва.Да видим какво детенце ще изкочи,малко остана!Но така или иначе не може да достигне чара на Кейт,къде по естествена ,ама на,борба за показност.

Абе каква класа пък Даяна И кейт са имали? Придворни мишки, нищо повече. Тази поне беше декларирала над 7 милиона долара, спечелени в киното. Поне си има нейни пари.

Повдига ми се от тия кралски особи - монархията отдавна е отживелица и начин за паразитно луксозно съществуване на шепа хора...