Меган с първа поява след майчинството

Херцогинята с тоалет на дизайнерката на сватбената ѝ рокля

Обратно в новината

Коментари - Меган с първа поява след майчинството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

циганки,камили и тем подобна сволоч е кралската рептилия вече

Офффф, тия капелати мисирки, пак са ги натоварили по каруците. И тяхната не е лесна, в София мангали снатоварени със стари хладилници каруци се возят.

Леле Кейтката какъв поглед хвърля на Хариту... ще го схруска! Пък тая куха лейка, загорялата стафида Меган е много зле... Хариту взе да се усеща ама вече късно.

бившата американска актриса изцяло заприличала на майка си като сестри близначки са и това станало за отрицателно време

С какви глупости ни занимават.И тази "новина" ,залива целият свят.

Майка от 40 дни в тъмносин тоалет! Понятието "майка" внушава нежност, женственост, жертвоготовност и духовно извисение. Изобщо не кореспондиращи понятия с Цвета на дипломацията - тъмно синьото. Особено на по-тъмничка жена. Нищо пролетно, подобоващо началото, крехкото нежно началото на Живота или женствено, майчинско, романтично няма в тези снимки на Меган. Много е сгрешила, подценявайки символите и представите на човечеството от хилядолетия за майчинство, женственост, нежност - цяла една галактика от цветове, светоусещания и европейска култура. Този факт не предвещава адекватно отношение към който и да е въпрос и събитие от световната или британската сцена на тази акриса, произхождаща от американското простолюдие, въпреки успяла актриса там. Липсва ѝ класа. По-скоро другата снаха - Кейт, отъждествява с тоалета си пролетта, равна на началото на един възраждащ се живот с нежността и светлостта на майчинството. Класа! И светоусещане! Ако някой не го разбира, то този същия Някой има достатъчно финанси да си плати, за да му го разяснят. Стига да държи на завоюваната си територия. В противен случай - инатлъкът и егоистичното и нарцистично себеуважение ще го изхвърли от тази територия, при това супер унизе, но и като невъзвращенец.

никога не е късно

100% си права НО Говорим за една златотърсачка и интересчийка готова дори да роди, за да си зациментира позицията, а не водена от майчински инстинкт. Ако не беше първият и съпруг и куфарчета нямаше да може да разнася дори. Използва, мачка, плюе отгоре този който я е хранил и и е дал място под слънцето и продължава. Та сега единственият и зор е да си намали оптически разширената фигура и да си прикрие корема, нещо което не се налагаше на Кейт поради простата причина, че черните жени не запазват фигура след раждане. Та това е....една огромна суета над всичко.

Една тъмна майка, потънала в светлосенките на тъмносиньото.. А хората, не само от Кралството, очакват един светъл, сияен образ на Майка. Голяма грешка отново на вироглавата мулатка, незачитаща Европа - континентът на Световната Цивилизация и Успехи, майка и създателка, дала наследниците си от поколенията ѝ, преселили се и създали САЩ. Ако един човек е интелигентен и цели успех, то Той би изучавал историята и би се съобразявал с нейните последователности и закони ! Но за това е нужно ......познайте : просто КЛАСА !

отношението към баща и е потресаващо и абсолютно неприемливо

нормалните хора нищо не очакват

Изложи хилядолетната традиция в тази държава. Никаква глътка свеж въздух не е това. Айде да не бъркаме младо и модерно семейство като Уилям и Кейт с простащината и неачитането на тази разюздана афроамериканка възползвала се от психически нестабилния Хари.

Аз пък в първия момент помислих,че Кейт си е взела прислужницата в каретата по милост и да й е под ръка, пък то се оказа новоизлюпеното кралско височество Меган.

хаа..разсмя ме много злобно стои но Кейт и Меган са точно така.хаа

тъмносиньо на мургава кожа е направо фалстарт, но добре скрива наедрялата снага. ако продължава така има шанс да заприлича на нета.

Свекървата и етървата изглеждат чудесно, кралицата също.

ако някой не е разбрал.

Заприличала е на майка си. Ама много бързо й е опадал прашеца, бе

Ама много точно. И аз горе направих същия коментар. Значи не само аз си го мисля това.

Хората с класа знаят, че трябва да си платят на специалисти - пиари, дизайнери, консултанти, за да си запазят класата, просто защото имат такава необходимост. Случайно попадналите индивиди в сферата на "Класата" не осъзнават този факт или уважение към йерархиите в обществото, както и към класите, въпреки стремежа им към Класата. Затова такива индивиди, пръкнали се от ниските социални слоеве си позволяват съвсем примитивно, съвсем първично от позицията на животинското си "его" да се инатят и да налагат насилствено своите си разбирания за КЛАСА върху половинките си. А родителите на половинките им, просто от възпитание, грижа, от обич, класа, от деликатност към децата си - да уважават избора на синовете си и да не го нараняват с критики. Приемат и прощават безкритично простотията на ниската класа на "снахи" и "любими". Голям смях ! ЩОТО ОТВСЯКЪДЕ ИМ ЛЪСВА на тия примитивни половинки-ловджийки или ловци, ПРИМИТИВНИО-ЖИВОТИНСКИЯ ИМЗАДНИК! Но за сметка на унижението на висококласната им половинка. Сраммм! Много от разводите по света се дължат на несъвместимостта на класата, възпитанието и ценностите, наследени от семействата между партньорите. Особено в България. Не е възможно едно интелигентно високомерно момиче от класа да се ожени за "смелия" простак, дръзнал да стигне с наглостта и арогантността си до нея - младата, богата от качества на родителите си и възпитана, неопитна, поддаваща се, подкупваща се от приматската жертвоготовност на един "уж" силен, неотстъпчив, мъжествен мъжкар-мачо в диско-чалго-теката, но....след време, след житейски опит да осъзнае, че това е само поза без покритие на мъжество и достойнство, да осъзнае несъгласието на родителите ѝ с брака ѝ, да осъзнае, че интелигентните ѝ кандидати с човешко достойнство /не просто с "мъжко"/ , не са посмели да я доближат, поради уважение към личността ѝ и поради страх да не се накърни достойнството и мъжката им гордост от отказа ѝ - все черти на извисени или поне възпитани мъжки човешки екземпляри и люде. И така - смелото, бунтуващо се богато или класово издигнато момиче се оказва .....жертва на приматите-мъжкари, но и жертва на необоснования си бунт срещу родителите-закрилници, отгледали я като буболечка в аквариум, пазейки я от посредствеността и първичността, способни да наранят фината ѝ душа - става въпрос не за богатите, а за наистина интелигентно-интелектуалните хора.Не пречи и да са богати и успели.

Кой се интересува от двамата търтеи в това семейство,от детето с името на котарака на афроамериканката. Толкова ли са важни тия нищо не работещи за нашето общество. Една невъзпитана и не качествена жена и н- тия по ред Хари,дето нито една нормална англичанка не го искаше и той натресе в двореца тази кривокрака жена с " красив" нос.

Крайно снобски ми звучат описанията на английското кралско семейство, което едва ли е интересно и на 1% българи. Много важно с какво била облечена някаква актриса, която с различни типично женски номера е успяла да се снабди с благородническа титла.

бре! камила изглежда по-хубавка и само с около десетина години по-стара от мегънката! за сравнение с кейт даже не говорим-там разликата е леле-мале. браво на инфантилното хари, страхотен избор...

Цял живот ке го бъзикат Хари заради избора му. Що му трябваше. И той по някое време ще си намери някоя друга, която още по -отчаяно ще се нуждае да бъде защитавана и закриляна от хордката злоба. И ще има гуд бай Меган

извън всякаквш злобни коментари..може би Хари се чувства добре с Меган..а това е най-важното..със сигурност не му е било лесно като дете след смъртта на Даяна

Демократите либерасти на сащ добре финансирани от демократа сорос и банда, които управляват ЕС(техни са гей парадите, мигрантите, недосегаемостта и на ц'иганите т.е. специалните защити в НК за малцинствата, на "различните", техни са затвор на съпуга за обида на жена му, отнемането на децата и всичко е за смачкаване на неудобните бели, нормалните семейства, та те успяха да вкарат в кралския двор тази либерастка,защото Елизабета трябваше да спасява с този ход короната и фамилията дружно жертва хари(все пак другарката е с кралска кръв от някой първи братовчед на Бети или майка и, това че сега бащата е имал афера с майка и е случайност в рода, малко е разнообразил и хари продължава). Пак по тяхна заръка постоянно ни я натрапват макар че е далече от трона и някакви бъдещи функции(може да пробват след време да я набутат в парламента, тя все пак е с политология и то от много висок университет),ако бай Тръмпи им издържи няма да им минат номерата, но ако го смачкат пътя им е отворен за още много злини по света.засега бети отложи падането на короната с този ход иначе либерастите щяха да я схр ускат за закуска.

Да, не работят за твоето общество, за английското работят. И какточно определи жената като невъзпитана и некачествена-по снимки и идиотските писания наанглийската преса....Тя какви неща бълваше и за Дияна като беше жива, пък сега по-прекрасна от нея нямало....

сигурно добре си похапват двамата, тук си права.

Да, ама в каретата се вози тя, пък ти ще гледаш само снимки в дира от мазния си диван в Надежда, злобно човече.

Готова дори да роди.....Абе вие вече не се усещате даже колко сте ненормални, бе хора....Откъде това озлобление?

....Църна маца...риж котарак...

Ами ако са я накарали да е облечена така, че другите по-първи дами да могат да изпъкнат. Че тя ако се облече свежо и светло, всички ще обсъждат нея. Ама че разсъждения! То се вижда, че нейният чар е по-голям от на всички други взети заедно. А за това дали е златотърсачка, времето може да покаже.

Толкова злобен и тесногръди народ в тази България се е налюпил, че не се съмнявам в съдбата му. Безсрамно нагло общество сковано от злоба и ненавист. Защо не си гледате в собствените прогнили канчета .!? Каква дискриминация какво самочувствие имате само. Толкова ли сте бедни духовно ?

Странно, парад за честване на монархията! Ама всеки народ си слага негови си п азници. Кейт мн и отива жълтото. Меган все е в тъмно или в бяло.

хората имат право на мнение..Меган е избрала публичността и аз не я намирам подходяща за UK..макар че казах и друго мнение по долу

Прупуснала е да си избели и кожата и да си изруси косата, и да я изправи тая къдрава негърска коса. Все по-нехглиже се появява. Утре ше я видим по негърски, как изглежда. И дупарата е охранила, и бузите е наляла, и става все по-грозна , не че некога е била убава, но от зле по-на-зле. Е грозната къдрава негърска коса се вижда от самулет. Пак е рошава. Тая жена нема ли кой да я среши бе. Имало е нужда да се скрие от Тръмп и антуража му от хубави жени. Тая негърка нема шанЦ пред жените в семейство Тръмп.

Да, защото тя па точно за Тръмп си мечтаеше...... Кажи си, че си расист и няма нужда с толкова неверни твърдения да се опитваш да се обясняваш защо не ти харесва Мегън.

Да изпратиш халката си по пощата на съпруга си, на човек, който те е взел от нищото и ти е осигурил роля, макар и в третокласна сапунка, но все пак натрупваш няколко милиона в смеотката и най-вече се отъркваш около хора, които те вкарват в клуб, посещаван от дълго проучвания от теб английски принц Хари....ето това е новоизлюпената кралска особа. И да не се обаждаш на баща си... Всичко друго казано за нея няма никакво значение. А олигофрените тук нека да говорят, че сме били злобни, ако казването на факти е злоба. Така да е.

Кфо съм? кфо е тфа? Черното негро ноо грозно бе. Който е ебал негро, казва, че меришет.

ама много възмутена госпожа на израза "готова дори да роди".... Ах, нежната Магенова душа...абе, госпожо, това да не е първата, която чувате да си урежда живота чрез раждане, че на тази трябва името на ДОРИ ДА РОДИ да и сменят...на луната ли живеете?

обича да и се пускат зредлища наготово, да цъка с език и да се възхищава...да не мисли, аууууу, въх, въх, въй малееее....сега на дневен ред е недоразумението на име Магън...ако някой гоеори с факти и мисли, тълпата вика - шът бе, злобар, не ни разваляй шекерената сапунка.

говорител на извисената духовно африканска златотърсачка, която между впрочем се срамува от произхода си, ли се явяваш? Аман от смотани безмозъчни лелки живеещи от сапунка до сапунка в реалния и във виртуалния живот.

Само може да диша праха на Кейт! Мидълтън е истински пример за поведение, стил, класа, етикет! Негърчето още мноооого има да се учи докато й стъпи на малкия пръст.

най-лесно да си вдигаш краката, да си показваш дрехите и да чупиш стойки, но да родиш и изглеждаш добре, малцина го могат. Да се криеш от хората обаче, защото те е срам от външния ти вид 2 месеца преди да родиш е грозно и комплексарско - още един факт, който говори достатъчно за тази компрометирана и вече доста зле изглеждаща персона.

Ужасно много е заприличала на майка си наистина. Първоначално все едно нея видях.

Хари оплешивя за отрицателно време, тази е като близначка на майка си...ако ще не милиони, милиарди да пръскат, генетично и двамата не са качествен материал...

МАЙ НЕЩО НЕ СИ НАРЕД В ГЛАВАТА. ОСВЕН ДРУГОТО ,КОЕТО СЪМ НАПИСАЛА ЗА ТАЯ ЩЕ ДОБАВЯ - дърта,грозна кривокрака и разведена . Просто не става за нищо. А и къде си я гледал ? В кой филм. Някъде я видях - може би в един филм,абсолютно бездарна. А ти гледай жена си и прави коментари. А на тия от кочината не обяснявам къде съм я видяла.

Кейт се появява до последно преди да роди и с трите си деца. Показа се веднага с децата си на ръце пред болницата, много по-красива и елегантна часове след като е родила от тази която роди преди повече от месец. И най-важното показа РЕСПЕКТ към хората ПЪРВО, към ТРАДИЦИЯТА и не на последно място КЛАСА. Тази маймуна доказа само едно - простащина, игнориране, комплекси и незачитане....и пак е подпухнала като поничка все още, въпреки изхарчените милиони да и се създаде комфорт и специално леговище с йога зала, сауни и неща, които ние не можем да си представим. Класа и ген не се купуват с пари, както и първите седем години.

Хари е супер мега грозен белумляв рижляк, метнал се на баща му с клепналите уши. Даяна, Бог да я прости, не че беше красавица, но поне имаше чар. А този рижльо с тази подпухнала мулатка направо изби рибата. Дано детето им да е взело по-красиви гени от прабаби и прадядовци.

Не го мислете принц Хари ще си намери стегната руса аристократка а тази ще ражда боса до печката.