17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Африканските зулуси най-накрая си отмъстиха подобаващо на Британската империя...

Мога да хвана бас,че ако се роди бебе след време,ще е черно ! Тогава ще настъпи края на кралската сага,защото по-голямо падение на авторитет няма да има в многовековната кралска история!

Тази мулатка, отколкото МУЛЕтките тук! А вие все така продължавайте да си гледате и да се радвате на Ни кол етка и Винетка - това искате, това заслужавате. Аре у Гражданското пред чиновничката под строй!

Тази мулатка, отколкото МУЛЕтките тук! А вие все така продължавайте да си гледате и да се радвате на Ни кол етка и Винетка - това искате, това заслужавате. Аре у Гражданското пред чиновничката под строй!

И сега като научих тези подробности, с какво се обогатих? Трудно ми е да си представя тази жена достойна за това семейство.

Еми тогава спри да си представяш и се огледай в каква кочина живееш и се успокой!

Принц Хари го даваха в църквата, докато чакаше да доведат булката в близък план. Имаше вид на пребозал. Една неестествена червенина по носа и бузите му, говореше за състоянието му. Тази руменина не бе от грим. Навярно, високо кръвно. Нещо не е както изглежда гледано от по-далеко ...

Това нещо се казва любов и притеснение от това как се чувства жена му, която бе подложена на какво ли не докато се оженят. Това са неща и чувства, които ти никога няма да разбереш!

Котката бутна клавиатурата :-) Та черните фараони са известни с пълната деградация на древен Египет и изчезването му. Само пирамидите са останали. От Велика Британия и това няма да остане.

Нищо не е оставила след себе си Великобритания - освен че е поставила основите на съвременната наука (Нютън, Бойл, Хук, Фарадей), огромно културно наследство включително и архитектура много по-значима от простите пирамиди на неуките египтяни ...и почти всички видове спорт.

Последните фараони на древен Египет са известни като черните фараони. Вероятно са се получили след някаква подобна сватба. Те са известни с пълна деградация на едно много р

Гримът съвсем не е семпъл, просто е много умело наслаган и затова изглежда естествен. Миглите, макар и красиви, са изкуствени. Нищо лошо, изглежда по-млада и естествена, но да пишеше "семпъл" за тъкав грим, означава само, че нямате представа грим какво е.

Стара чанта- "мачкан лак". Пробвана и проверена!

прашките на кой са били ...??? Не се ли навряхте под раклята ??? Голям пропуск ... цялата нощ няма спя !!!

утре рано рано да ни светните колко тека и е направил... Ясно !!!

На снимката изглежда като че ли е плакала с часове и усмивките са фалшиви....

Ще има негърчета.

Ще има квартерони и квартеронки. Възможно е да са много красиви.

те никога няма да имат деца.никой няма да допусне "синята" кръв да потъмнее