17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хари вече не е същият усмихнат младеж от ергенските времена ..

погледнах снимките и не разбрах кое точно й е секси? това, че се е разголила неуместно, се видя ясно, че не й е помогнало с нищо-катрин беше красива, елегантна, бляскава, висока, без перука и смешно избелени зъби...кой изобщо я е забелязал тази седморазядна бивша сериална актриска на нейния фон?! и като прибавим, че катрин роди преди два месеца и вече изглежда така...горкото самовлюбено американче-видяла жабата, че коват вола и тя вдигнала крак.

как мишлета стават принцеси, или какво се случва, когато каката я бива...

Може би съм тъп, но не разбирам припадъците на медиите по една жена без особени достойнства в естетически план. Нещо като дубъл на гришовата Никол. Нашата улица редовно мете Снежка - значително по- красива циганка от горните смутителки на медийните ценители на красотната.-

супер си е.. само не разбирам защо всички са с такива странни шапки? Изглеждат смешно..

Суета! Безполезна, никому не нужна!

Противна грозотия.

Хари тепърва започва да осъзнава в какво се накисна. Какви ли изцепки не прави до сега и все му се разминава, ама този път се шопна с двата крака.

Кой и къдевидя секси, като всички видяха, че на балкона тя изглеждаше като прислужница на фона на останалите членове на кралската фамилия. Камила и Кейт бяха избрали светлосини тоалети в тон със синия тоалет на кралицата. А това ми тръгнало разголено и в пепел от рози, който не се вързва нито с черната ѝ кожа, нито с общия тон в синьо. Това черното си мисли, че ще продължава да си прави каквото му скимне, но много скоро ще го поставят където му е мястото.

Коментара ми нито е извън темата, нито съдържа спам. Харити този път си тури такъв голям таралеж в гащите, че по намръщената му физиономия личи колко е доволен.

Нещо не стои на място! Чудя се какво иска да покаже, че тя ще разчупи вековните традиции, или че е прекалено модерна, ама не й се получава. Харесвам я, но стои като излишна закачалка там.

Грам не ме интуресува английското кралско семейство. Ама пък за разнообразие малко да попишатхи за друга освен света Кейт. Журналята да полъскат малко егото и на Мегито. Няма лошо

Опитва се да претвори в действителност приказката за " Грозното патенце дето станало лебед", но трябва някой да й обясни, че това е само приказка, а на практика няма как да стане, особено с нея. Възможно е жена да придобие някаква класа в такива среди /външно/ , но трябва да има нещо заложено и по природа, при нея това " нещо" липсва.

Абе поизбелили са я, ама... все тая.

Има един лаф за такива случаи - като хлебарка на сватбена торта.

Ле ле маймунска кръв в царство бяло позор

Не берете грижа на Меган и кралското семейство. По-добре си глеайдте собствените разголени сестри, жени и дъщери, които ходят из улиците на София по шорти и потничета, и фигурите им са много далеч от тази на Меган.

А да не говорим за роклите от абитурентските балове - кич, простотия, голотия. Меган има две висши - международни отношения и театър. А повечето абитурентки не могат да напишат две изречения без правописна грешка.

Харесвах я, защото се опитва да разчупи малко нещата, защото няма да се пише само за Кейт, защото изглеждат щастливи с Хари, защото ми е все тая за кралското семейство и традициите им, но по дяволите не стои добре до тях. Изглежда не на място, а роклята не е подходяща

С тази новина. Колко пъти ще ни я пускате. Тъмната перачка в двореца вече я обсъдихме.

Много красива, свежа и нежна!

Седи като кръпка

Катрин и сега си е красива, елегантна и т.н.

Аз пък я намирам за страхотна!

Има нещо гнило , не в Дания, а в Англия:) Тази корона, балкони, наследници- стотици братовчеди, помахвания с ръце и кво? Разходи, разходи за паразити, да махат монархията англичаните и без това управлението е ясно.... Иначе по темата- мадамата Мегън не е добре направена- според мен грешка на модните дизайнери, следващият път да внимават, че и на тях им отиде хляба::)

Има завършен бакалавър (4 години), който включва двата предмета заедно. Тук образователната система е по друга. Уверявам те, че със бакалавър почти не можеш да намериш добра работа, ако намериш е за никакви пари. Така че със постиженията в учението не ми я хвали

Забелязвам оттегчение

покрай брака мина.....и сега я натикаха там където ще й бъде мястото от тук нататък - на втори ред ,зад Кейтито !!! Кейт е майка на престолонаследника , сносно красива и висока. Меган - втора ръка премита чернилка т.е. леко бяла , ще народи мулатчета с рижа коса ,които дори няма и да помирисват короната и доста по-ниска от Кейтито !! Дори няма да се забелязва след година две ....

Нито мяза на бабата, нито на камилата. Тая не само си е секси ами и бая от гвардейците ще и трябват.

Човече, имаш ли представа какво се случва с образованието в България? Едва ли Меган си е купила бакалавърската степен в американския университет, който е сред първите 50 в света. Но в България Делян Пеевски и много други, като него, с купени дипломи от измислени университети управляват държавата. Меган не е по-по-най, но не за това ми е думата. Когато ние самите сме жалки, няма да станем по-малко жалки, като оплюваме някого, че не бил по-по-най.