17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито мяза на бабата, нито на камилата. Тая не само си е секси ами и бая от гвардейците ще и трябват.

Забелязвам оттегчение

покрай брака мина.....и сега я натикаха там където ще й бъде мястото от тук нататък - на втори ред ,зад Кейтито !!! Кейт е майка на престолонаследника , сносно красива и висока. Меган - втора ръка премита чернилка т.е. леко бяла , ще народи мулатчета с рижа коса ,които дори няма и да помирисват короната и доста по-ниска от Кейтито !! Дори няма да се забелязва след година две ....

Има нещо гнило , не в Дания, а в Англия:) Тази корона, балкони, наследници- стотици братовчеди, помахвания с ръце и кво? Разходи, разходи за паразити, да махат монархията англичаните и без това управлението е ясно.... Иначе по темата- мадамата Мегън не е добре направена- според мен грешка на модните дизайнери, следващият път да внимават, че и на тях им отиде хляба::)

Аз пък я намирам за страхотна!

Седи като кръпка

Много красива, свежа и нежна!

С тази новина. Колко пъти ще ни я пускате. Тъмната перачка в двореца вече я обсъдихме.

Харесвах я, защото се опитва да разчупи малко нещата, защото няма да се пише само за Кейт, защото изглеждат щастливи с Хари, защото ми е все тая за кралското семейство и традициите им, но по дяволите не стои добре до тях. Изглежда не на място, а роклята не е подходяща

Не берете грижа на Меган и кралското семейство. По-добре си глеайдте собствените разголени сестри, жени и дъщери, които ходят из улиците на София по шорти и потничета, и фигурите им са много далеч от тази на Меган.

А да не говорим за роклите от абитурентските балове - кич, простотия, голотия. Меган има две висши - международни отношения и театър. А повечето абитурентки не могат да напишат две изречения без правописна грешка.

Има завършен бакалавър (4 години), който включва двата предмета заедно. Тук образователната система е по друга. Уверявам те, че със бакалавър почти не можеш да намериш добра работа, ако намериш е за никакви пари. Така че със постиженията в учението не ми я хвали

Човече, имаш ли представа какво се случва с образованието в България? Едва ли Меган си е купила бакалавърската степен в американския университет, който е сред първите 50 в света. Но в България Делян Пеевски и много други, като него, с купени дипломи от измислени университети управляват държавата. Меган не е по-по-най, но не за това ми е думата. Когато ние самите сме жалки, няма да станем по-малко жалки, като оплюваме някого, че не бил по-по-най.

Ле ле маймунска кръв в царство бяло позор

Опитва се да претвори в действителност приказката за " Грозното патенце дето станало лебед", но трябва някой да й обясни, че това е само приказка, а на практика няма как да стане, особено с нея. Възможно е жена да придобие някаква класа в такива среди /външно/ , но трябва да има нещо заложено и по природа, при нея това " нещо" липсва.

Грам не ме интуресува английското кралско семейство. Ама пък за разнообразие малко да попишатхи за друга освен света Кейт. Журналята да полъскат малко егото и на Мегито. Няма лошо

Нещо не стои на място! Чудя се какво иска да покаже, че тя ще разчупи вековните традиции, или че е прекалено модерна, ама не й се получава. Харесвам я, но стои като излишна закачалка там.

Има един лаф за такива случаи - като хлебарка на сватбена торта.

Кой и къдевидя секси, като всички видяха, че на балкона тя изглеждаше като прислужница на фона на останалите членове на кралската фамилия. Камила и Кейт бяха избрали светлосини тоалети в тон със синия тоалет на кралицата. А това ми тръгнало разголено и в пепел от рози, който не се вързва нито с черната ѝ кожа, нито с общия тон в синьо. Това черното си мисли, че ще продължава да си прави каквото му скимне, но много скоро ще го поставят където му е мястото.

Противна грозотия.

Абе поизбелили са я, ама... все тая.

Суета! Безполезна, никому не нужна!

супер си е.. само не разбирам защо всички са с такива странни шапки? Изглеждат смешно..

Може би съм тъп, но не разбирам припадъците на медиите по една жена без особени достойнства в естетически план. Нещо като дубъл на гришовата Никол. Нашата улица редовно мете Снежка - значително по- красива циганка от горните смутителки на медийните ценители на красотната.-

как мишлета стават принцеси, или какво се случва, когато каката я бива...

погледнах снимките и не разбрах кое точно й е секси? това, че се е разголила неуместно, се видя ясно, че не й е помогнало с нищо-катрин беше красива, елегантна, бляскава, висока, без перука и смешно избелени зъби...кой изобщо я е забелязал тази седморазядна бивша сериална актриска на нейния фон?! и като прибавим, че катрин роди преди два месеца и вече изглежда така...горкото самовлюбено американче-видяла жабата, че коват вола и тя вдигнала крак.

Катрин и сега си е красива, елегантна и т.н.

Хари вече не е същият усмихнат младеж от ергенските времена ..

Хари тепърва започва да осъзнава в какво се накисна. Какви ли изцепки не прави до сега и все му се разминава, ама този път се шопна с двата крака.

Коментара ми нито е извън темата, нито съдържа спам. Харити този път си тури такъв голям таралеж в гащите, че по намръщената му физиономия личи колко е доволен.