Мегз в прегръдките на Роналдиньо

Дизайнерката помогна за организирането на рекламна кампания с футболиста в Дубай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклук до боклук, родени един за друг.

Ще цитиръм един персонаж от сериала Ало,ало ".Но това е ужасно Карстиърс"".Ама ,че елит .Една шивачка със съмнителни морални качества и сексуален нагон е елит , а една научна сътрудничка ,лекарка,преподавателка и т.н. , не е .Какъвто елитът ,такъв и народът

да не е съкращение от мек гъз?

Браво.. той съден за изнасилване и прикриване на данъци, тя за измама... лика прилика са си.. Да ги затварят и повече да не ни занимават с тях.

Гадост!и тя гадна и той гнусен и грозен.Да не говорим,че се жени за две наведнъж и за изпълненията му извън терена.Отврат...пък ако ше и да се казва Роналдиньо.

И явно тоя циганин не е гнуслив.

Проститутки, сър.

Да не би да е на гости на Черепа, няма да се учудя.

На никой не му пука за тая

Ще го отнесе като бръмбар сламка

Страхотна си, Каканашева! Невероятно красива си. Особено испъкваш с естествената си красота. По теб няма никакви корекции. Излъчваш сексапил и женственост. Усмивката ти гали очите. Имаш невероятен интелект. Гласът ти е благозвучен, жив, нежен. Имаш годен за подражание правоговор. Изразяваш се ядно и точно. Ти си един шлифован диамант. С всичко, което се захванеш, го довеждаш до край. В бизнеса са изключително успешна. Помагаш на хората. Да не забравяме и сктомността ти. Но най ме впечатлява твоята съръчност. Особено внимание трябва да обърнем на твоите кулинарни способности както в кухнята, така и на полето при консервиране на зимнината. Ти си ангел и се разбираш с всеки. Дори в друга държава като Дюбай развиваш успешен бизнес. За мен ти си съвършена, ти си един универсален гений. Леонардо Да Винчи би ти завидял, ако беше жив. Хвала на такива българки като теб.

Ама ти наистина ли ?!?!?!?

И няма повече думи в речника.

снимка с Христо Стоичков, ама за мене статии не пишат. Недейте ни занимава с тия простотии.

Отборът на затвора!

Значи на едни може, а на други не!

Мартине, престани, не искам да ти духам! #metoo

Някой знае ли какъв е този оластмасов отпадък до Роналфиньо? Рекламна кампания за правилно рециклиране на пластики ли снима човекът?

Тя си живее живота в едно от най-красивите места на света, а българските плъхчета плюят та се късат. Довечера салатата с ракийката, набийте после жената и утре в 8 на работа.

Стелияне, пеерасо хемороиден! Заради такива глисти като теб се популяризира простащината в България, защото ти си глашатай на проститутките. После децата четат и подражават на тия боклуци. Дано носорог ти пръдне в устенцата, простак чалгаджийска!

Заради такива като него предимно.

Харесвах в Барса Роналдиньо, но оперелено имам антипатия към онова - другото същество, застанало до него. Защо ли ?! Защото тя се провали тотално у нас - в България и се реши на печалбарство по "другия" начин - по примера на Андреа и други наши "миски" !! Но все пак имат нещо общо двамата - конските си усмивки :-))...

Хммм, била работохоличка, ама не се споменава в каква сфера е работохоличка...

Абе, прави уж някаква мода, ама пази боже. Мои познати са взимали от нея дрехи и казват Никога повече! То висят конци, то зашито накриво, долно качество!

Добде де, защо трябва да ни инстересува кой я пори тази особа?

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

А него кога ще го обвини в сексуален тормоз? Тази седмица или другата?

Изтрихте ми коментара защото обидих хамстерите, като казах, че тази прилича на тях, затова ли? Е добре, момата прилича на дребен гризач.

И тука трият...

сам

Мегз си намери цЪрен хй а Роналдиньо бел гз...

Той 181см, тя 160 на токчета. На фотошоп имат 8 см разлика.

Ейййййййй добре че е тая Мегз, че да видим и ний малко свят, свити в офиси и кантори, като ..........надиплени черги! Е, че е убава, така си е , амо .....не виждам нещо усмивка бе моме, явно тоя още не е разбрал ......що за торнадо има насреща! Поне едно бебе да направи шоколадово , то друга работа не виждам каква може да стори !

А дали му е лапала кОра?

И слепец може да види, че това е Фотошоп, много е жалка горката.

И бам 30 изтрити коментари до момента. На Меглена не и ли харесва истината?

Meko gaze

А той знае ли, че са се снимали?

:)

По-скоро ще прося на гарата, отколкото да пиша лигави статии с материали от инстаграмите на някакви хора…..

Стелиян не мисли така ....

Това е колаж.

А не знае ли, че тоя фалира? Че и беше в затвора..

Ден година храни. Нейната работа е до време. Като се сбръчка, няма да я търсят като "експерт по рекламите". С нколко такива "помагания" и ще може да си плати режийните до следващото "обаждане докато си лежи".

Да се взимат младите …

Разбира от тези неща и е помогнала...Полигавила е шланга

Тя затова е там. Високо платени урви

Тия са израстнали в една махала.

Той тича виртуозно из стадиона благодарение на аеродинамичния си цвят, тя го омайва с вълшебното ухание на лилавите си венци. Страхотна двойка!