Неотдавна Миглена Каканашева, по-позната като Мегз, взе решението да промени не само своя постоянен адрес, но и целия си досегашен живот, впускайки се в ново приключение, което я отведе в Близкия Изток, където всъщност заживя. Вдъхновена от историята на главната героиня в продукцията на стрийминг платформата Netflix - "Емили в Париж", наскоро дизайнерката стегна багажа си и се качи на първия самолет за екзотичните Обединени арабски емирства, обръщайки гръб на всичко познато в България.

Оказа се, че няколкото ѝ кратки посещения на Дубай, състоели се в миналото, са напълно достатъчни, за да убедят носителката на наградата "Златна игла", че градът е най-подходящата за нея локация, на която да се установи по време на своето вълнуващо бягство. Подражавайки на измисления персонаж в сериала, изигран от Лили Колинс, тя си води виртуален дневник, описващ събитията и преживяванията, изграждащи ежедневието ѝ на новото място, който последователите ѝ в социалната мрежа следят с интерес, при това с право, тъй като очевидно Мегз има с какво да ги изненада.

Вижте кадъра >>

Така например, вчера тя публикува снимка, която бързо привлече вниманието на потребителите в Инстаграм. На нея блондинката позира пред фотографския обектив прегърната не с кой да е, а самия Роналдо де Асиш Морейра, когото широката публика познава като Роналдиньо. На изображението, заснето на зелен фон, двамата стоят толкова близо, че главите им се допират, а ръцете на всеки от тях обгръща талията на другия.

Снимка: Официален профил в Instagram

Разбира се, в поста си бившата участничка в предаването "VIP Brother" не пропусна да разкаже как точно се е случила срещата със световноизвестния футболист, спечелил редица престижни награди и отличия през своята кариера.

"Какъв ден само! Един от най-близките ми хора тук, който е сред собствениците на фирма за крипто валута. Днес, както си лежах, той ми се обади и ми каза: "Снимаме новата ни реклама с Роналдиньо. Нали разбираш от тези неща, искаш ли да помогнеш в организирането на кампанията". Бях "Моляяя, какво, даааа!".

Знаете, че съм работохоличка и се уча да живея по друг начин и да си почивам докато съм тук. Но беше толкова хубаво за пръв път да участвам в нещо креативно тук и то на световно ниво", обясни Каканашева.

Снимка: Официален профил в Instagram

Към момента фотографията е получила почти 10 хиляди харесвания и безброй коментари, поздравяващи я за участието ѝ в кампанията.

"Ах, любимият ми футболист! Абсолютен виртуоз. Обичам го, защото се виждаше как влага цялата си душа в това, което прави и как тича по стадиона с усмивка. Толкова отдаден, толкова благодарен, че съдбата му е помогнала да осъществи мечтата си!", пише една от последователките ѝ, изказвайки възхищението си към някогашния играч на ФК "Барселона".