Коментари - Мел Гибсън се чуди между два сценария за втората част на "Страстите Христови" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПИПО

" 67-годишният беше попитан" :) За великият Мел Гибсън може да намерите поне 100 заместитела. 67- годишният....Боже всемогъщи.

Начинанието сега е да се оклепа християнството. Не е леко, но става с много пари от юдите и сатаните.

този, който показва секс трафика на деца? или пазите посолствата си?

Дж. Кавийзъл преди броени дни пусна нов и доста стряскащ документален филм за сексуалната експлоатация на деца мигранти, но за него нито дума в официалните медии.

Украинките са за това в Западна Европа. И то дори ако имат с тях деца е още по-зле.

Като направи този филм евреите се опитаха да го сринат.

И него, и Дж. Кавийзъл. Чудно ми е защо - във филма М.Гибсън проследява Библейската история, а целият Християнски свят знае, че евреите са виновни са разпъването на Христос. Не е въпрос на тълкуване или интерпретации. Още повече, че във филма се акцентира върху мъките на Спасителя през последната седмица от живота Му и сценарият е доста щадящ откъм ролята на евреите. Американска му работа, скачат срещу азбучни истини. Както и да е - чакам с нетърпение втората част, сигурна съм, че ще е впечатляваща.

талантлив и артист и режисьор, но "месията" е най-горямата измама на света. До 383 г никъде няма Джисъс, Разпятие, еврейски басни и персонажи. Тогава се провежда болшевишки събор-преврат в Константинопол и се пръква юдо-християнктвото. На този събор новоназначеният император испански маран с тронно име Теодосий Първи не допуска ГОТСКАТА служба водена от почетния епископ на Доростолската епископия OYPФIЛА и ученикът му епископ Авксентий. OYPФIЛА е лично назначен на тази длъжност от създателя на епископията Св. Цар Константин Велики. ГОТСКАТА СЛУЖБА обхващаща днешна Украйна, Румъния, Панония, Илирик, Тракия, Витиня - Източен Босфор. На този събор-преврат чрез гласуване на смъртни се отнема БОЖЕСТВЕНАТА СЪЩНОСТ на Богиня на Богоросица като и се издава еврейски паспорт на смъртница. Вкарват се юдейските басни и персонажи. Немският професор г-н Асен Чилингиров доказва чрез десетилетия научни изследвания в балканските страни, че след 383г са разрушени или изгорени над 850 раннохристиянски черкви от имперската власт и на техните основи са построени право-юдо-славни. На този събор-преврат се отлъчва Доростолската епископия на българите като АРианска. Чак до Мисията на Светите Братя в Рим. На този събор се назначава за епископ на Александрия (тогава няма длъжност патриарх) еврея Кирил. Разрушителя на АЛЕКСАНДРИЙСКАТА БИБЛИОТЕКА и убиеца на ХИПАТИЯ - Създателката на Теорията на медианите в Математиката. Екзалтираната тълпа от ултра-ортодоски е насъскана от епископ Кирил и тълпата съблича гола Хипатия на улицата и я убива с камъни. Това са СТРАДАНИЯ и ВЕЛИЧИЕ на жена и учен. Хепатит остава ВЕЧНА в историята и Математиката. Чрез нейните открития в науката навигират плавателни и космически кораби. А Дио-он Исиус (Божият Син) няма нищо общо с евреи и Джерусалем. Той съществува като верска представа хилядолетия преди появата на семитската мулатска подраса.

Булче, проблема не е в това че еврейте били виновни за смъртта на Христос. Проблема беше в това че във филма бяха показани в негативна светлина. А това не се толерира от Холивуд, голямата част от който е управляван от еврей. Там може да се правят само филми за Холокоста. По една време, бълваха по 5-6 такива филми на година.