Мелани Грифит прекали с разкрасяването

58-годишната Мелани Грифит се появи в още по-подмладен вид на церемонията "Жените в Холивуд", организирана от списание "Elle".

Обратно в новината

Коментари - Мелани Грифит прекали с разкрасяването | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм очаквал, че тези козметични промени ще състарят, а не да подмладят тази жена...ами нашите българки на 58 години, къде, къде изглеждат по-свежи и без козметични операции, а тази все едно е връстница на Джейн Фонда на 70 -години....горкият Бандерас...

Хм ... очаквах това да е коментар номер едно: "Смъртта ѝ прилича" Ето, отбелязвам го пръв. Дано излезе удареното и (на шифтнатия ер-малък на фонетиката на 7-цата)

Аааа, и още нещо любимо не видях: "Бабушка трансформер". Хората учили руски език ще му се зарадват - изпълнява Антон Слепаков.

Отвратително написан коментар Добре направена пластична опрерация носи само положителен аспект. От личен опит

каква е па тая офца е дъщеря и горе доле става не ми говори за бабички над 30години изобщо

Ей, пикльо с жълто около устата, ти май още не знаеш, че ЕГН-ето е еднопосочен билет. Много ще е забавно какво деденце ще станеш ти на 40, например... Да си жив и здрав де, щото единственият начин това да не ти се случи е да да не ги доживееш...

Victoria

на снимката с Ева Лонгория и двата айфона, прилича да е на 68

Ами тя и с пиячката прекалява , с белото - също ..... Комплименти за Типи Хедрън :))) Кривоустата мумия вероятно е осиновена :))))

вярвам и в дира се посмяхте . Лека вечер .

В мозъка ни е закодирани разбиране за красота, естетика и привлекателност на човешкото лице. Това е част от човешката природа. Когато някой започне да се меси в Творението на Бог, това закодирано разбиране започва неистово да алармира, че нещо не е наред. Като гледам снимките на дамите, точно това чувствам - че нещо не е наред, неестествено е, и поражда не привличане, а отблъскване и някаква форма на тих ужас.

Тази снимка преди или след промяната е ? Ако е от преди промяната разбираемо е неистовото желание за разкрасяване ама ако е след промяната Господ да и е на помощ.Франкещайн я чака за жена и много ще си отиват като двойка.В краен случай Йети бил непретенциозен ако Франкито вземе та се вкисне нещо.

Майка й на Мелани изглежда много добре, браво на нея.

Мелани е провиснала крива и грозна, но бабата е страхотна!

Ако на това му викат разкрасяване, то на кое му викат погрозняване?

Не знам за Мелани, но един ден бих искала да изглеждам като майка й, ако изобщо доживея чак такава възраст

Резултатът е от наскоро сложен ботокс в малко увеличена доза . Вижда се , че изкуственият пълнеж е опънал кожата на лицето и е ограничил до минимум мускулните лицеви движения. От там тази асиметрия и скованост на лицето на Мелъни. Прекаляването с разкрасителните процедури е болестно състояние и води до обратен ефект. Изисква още по- голяма поддръжка и всичко това изисква много пари. Жалко за нея ако е заменила някои страсти с тази страст.

Майката на Мелни изглежда много добре. Явно нейния хирург е брилянтен.

Най-красива е бабата,но тя беше и най-красива от потомството си ,вижте неин и снимки като млада,например ввъв филма Птици на Хичкок

Бъгната е мозъчно вече от холувудския живот. Ако беше остаряла естествено нямаше да плаши така хората сега.

Бабата ( 85 ) кефи

Много си е добре жената, само не я пускайте от клеткатам, поне до Хелоуин. Бандерас за това е избягал. Ужас!

това е подготовка за "мумията 3"

нещастни са жените , които на всяка цена желаят да останат красиви !!!

Нещастни са хората, които правят нещо на всяка цена, независимо какво е то.

Някои жени остаряват и пак си остават красиви и без пластични операции. Баба Мелъни прилича на чучело

Вследствие на разкрасяването женицата в момента прилича на катастрофиарал Golf 4ка с пернишка регистрация

Тези жени поне могат да си позволят психоаналитик, та той да им помогне да разберат, че животът си има начало и край. Че кожата, тялото и всичко по външният вид, а и отвътре умира всеки един момент и да бъде задържан този ход на времето е невъзможна мисия. Може малко да се забавя процеса, но очевидно и с мноооого пари трудно става ...

Моя приятелка скоро навъши 65 и изглежда в пъти по-добре без операции и филъри. Жал ми е за Мелани, нещо е прекалила, и то май е прекалила с всичко, каквото може. Бандерас се оплака веднъж, че дълго се е борила с алкохола и депресията. Пък и в крайна сметка не е работила последните 20-тина години, как да не е в депресия.

От всички на снимките най-добре изглежда 85-годишната госпожа - прекрасна и много елегантна възрастна дама. А Мелани Грифит - остаряла скумрия, която и на младини не беше кой знае каква красавица, с жалки напъни да младее..

И за съжаление,върви по стъпките на онова плашило-сестрата на Джани Версаче-Донатела.Дано спре навреме,преди да се докара като нея

Жената е на близо 60 години. Според мен изглежда нормално за възрастта си. Намирам станно, че господата журналисти очакват да изглежда както да кажем, по-голямата си дъщеря. Рекононструктивната медицина не е шега работа. Щом жената е преживявала нападение от лъв, значи твърде добре са си свършили работата хирурзите.

Понеже и аз съм на възрастта на Мелани, знам колко е тежко да остаряваш. НО....за себе си съм сигурна, че няма да направя каквито и да било хирургически интервенции или ботокс и филъри.Това, което правя е: използвам САМО кремове и пия витамини. Също и умерена гимнастика - най-вече много ходене пиша.Другото го оставям на природата.

Най-вече ходенето пИша :)))))).

Извинямам се за "пИша" - механична грешка е, жалко ,че не бях я забелязала...

До колкото знам, имала е проблеми с алкохола, може би и с наркотиците. Най-вероятно тези злоупотреби са допринесли за външния й вид, защото на нейните години има жени с много по-добра кожа на лицето и тялото от нейното, въпреки интервенциите на които се е подлагала.

Да. Също така на нейните години има жени с много добра кожа на лицето и тялото въпреки употребата на алкохол, цигари и други подобни.

КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА ЧЕ ХОРАТА СЕ ПОДДЪРЖАТ И НЕ ХОДЯТ КАТО НАШИТЕ ЖЕНИ СЪСЗАБРАДКИ НАД 50 ГОДИНИ И КРАЙ,,ЗАРЯЗВАТ СЕ!! ЕВАЛА НА ХОРАТА ЧЕ СЕ ПОДДЪРЖАТ

Каква поддръжка бе сине.Ти не виждаш ли че е станала като мумия

Не съм съгласна, че българките слагат забрадки след 50 години и не се поддържат.Това се отнася само за жените по селата - и то не всички.

Олелееее !Добре, че не се поддържам, слава богу, че нямам нищо общо с тази сбръчкана скумрия !! на нейната възръст съм !

Няма лошо да се поддържат, но най-важното е ЧУВСТВОТО ЗА МЯРКА. Корекциите трябва да бъдат много леки и незабележими. А иначе тези жени заслужават уважение за усилията, които полагат за себе си, за да изглеждат по-добре.

А каква секси-сладурана беше Мелани навремето ! Сега Типи Хедрън е най-елегантна, а Стела е прекрасна !

стела видимо завижда на сестра си за всичко - ръст, визия, успех и т.н. мелани е изкукуригала и ако не си глади с ютия бръчките, ще е много по-добре. бабата изглежда страхотно - истинска дама.

Тъжна, грозна гледка!

Старостта не е най-красивото нещо. Но лошото при богатите жени е, че се опитват да я спрат. Резултатът единствено е за пластичните хирурзи-увеличава им се банковата сметка. А за потърпевшите-стават все-по грозни и будят съжаление.

За мен хубавото в тази новина е, че три поколения холивудски чаровници са посетили заедно едно събитие, като сплотено семейство. Нарекох ги "чаровници", защото красотата е относително понятие, но вероятно мнози тук, както и аз, ще признаят че Типи и Мелани са ни радвали с играта си в най-хубавите си години. А на по-младите им наследнички пожелавам успех и дано а реализират толкова силни роли като тези на "Момичето" Типи и "Работещото момиче" Мелани.

Ебахти селската татуировка.

Мдааа, едно време на село бабите само с такива татуировки месеха погачите. Жалко, че в твоя случай вкусният хлебец е отишъл напразно.

Трябва ли да ти обяснявам разликата между "селско", в контекста на географско положение и "селско" - като манталитет? Това да си татуираш името на друг човек е страшна тъпотия, както е доказано и в този случай, наложило се е с лазер да се премахва, но все пак всички знаят какво е имало там, така че файда почти нулева. Отделно от това е заприличала на ритана зелка, не съм вярвал, че холивудските "звезди" са такива комплексари, не всички естествено, но огромна част от тях, така че позволи ми да нарека грозното грозно. Относно вкусния хлебец, не съм ял такъв на село, тъй като не съм от село, вероятно съм изпуснал много, но това е положението.

Някои богаташки се чудят за какво да си дават парите, вместо да ги дадат за благотворителност. На всичкото отгоре само се загрозяват.