Актрисата пристигна с майка си Типи Хедрън (85) и дъщерите си Дакота Джонсън (26) и Стела Бандерас (19) в хотел "Четири сезона" в Бевърли хилс.

Вижте снимки на Мелани през годините >>

Вероятно наскоро Мелани се е подложила на нови пластични интервенции, лифтинг или филъри, защото лицето й изглежда доста неестествено опънато на фона на бръчките по шията й. Има и видима асиметрия в чертите на лицето й.

Мелани има 50 шева на лицето и няколко пластични операции заради нападение на лъв, когато била малка. Години по-късно обаче тя вече е обсебена от пластичната хирургия в стремежа си да заличи годините. За съжаление придобива все по-комичен вид.

Мелани Грифит и Антонио Бандерас се разделиха миналата година след 18 г. брак. Тя дори се подложи на процедури с лазер, за да заличи татуировка, посветена на него.

Миналата година Рене Зелуегър шокира с външния си вид на церемонията "Жените в Холивуд". Актрисата бе категорична, че няма пластични операции, а новият й имидж е продукт на "по-здравословния и щастлив живот, който води" (визирайки връзката си с музиканта Дойл Брамхол). Експертите пък й изброиха интервенциите, на които се е подложила.

Снимки на променената Рене Зелуегър >>

51-годишната Кортни Кокс издаде, че се разкрасява с ботокс, но увери, че няма да прибегне до пластична хирургия.

Снимки на Кортни Кокс >>

53-годишната Мег Райън пристигна в доста подмладен вид на ревюто на "Скиапарели" на Седмицата на висшата мода в Париж през юли.

Снимки на подмладената Мег Райън >>

"Челото й изглежда по-гладко, което предполага или лифтинг, или химически пилинг. По-вероятен е лифтингът, защото очите са различни. Изглежда е работено и върху веждите и клепачите. Което и да е, направено е много добре", коментира тогава пластичният хирург Майлс Бери и предположи, че са намалени филърите по бузите и в устните.