17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДОСТА ГЛУПАВА ПОСТЪПКА ОТ ТЯХНА СТРАНА

Е, кел файда?! Оцапаха жената и сега тия извинение никого не топлят. Срам, не вестник, а парцал.

В днещно време четвъртата ( медиите) и петата ( интернет) власт могат да направят невероятни поразии на хората! И най-свестните хора могат да бъдат омаскарени и изкарани престъпници! И Мелания и Иванка определно са положителни личности! За това постоянно се опитват да ги очернят!

Извинявай, ти не си такава жена

Срамно е когато имаш възможност в рамките на минути да провериш цялата фактология да те мързи да го направиш... и то когато дори не ти се налага да прелистваш на ръка старите издания на вестника в който работиш;)

Мейнстриим медиите вече са бетер жълти вестници. Толкова лъжливи, неверни и изопачени статии пускат, че не знам още как има хора, които им се връзват. Медиите от информационна, се превърнаха в пропагандна машина. Няма никаква обективност, само интерес!

Е то това не е ли жълт вестник по принцип?

Фейк Нюз. Днес е по-лесно да публикуваш, вместо да проверяваш.

Още по-лошо, направо си съчиняват, клик байт. Нищо не остана от професионализма на журналистиката. А едно време, освен че се пишеше на ръка, но се минаваха по сто проверки кое е верно и кое не, и маса редактиране, не като сега, секо джурналя публикува нелепици, неграмотности и липса на логична мисъл. Едно изречение не могат да свържат. Толко им е къс гладния неурон.