Мелания започна африканската си обиколка. Пристигна в Гана

Първата дама на САЩ започна първата си самостоятелна обиколка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мелания започна да играе ганкиното

-От дека си бе дзвер. -От Гана. -Абе я не те питам ка са казва майка ти ,питам те от дека си. : )

Лицемерие и демагогия, а в същото време тънат в разкош. Уфффффф!

Другия път да е по бански.

Скъпа Мелания, чакаме те! Не ни забравяй! И ние сме африканска страна, нищо че се намираме в Европа! Написал физкултурникът от Вършец.

от средата на миналия век в африка няма колониални режими. свободни са като птици! нещо повече-белите се скъсаха да помагат-с храни, с пари, с инвестиции, с медикаменти и ваксини. резултатът е, че станаха от 400 милиона над милиард и половина, само от средата на миналия век!!! и обратния въпрос-почнаха ли да работят поне малко повече?-НЕ! изучиха ли се?-НЕ! спряха ли да се размножават като невидели?-НЕ, ДОРИ НАПРОТИВ! направиха ли си повсеместно дивашки и корумпирани режими, дори с канибали-диктатори начело?-ДА! единственият им "прогрес"-решиха, че европа им дължи не просто помощи и подкрепа, дължи им да ги приюти на своя територия и да ги хрантути и отглежда на корем... п.п. и още нещо. юар...чудесна, развита страна, там беше присадено първото сърце.(от бял лекар, разбира се.) а сега какво е-дивашки бантустан...

Къмз наща бананова република кога ще намине?

Много африкански страни ни изпревариха.

в какво са те изпреварили? и защо българи не емигрират в африка, като са те толкова изпреварили?!

Принцеса Дайяна, Анджелина Джоли, сега Мелания Тръмп. Срещи с бедността пред камерите. Джейн Фонда навремето поне ходеше със стари дънки и тениски.

ПР и имитации за загриженост.

Няма да питам какъв го търси, Мелания, в Африка.