Коментари - Мемоарите на британския принц Хари се продават в Испания преди официалната премиера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахах мемоарите на един галош. Родоотстъпник предател слабохарактерен изрусен посребрен циганин педерас….. опа сори Азис ти поне пееш, обидно е да те сравнявам с това мекотело

Тия неща случайно не стават. Просто е една стъпка в рекламната кампания на тоя "Фейсбук" на хартия. Нищо повече.

Тази книга е писана от някой инфантилен, 5-6 клас пубер, много ниско ниво, евтини жълти селски мелодрами, ама от разглезен богат никога не пипвал работа мъж какво да очакваш. Много прост бе ….

Айде на клюките!За да може Хари и оная недоволната да си изкарат милионите за издържка на гърба на кралското потекло ,иначе независими.Пише,че се сбил с брат си,Уйлям го ударил,то голяма сензация, двама братя се сбили.Не искал резервен,а направо крал.И как точно да стане според него, навсякъде в монархиите се подготвя престолонаследник и започва от дете.Как се крепи монархия с такива?Те са визия на страната,реклама,марка,поведение,мода,елегантност,благотворителност,грижи за общностите.

Защо Хари си е кръстил мемоарите " Резервен" , а не " Чехльо " ,не разбирам???? И без това си е взел булка втора употреба!!!! :)))))))

Братле втора употреба е само ако преди теб само един човек е ползвал продукта. А за тази мърша математиката не ми стига хихих На тази голд дигърка ако се провикнеш по-силно и излиза ехо от оная работа. Тя е лицензирана банка за семе

Няма още 40 години, ммоари ще ми издава...

А представяш ли си докато стане на 60г още колко тома ще избълва.:))))

Има ли кой да ги купува?

Колко зомбирани са се нароили да си дават парите за фантасмагориите на меркантилите.....Само много ''умен и мислещ'' може да спонсорира меркантилите и да им се връзва..

Ще я купя за кенефа

Човек не пише ли мемоари ако е постигнал нещо смислено в живота? За да остваи на поколенията примера си...боже какъв мухльо излезна или стана не знам...

Докато има балъци да го спонсорират защо да не става финансово ''независим'' както се перчеха...

Стига вече с тези мемоали на 38 и за тоалетна хартия не стават

lu4ka

Както винаги на Харитъпото не му се получи. Явно проблемът не е в другите.

до замисления Яко те гони параноята друже ...с мотор те гони.....Шофьора на принцесата е бил кьор кютук пиян,като е подкарал колата и е катастрофирал по същата причина......И ако Даяна и Доди са били с колани,може би са щели да оцелеят.....нямали са късмет

Абе всички знаят, че е убота вече, само ти още вярваш на телетъбисите от телевизията

Огромна реклама на измислени мемоари. Какви постижения има тоя некадърник, че има самочувствието да пише мемоари на 38 години? Колкото и да рекламирате книгата, няма да се купува, това е ясно още от сега.

му викат в Обединеното кралство,неблагодарник,злобен и тъпичък,това е Хари,който следва историята на абдикиралия Едуард,който също се ожени за пайрясана американка и я следваше по полата до смъртта си - прогонен и презрян от кралското семейство!

Или перифраза на българската поговорка: - Храни куче, да те лае!

Мда, родът на Даяна определено отмъщава за жестокото й убийство. А Уиндзорите (наречени още Хановери или Сакс-Кобург-Готи) понатрупаха доста тежичка карма през вековете :) Все някой ще трябва да я изплаща.

lu4ka

Родът на граф Спенсър са били готови и д.у.п.е да дадат, само и само да ожени някоя от щерките за принц.

Че Мидълтън да не са по различни?

Да нямаш навъртяни 40, да пишеш мемоари и да ръсиш акъл.....безценно

Не, не - не ръси акъл, а се жали. Това не са мемоари, а мрънкари ;)