17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи тя се хваща с човек, дето може да й е баща, ходи с него, приема му пръстена и после години след това се сеща...Някой не знаеше коя е тя преди да ходи с него. Също така, в изказването й липсва конкретика. Така и не разбрах какво точно е направил. Мерлин всъщност напусна жена си Дита фон Тийз заради тази. Противно на публичния му образ той е доста по- свит, и с прекрасно чувство за хумор, когато е извън образ. По- скоро е странен, но в никакъв случай агресивен.

Менсън ще го реабилитират. Той ще подаде иск в съда за сексуално посегателство от Кевин Спейси, случило се през 1981. Това, разбира се, е оказало влияние върху понататъшното му развитие като индивид и е създало погрешна представа за типа отношения, които Менсън е трябвало да гради с жените. Така че Ууд да си търси правата чрез Спейси.

Свършила е парите, не може да си намери други чичкопаричковци и затова е решила да осребри миналото си.

Така прави глобалисткото лоби с някой, който започне да пречи или не изпълнява заръките. "Внезапно" голяма група жени се сещат, че са били малтретирани и изнасилени преди 25 години. И после всички са "потресени" и "възмутени" от теб. Дори Пласидо Доминго не беше застрахован. Е, при Доминго не се получи съвсем, но пак успяха да му прецакат кариерата.

Той ме изманипулира да му приемам подаръцъте и да се сгодя за него, а после спря да ми купува разни неща. Искам бъдещите жертви да знаят, че тоя човек така прави - кара ви да се сгодите за него, дава празни обещания, а после спира с глезотиите. Отвратителен човек!

Брей, големи защитници на дрогираната свиня се извъдихте тук всички ! Аз пък вингаи съм смятала , че без наркотици или насилие никоя жена няма да си легне с тоя.

Като не плащаш на проститутките, а им купуваш разни неща - така става! Следващият път си искай касова бележка за плащането, да видим как ще говорят за "тормоз".

на мозък е проблем на промивания, а не на който го е правил. На това отгоре са били сгодени, което си е нещо от рода да или не. Насила не става. Като е била с него сигурно има филми и снимки, доказващи, че не е била на каишка и с ред сълзи и сополи. Каква отмъстителна и злобна жена, вече забравила, че му е бутала и се е кефила.

Мерилин Менсън е ВЕЛИКАН! Моля да не го коментират разни путлерастчета, панелни комбайнерчета и подобная сволоч, закърмена със сАвеЦка естрада и мелодия на годината!

Менсън е концертирал много, за разлика от тук. Там е на почит! Грешен коментар от шапкар. Може би фатмак.

Защо въобще е дапуснала да я манупулират! Като има проблем, напусни го! Търпят, защо и аз не знам, не са само парите, пък после олеле! Жена съм но не разбирам такива жени, нямаш деца нямаш обвързване, не се ли получава бягаш, а не после олеле какво стана! Не ми ли харесва нещо оттеглям се без много ала-бала и това е!

Да Ви кажа и аз така си мислих, докато не попаднах на нарцис. Сега се възстановявам от това и наистина нямам обяснение за някои неща, затова се нарича манипулация. Някои хора са доста изобретателни в тази насока и знаят над какъв тип характер могат да надделеят, къде да ударят, че да почнеш да се съмняваш в себе си. Радвам се за Вас, но не всичко е черно и бяло ми е мисълта

Естествено, че ще отрече неща, които не са се случили! Голям е!

Таз новина по случай петльов ден ли е изтъпанчена на първа линия?

Титан е Менсън! Тези небивалици въобще не могат да го пречупят..... Ще продължи да си цока абсента.

Тук изобщо не става въпрос за изнасилване, нито за физическо насилие. Изобщо насилието се възприема под най-различни форми (поне 6-7) и физическото такова е само една от тях. Ако трябва да вземем всичко това предвид излиза, че няма връзка, в която да няма насилие и от страна на мъжа, и от страна на жената. И тук идва въпроса кой ще изреве пръв, а жените очевидно са привилегировани в практиката на съда и разбирането на обществото. Очевидно е, че бившата му го атакува от привилегированата си позиция, която закона й осигурява. Най-обикновен грабеж и изнудване, но от нейна страна. А казваха, че имало равенство между половете. Само дето мъжа в последните години е като добитък за заколение. Не стига, че му вземат децата, ами и му ограбват всичко материално обричайки го на робство до края на нещастния му живот. Някои неща в закона определено трябва да се променят.

Каката му взимала парите ама я бил изнасилвал ама пак му взимала парите ама пак я изнасилвал ....

„Ууд и Менсън направиха връзката си публично достояние през 2007 г ... Двамата бяха сгодени за кратко през 2010 г., преди да се разделят.“

Какво изнасилване- този е гей .

Жената се бори за правото на процес поне от 5 години, много преди #metoo и подобните щуротии. Чак сега въобще ѝ дават право на дело, което е много жалко. https://www.youtube.com/watch?v=cobhBZmiihU

И какво стана с презумцията за невинност. Без присъда е осъден да е без работа!

А така баце Мерлин, и да та фанат на калъп - отричай!

Преди 20 години са се редили на опашка да са с рок звездата, а сега се редят на опашка да му вземат парите. Така всички леки жени, като пищят че са ги изнасивали излиза едва ли не че е нормално всеки да е изнасилен, а това не е така. От тези глупости страдат най-много тези жени които наистина са ги пребили и изнасилили.

А мъжете със съсипана репутация? Те не са пострадали, неее, въобще!

Как смее да отрича! Мъж ли е - мъж. Бял ли е- бял. Значи е насилник и изнасилвач.

Бял уайт супремасист, расист, крайно десен популист, прокремълски националист, ислямофоб, хомофоб, ксенофоб, антиваксър, тръмпист, хетеросексуален и говори с език на омразата към уязвимите и различните. С пет думи се описва цялата философия на левичарите.

Разбираме те братчет ама изгоря ! играта е така скроена че курвите педерасите и адвокатите винаги да печелят ....

Кой кого изнудва?

Как пък не се намери една адвокатска фирма да ги подпука всичките тези, дето пишат из социалките, вместо да отидат в полицията или да заведат дело?