17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Металика явно търпят развитие в музикалните колаборации - таз година с Марая, догодина може с Галена, а по-догодина защо не и с Азис.

А нещо да кажете за освиркванията, с които беше посрещната лудата алкохоличка Нанси Пелоси и мухъла Шумър?

Те пеят, а правитеството им харчи милиарди за оръжия и хич не ги е еня за бедните и гладните.

Бах ма'аму! Марая Кери не мога да я позная направо на снимката! Доста поостаряла, посбръчкала се, поокапала косата й. Пък и китара хванала в ръце до певеца на Металика. Направо не е за вярване!

И най-важното пропусна - спихнала се, на клечка е заприличла, човек още малко и ще я обърка с Кърк Хамет:)))

Дай да те видим с какво шкембе си ти, крепостен селянин?!

Колегата Кольо от Бяла Слатин, иронизира редактора, който е наблъскал тъпото заглавие за клик бейт. Тоест , колегата коментира по заглавната снимка, на която са Джеймс Хетфийлд с Кърк Хамет и се чуди къде в картинката се вписва Марая , приписвайки външния вид на Кърк Хамет на Кери. Щото всъщност Марая Кери не пее с Металика, а е част от концерт, където участват много изпълнители , вкл. Металика.

Металика и Марая Кери са толкова съвместими, колкото и "новият пакет за зелена енергия" с реалните причини за пормяната на климата... :) Абсолютно изкукване в световен мащаб! Срамувам се, че съм човек...

Браво, и сега бедните ще изчезнат.

Фен съм на Металика и на живо съм ги гледал, ама тия типове участия са пълен смях. Против бедността. Е добре бе, като толко сте се загрижили за бедността, което наистина няма лошо, ама що не дарите 1-2 милиона лични средстава. Тая другата изобщо и няма да я коментирам, знам и само 1 песен и без това.

не са навътре в нещата, и първосигнално подкрепят всичко, което им изглежда благородно... То от американци кой знае коко повече не може и да се очаква... Там е диктатура на посредствеността, пропагандно маскирана като "демокрация"...

Но бай Байдън не е удостоил борбата с БЕДНОСТТА с присъствието си. НО пък е бил на концерта на Елтъна, за който такс и не разбрах за какво се борил. И го наградил

Концерта го има в тубата. Гледам го в момента. Металика са накрая, към 9-тия час започват

Металика и Марая срещу пеят срещу бедността - хохо.Това ми напомня като във вица: Попитали радио Ереван - Какво е това ''Рок против наркотици''. радиото отговорило : "Същото като "Пчели против мед" или "Коне против овес".

Странен фестивал, странно послание и начин за отправянето му, странни изпълнители. Но още по странна реакция на някакви драскачи тук, които се затръшкали какво е нивото на металика?! Бедните да го духат ..така е вече нагласата

бе на кого му пука на нивото на дъртите метъли бе - виж кво е нивото на шамандурите на Марая оооох на баткооо!!!

ооох на батко Марая Кери как е напращяла - чисто гола ще я лижа цяла нощ и чак сабаалян ще й го избабаня!

Първо,Металика са жестока банда!Вярно имат и салбички албуми,но като цяло си остават най-яката метъл банда(мое мнение).Второ,Металика имат фондация,която помага точно на хората в неравностойно положение.

И тея много остаряха .От десетина години концертите им са пародия на това което бяха 80-90те ,последният им що годе ставащ за слушане албум е от 98.След това само ултра суверенно-лоялни към тях фенове им се кефят.

След 1991 г. вече са карикатура на себе си, всичко след оня албум 1996 беше пълна слуз...

Металика отдавна паднаха до нивото на Веско Маринов, стават само за участници в конкурси от типа "Ален мак" вече...

Обаче скоро ще са на ниво Васко Жабата

Бае Ганя

Е, то това им остава. След това могат да свирят по сватби в Столипиново.

Хе-хе, пели срещу бедността! А дариха ли приходите си на някоя обществена кухня или си прибраха хонорара "по живо - по здраво", пък баламите да помагат на бедните! :))))

Срещу какъв хонорар?

сгоден начин да си направят реклама без каквато и да е съществена промяна да настъпи за бедните!

Както е казал поетът, "бедните да го д*хат"...

Точно те нужда от реклама нямат. А па тарифата на Джеймс за пет минутна лична среща с фен (мийт енд грийт) e от порядъкана между 1000 и 5000 долара.