17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си повторя мнението, което изразих като пост под новината за Пол Макартни: "Една от най надценяваните групи в световната музикална история". И да изпреваря постовете - същото е мнението ми и за Хендрикс, Брайян Мей и т.н.

Сестри Кушлеви и Оркестър Канари са едни от най-подценяваните групи в света! Същото мога да кажа и за Жечка Сланинкова, Дони и Нети, Мая и Магапаса.

Кой точно ги надценява? Хората харесват ли музиката им - харесват я, пълнят ли стадиони - пълнят ги. Черният им албум, задържа ли се над 550 седмици в Билборд 200 - задържа се. Това, че на теб не ти допадат, не означава нищо.

Презлагам,след като си повтори мнението, да си го завреш ...една педя под кръста! Без да се надценяваш-ти можеш!

Ееех, Металика, Металикаа .. най-великите за мене бяха .. не мога да им се сърдя, за това което правят последните 20 - 30 години :) От "най-новите" им парчета Atlas, Rise! най-добре ми влиза \m/

Металикаааа!!! V

Абе пак са си номер 1. Да видим какво ще излезе. Последният албум беше добър.

Reporter: - Is Lars the best drummer in the world? James: - Lars isn't even the best drummer in Metallica.

не е лъжа де.

Какво е best drummer in the world? По какъв критерии? Техника, темпо, интонация..добрина като човек и приятел? Има хиляди джаз и рок барабанисти, които не могат да свирят Металика, но са по-добри от Ларс.

Така е, и Кърк Хамет изобщо не е особено добър китарист, но е ударил джакпота като е кандидатствал за бачкане в Металика.

Чудно.... същото го е казал и Джон Ленън ама 50 години по-рано.

Айде пак рекламна статия на приложение!!!