17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единственото стойностно нещо, което успяха да извадят след Сагата ( първата трилогия ) е Rogue One. Въпреки, че и там успяха да ми развалят кефа. Звездните унищожители, тези смъртоносни чудовища на Империята, които караха бунтовниците да бягат панически, изоставяйки всичко след себе си, ги превърнаха в кибритени кутийки. То било много лесно в наши дни да се справиш не с един, а с цели два такива - гасиш тока на единия и го блъскаш в другия. Да се чуди човек, що са се плашили толкова съпротивата в трилогията и защо дадоха толкова много жертви.

Туй е пълна Измислица и глупост. Ако на Земята дойдат Извънземни, то ще е защото а тяхната планета са станали прекалено много извънземните. И извънземните ще почнат да убиват хората на земята... По вредна измислица от тоя филм са САМО филмите- Костенурктие нинджа, Батман и Спайдърмен. Тия са Турско - негърска- Китайска пропаганда. Трябва да дават САМО филми, как требим Турци, араби, китайци и негри, а не някакви вредни измислици.

Ама наиста ли киното е пълна измислица? А литературата? Пий ги тия хапчета, че като пропускаш се влошаваш сериозно.

Каква ирония! Лукас се превърна в това, срещу което се бореше.

Честито! От не знам си кога вече Блурей и ДВД с български субтитри няма. А бяхме титани в производството на оптични дискове. Но услужливите ни политици закриха всичко, което можаха! Сега дори празен 4 слоен блурей диск не може да се намери. Но в западните държави, от където идва т пиратските копия е пълно!

Споко! Мики Маус ще направи колкото трябва филми за да избие инвестицията и да направи х10 печалба.

Сагата свърши много отдавана.

Но докато не видим, не вярваме! Аман от глупости, изсмукани из пръстите! Само дообъркаха представите на децата за ценностите и реалния живот. Но пък сума ти хорица направиха шеметни кариери покрай измишльотините, не може да се отрече.

Star Wars - A New Hope - светът заживя в нова галактика. Приказката нямаше край! Star Wars - The Empire Strikes Back - това не е филм, това е мания. Светът полудя! Star Wars - Return of the Jedi - Култът е роден, за някои вече бе религия! Star Wars - The Phantom Menace: Явно Джордж Лукас вече не е онзи Джордж Лукас Star Wars - Attack of the Clones: Тристан и Изолда (далечногалактическа версия ) Star Wars - Revenge of the Sith: Лукас "Съжалявам, вече съм стар. Това успях да измисля, за да свържа двете трилогии" Star Wars - The Force Awakens: Правим всичко за пари. Купете си билети! Star Wars - The Last Jedi: Честно, малко по-добро е! Купете поне още веднъж по един билет! Solo: A Star Wars Story - Кралят е мъртъв! "Добре, де...поне трейлърите си бяха на ниво, а?" Star Wars - The rise of Skywalker - Три билета на цената на два! Моля ви, гледайте го! Много ви моля!

=============

на вас са ви платили за тая статия нали,така че не е нужно да се правите на велики и да биете минуси на мнения които са самата истина която не ви отърва на платената статия

беше сага първите 3 епизода.4 5 6,останалото е боза а последните три епизода убиха сагата

Възходът на бозата!