17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възходът на бозата!

беше сага първите 3 епизода.4 5 6,останалото е боза а последните три епизода убиха сагата

на вас са ви платили за тая статия нали,така че не е нужно да се правите на велики и да биете минуси на мнения които са самата истина която не ви отърва на платената статия

=============

Star Wars - A New Hope - светът заживя в нова галактика. Приказката нямаше край! Star Wars - The Empire Strikes Back - това не е филм, това е мания. Светът полудя! Star Wars - Return of the Jedi - Култът е роден, за някои вече бе религия! Star Wars - The Phantom Menace: Явно Джордж Лукас вече не е онзи Джордж Лукас Star Wars - Attack of the Clones: Тристан и Изолда (далечногалактическа версия ) Star Wars - Revenge of the Sith: Лукас "Съжалявам, вече съм стар. Това успях да измисля, за да свържа двете трилогии" Star Wars - The Force Awakens: Правим всичко за пари. Купете си билети! Star Wars - The Last Jedi: Честно, малко по-добро е! Купете поне още веднъж по един билет! Solo: A Star Wars Story - Кралят е мъртъв! "Добре, де...поне трейлърите си бяха на ниво, а?" Star Wars - The rise of Skywalker - Три билета на цената на два! Моля ви, гледайте го! Много ви моля!

Но докато не видим, не вярваме! Аман от глупости, изсмукани из пръстите! Само дообъркаха представите на децата за ценностите и реалния живот. Но пък сума ти хорица направиха шеметни кариери покрай измишльотините, не може да се отрече.

Сагата свърши много отдавана.

Споко! Мики Маус ще направи колкото трябва филми за да избие инвестицията и да направи х10 печалба.

Честито! От не знам си кога вече Блурей и ДВД с български субтитри няма. А бяхме титани в производството на оптични дискове. Но услужливите ни политици закриха всичко, което можаха! Сега дори празен 4 слоен блурей диск не може да се намери. Но в западните държави, от където идва т пиратските копия е пълно!

Каква ирония! Лукас се превърна в това, срещу което се бореше.

Туй е пълна Измислица и глупост. Ако на Земята дойдат Извънземни, то ще е защото а тяхната планета са станали прекалено много извънземните. И извънземните ще почнат да убиват хората на земята... По вредна измислица от тоя филм са САМО филмите- Костенурктие нинджа, Батман и Спайдърмен. Тия са Турско - негърска- Китайска пропаганда. Трябва да дават САМО филми, как требим Турци, араби, китайци и негри, а не някакви вредни измислици.

Ама наиста ли киното е пълна измислица? А литературата? Пий ги тия хапчета, че като пропускаш се влошаваш сериозно.

Единственото стойностно нещо, което успяха да извадят след Сагата ( първата трилогия ) е Rogue One. Въпреки, че и там успяха да ми развалят кефа. Звездните унищожители, тези смъртоносни чудовища на Империята, които караха бунтовниците да бягат панически, изоставяйки всичко след себе си, ги превърнаха в кибритени кутийки. То било много лесно в наши дни да се справиш не с един, а с цели два такива - гасиш тока на единия и го блъскаш в другия. Да се чуди човек, що са се плашили толкова съпротивата в трилогията и защо дадоха толкова много жертви.