Midalidare Rock - вечер трета: Нежното лице на тежката музика

Няколко банди с женски вокали показаха какво е да бъдеш метъл кралица

Обратно в новината

Коментари - Midalidare Rock - вечер трета: Нежното лице на тежката музика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лошо авторът на статията да се запознае с творчеството на групите, за които пише. Току виж написал имената на песните на Within Temptation правилно... или да не пише повече за неща, от които си няма представа

избирателите на Славе недоумяват .... :)

...точно Слави Трифонов е човека ,който допринесе особено много за разкапването на младото поколение ! Славчо,Славчо ......?!

Колко трябва да си прост и отчаян, за да слушаш такова нещо? Даже музика не можеш да го наречеш! Щото за нищо не стават, гледат да го докарат от силен шум и светлинни ефекти!

Да... друго си е тъпоумна чалгия или полирашо мозъка техно. Все високо интелектуални стилове. За смислеността на текстовете да не говорим - връх в поетическото творчество.

За одъртяващата комуноидна сган тази музика им беше трън в задните части още по тяхно време та от тогава нямат развитие само водещите им офицери от ДС станаха милионери а тях ги оставиха тук да блеят:)))

В едно съм сигурен: ти си псевдоинтелигент,харесващ силиконови цици,надути усти,и текстове на песни от рода - " гаси,че си лягам....", " дънките щи цепна ...." и пр. ......

Явно и модератора е тъп чалгар, щом ми изтри предишният пост. Истината боли, нали!

Хахах,това е най-малоумното нещо което съм чувал....слушай си Азис и останалата му гей дружина и не пиши глупости като не разбираш

Мдаа....Вие сте музикален инвалид! Без капка чувство за музика и изкуство! Пускай си "Платетата" и дерзай!

Илюзията е действителност: https://youtu.be/YERgyIxvIdQ Единственно харизма и вокал!

Хубав фест, супер музика, добри групи. Обаче преди няколко дни бях на концерт на Рамщайн... всичко друго вече ми бледнее.

Къде си ги гледал?

Торино, на 12.07

Големи музиканти и изпълнители. Музиката им се изпълнява достатъчно хитове и от други групи. https://youtu.be/v-YzdvmD2aQ Апокалиптика са вече метъл динозаври а Нина е вечната дива на Метъла. В колата слушам само Rammstein, Apocalyptica и прекрасният момически хор Scala на Колачни брадърс.

Многоооо,ужасно много тъп фестивал с измислени групи.тази където е писала и се кафи на такива боклуци е музикален инвалид

А ти явно си чалгаджийски боклук, заслужаващ набиране на кол в най добрия случай

Довечера ще пее един велик гей.

По велик от тебе няма, не бой се.

Що не излязоха на бис?

Без съмнение най-добре организирания мюзик фест досега в България.

Толко си бил и на фестове значи.

Невероятна организация, невероятна вечер... И четирите групи свириха с кеф въпреки жегата. Публиката също бее невероятна - интелигентни метъли! :)

Съвсем чалга вид са докарали! Гнус!

Ти имаш доста нещастен животец, а :))

Май не правите разлика между Швейцария и Швеция! Shakra са швейцарци!

От едно найстина загинало село ..един човек със пари направи невероятни неща...да е жив и здрав...

Тоя Осипович май е руснак. Пък тия взеха да му развяват украински байряк в къщата. Малко неловко се получи.

казахстанския бизнесмен Евгений Юсупов, е от Казахстан. Истарията помни как декември 1919г "великия" съвецки вожд Ленин е наредил в писмо избиването на около 1млн пленени казаци... след него сталин е продължил в същия дух. Така, че не знам на чие знаме трябва да се гневи Юсупов. Но сигурно поне 50% от множеството не им станало приятно от развятата Украинско знаме, просто щото тука в България е пълно с руски подлоги, за съжаление.

Защо не дойдоха White snake?

Чети!

Заради ЕГНто.

Вчера беше невероятно ...

Завиждам на присъстващите!!!

Сигурно е било страхотно

Концертната програма става все по-интересна от вечер на вечер. Шоуто е супер! Чакаме с нетърпение представлението на Judas последната вечер!