Midalidare Rock - вечер трета: Нежното лице на тежката музика

Няколко банди с женски вокали показаха какво е да бъдеш метъл кралица

Обратно в новината

Коментари - Midalidare Rock - вечер трета: Нежното лице на тежката музика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Концертната програма става все по-интересна от вечер на вечер. Шоуто е супер! Чакаме с нетърпение представлението на Judas последната вечер!

Сигурно е било страхотно

Завиждам на присъстващите!!!

Вчера беше невероятно ...

Защо не дойдоха White snake?

От едно найстина загинало село ..един човек със пари направи невероятни неща...да е жив и здрав...

Май не правите разлика между Швейцария и Швеция! Shakra са швейцарци!

Съвсем чалга вид са докарали! Гнус!

Чети!

Ти имаш доста нещастен животец, а :))

Невероятна организация, невероятна вечер... И четирите групи свириха с кеф въпреки жегата. Публиката също бее невероятна - интелигентни метъли! :)

Без съмнение най-добре организирания мюзик фест досега в България.

Тоя Осипович май е руснак. Пък тия взеха да му развяват украински байряк в къщата. Малко неловко се получи.

Що не излязоха на бис?

Заради ЕГНто.

Довечера ще пее един велик гей.

Толко си бил и на фестове значи.

Многоооо,ужасно много тъп фестивал с измислени групи.тази където е писала и се кафи на такива боклуци е музикален инвалид

Хубав фест, супер музика, добри групи. Обаче преди няколко дни бях на концерт на Рамщайн... всичко друго вече ми бледнее.

Къде си ги гледал?

Големи музиканти и изпълнители. Музиката им се изпълнява достатъчно хитове и от други групи. https://youtu.be/v-YzdvmD2aQ Апокалиптика са вече метъл динозаври а Нина е вечната дива на Метъла. В колата слушам само Rammstein, Apocalyptica и прекрасният момически хор Scala на Колачни брадърс.

Торино, на 12.07

Илюзията е действителност: https://youtu.be/YERgyIxvIdQ Единственно харизма и вокал!

А ти явно си чалгаджийски боклук, заслужаващ набиране на кол в най добрия случай

Колко трябва да си прост и отчаян, за да слушаш такова нещо? Даже музика не можеш да го наречеш! Щото за нищо не стават, гледат да го докарат от силен шум и светлинни ефекти!

избирателите на Славе недоумяват .... :)

Да... друго си е тъпоумна чалгия или полирашо мозъка техно. Все високо интелектуални стилове. За смислеността на текстовете да не говорим - връх в поетическото творчество.

За одъртяващата комуноидна сган тази музика им беше трън в задните части още по тяхно време та от тогава нямат развитие само водещите им офицери от ДС станаха милионери а тях ги оставиха тук да блеят:)))

В едно съм сигурен: ти си псевдоинтелигент,харесващ силиконови цици,надути усти,и текстове на песни от рода - " гаси,че си лягам....", " дънките щи цепна ...." и пр. ......

Явно и модератора е тъп чалгар, щом ми изтри предишният пост. Истината боли, нали!

По велик от тебе няма, не бой се.

...точно Слави Трифонов е човека ,който допринесе особено много за разкапването на младото поколение ! Славчо,Славчо ......?!

казахстанския бизнесмен Евгений Юсупов, е от Казахстан. Истарията помни как декември 1919г "великия" съвецки вожд Ленин е наредил в писмо избиването на около 1млн пленени казаци... след него сталин е продължил в същия дух. Така, че не знам на чие знаме трябва да се гневи Юсупов. Но сигурно поне 50% от множеството не им станало приятно от развятата Украинско знаме, просто щото тука в България е пълно с руски подлоги, за съжаление.

Хахах,това е най-малоумното нещо което съм чувал....слушай си Азис и останалата му гей дружина и не пиши глупости като не разбираш

Не е лошо авторът на статията да се запознае с творчеството на групите, за които пише. Току виж написал имената на песните на Within Temptation правилно... или да не пише повече за неща, от които си няма представа

Мдаа....Вие сте музикален инвалид! Без капка чувство за музика и изкуство! Пускай си "Платетата" и дерзай!