Михаела Филева пред Life.dir.bg: За да успееш, трябва да си готов да вземеш важни решения

"В моето семейство много се почитат християнските празници, така че на Бъдни вечер ще бъда с близките си"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой сериозен и себеуважаващ се човек няма да седне да гледа предаване като това. А тази Филева не е нищо особено. Хубаво е да имаш самочувствие ама и покритие си е нужно за това.

Със сигурност Михаела е един от малкото стойностни млади изпълнители, за разлика от всякакви предрусали и самозабравили се малолетни куpвu и kуpварu, които пълнят пространството с халтура или тролски коментари :)

Под това да си готов на всичко, за да успееш в нейния случай значи ли да спиш с Графа и уродлива “рап-звезда”?! Иначе си я спомням точно като беше станала известна в някакво риалити. Живееше в Студентски град и редовно я виждах да пътува в 280. Никога не отстъпваше място на възрастните хора. Сега участвала в благотворителни концерти... как да я слушам и гледам, когато ми е направила толкова лошо впечатление като човек?!

аве, помните ли имаше една Михаела, кадето тролстваше във ве бокс7 и обесняваше че, всички са кръгли нули. Пускаше клипуве и с един травестит Стамбини...

Не съм съвсем сигурен, че това моме става за треньор на когото и да е. Но промоцията и има и добра страна. По-точно, драгият зрител се отърва от лиготиите на Полито.

Аз слушам Михаела Филева. Давам плюс. Който не я слуша дава минус. Просто и прозрачно!

Какво слушаш? Тантун верд ели?!

Ха,ха,а само ти я слушаш,и може би си майка и .И не ни казваш какво точно слушаш,хитове няма,глас няма,боза.

И дано да си намериш половинката в живота, бърже-бърже. Защото идва сляпа неделя. Годинките вървят.

Който е пазил децата на Одисей и Пенелопа, както и самата Пенелопа от лоши решения. Докато се върне Одисей. Ти самата считаш ли, че имаш опит за подобна титла? Ти самата опазила ли си се от лоши решения и ще опазиш ли и участниците в това предаване от лоши решения? Или ще ги продадеш на продуцентите? Цунки! Твой фен: Графоман Монтев Музикалний

Много харесвам Михаела Филева - млада, талантлива, интелигентна, с финес поднася всичко, до което се докосне. Пожелавам попътен вятър на новия й албум и да има още много албуми. Искрено се надявам, че ще намери истинската любов и това да я направи много щастлива, защото тя го заслужава. На добър час!

Б.агода,я ти Г,афе! Сигу,на бях, че ще ме подк,епиш! Ти си ми вто,ият фен с.ед мама!

Поради голямото търсене и недостига на билети, ще има втора дата на куково лято. Стига сте се излагали с тая зала 1 на НДК. Пълните я с 1000 статисти, осветявате ги и затъмнявате останалата зала. Мислите ли, че някой ви се връзва на тъпотиите? Зала 1 не е за теб още. След 20-30 години, да си жива и здрава, ще видим.

За младата кобилка здравословно е редовното язденье.

Добър ден DIR,исках само да кажа какво мисля за Михаела Филева, а вие....

Няма друга като Михаела. Талантлива, с перфектна вокална техника, танцува, усмихната, възпитана и интелигентна млада дама. Пожелавам й още много успехи на сцената!

Изглежда има модератор, който хич не харесва моите мнения. Какво невярно видя, другарю? Че женицата усети кое е вървежно и почна да се носи като жрица от Амстердамски дом и сега масово селтаците и курвите обичат да им се пее за агресия, пари, коли и ебане. А на румънците им дишаме прахта - там се пее за обич и романтика и ценности, а визията е ретро-стил, няма курвенски изпълнения. Нещо невярно да има?

Не приемам хора,които още се учат ,да иценяват други.Имаме много други певци,които по-точно ще оценят някой.

Нищо стойностно на музикалната сцена от това поколение. “Жалко ! Много жалко”! Али Реза

Я ХОди си пей на гей парада...

а коя всъщност е тази девойка?

Преди няколко години беше участничка в Х-Фактор. Тогава беше студентка в музикалната академия. Графа я взе под крилото си. Има приятен глас и пее много хубаво,макар и песните й да не са нещо особено.

Тя вече се води "успяла".

Поне да напишете Платена публикация.

Зарзала!

Това самочувствие,дали има покритие!?

верно ли е некадърна или е тъпа блондинка.

Тая научи ли се да се облича поне за християнските празници?

Ши и угазия мерудията, явно си треа.

"Засега това ще го запазя в тайна." Да се чете - "Все още нямам никаква идея."