Михаела Маринова: Щастлива съм

Певицата говори за музиката, любовта и живота на 21

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много готина, млада жена, браво. Радвам се че виждам все повече такива хира в България.

това парче на нищо не прилича , най вероятно ще се забрави с залеза на сланцето За незабравима песен имаш още хляб да ядеш ???

Научи се да пишеш и тогава плюй! Ок!?

Коя е тази световно неизвестна певица. Взела се на сериозно, но излъчването и простакейшо.

Глас има, техника има, ама песента - боза, аранжимент, визия и клип - чалгарски. Жалко за потенциала, но сигурно това се харесва на масовия потребител.

Не съм я чувала. Простее и е далеч от хубавица.

Определено Тита е по-позитивна.....като глас.

Аз се чудя под всички статии само някакви хейт коментари, плащат ли им на тия хора или това е някаква психотерапия? Даже не смея да напиша нещо позитивно, че ще вземат да ме нападнат и мен с хейт, докъде се докарахме...

колко трябва да е бездарна тази....че да измъчва Българския език чрез акцент? Или в това е таланта? За "хармонията" на "песента" изобщо не споменавам.

Самодоволно нищожество....Давали са го по " тиливизура" десет пъти и ей ти на звИзда.

Че е самата Софи Маринова като малка и още без Лоренцо....Глей ти какви чудесии стават по земята, да се неначудиш.

Братчедите й го правят на 12-13.

Девствена на 21?

Много талантлива певица и прекрасна млада дама. Да е жива и здрава, много професионални успехи и лично щастие.

Втора Мария Калас....

на чалгата и кавърите сме фърст. другото е пълно бозаджиян... но все пак научаваме , че имало ...както му беше името там на момиченцето. да е живо и здраво и да не се прави повече на силиконова кака.

Дир респект! Почти всеки ден ни представяте по някой нов неизвестен ВИП и това осмисля деня ни ;) Какво щяхме да правим без вас .....

Едвам се сдържам за утрешната VIP героиня.

Малцинство?

Ще са мнозинство...

Чиста бълкарка! Може би малцинство.

За първи път чувам за нея.Иначе е симпатяга.

Махала е обектът на литически терзания не разбрах?

Тая па коя е ........

Леле, хора, очаквах да има хейт в коментарите, ама направо съсипахте момичето, бе, озаптете си малко :) Младо момиче с чудесен глас и актьорски талант, пожелавам й вдъхновение и успехи!

Да. Другото - концепция, визия, идея, музика е чалга ниво Чалгария.

Стига бе, тая пее все едно и е запушен носът, вечно хремава!

За съжаление това тук е ''нормално'' явление, 99% от коментиращите пишат хейт коментари. Щом и на най-известните модели им търсят кусури, явно всички коментиращи са от Ален Делон нагоре :))) И според мен това момиче е от малкото наистина талантливи млади певици, които не залагат на голота и пошлост, а на истински талант!

Значи глас има, но..само това...нито е красавица, нито визия (евтини дрехи,коса,грим,кич). Песни посредствени. Много си е повярвала вместо да работи нещо смислено. Какво значи пораснах?? Понеже прави секс и се разголва в клипове? Ментална зрялост-14 години! Рано било за семейство хммм но за тъпотии не е.... изключително безинтересна особа!

Но всичко е кичозен продукт направен от едни други хора използващи гласа на едно момиче което няма визия. Кич.

Ръчичка като повечето

Младо и симпатично момиче, то тук на Адриана Лима търсят кусури, има си хас някоя българска певица да вземат да я одобрят :)))

Адриана я остави ти

Прилича на колежката Софи Маринова.

Много е талантлива, има прекрасен глас. Щом великата Лили Иванова каза за нея, че няма един фалшив тон в пеенето й, когато участваше в Капките. Тя рядко прави комплименти. Но и тя попадна в комерса. Но все пак песните й са по-качествени от останалата помия, с която ни заливат. Нека опита в Америка, има талант, дори да пее комерс, поне ще стане милионерка.

За Америка е доста съмнително, но тук на някоя циганска сватба може и да й залепят някоя двайсетолевка. А онази дето й викат Лили не познава нотите още.

Глас без визия.

Не може всички да са чалгарки със силиконови джуки, предпочитам по-естествени момичета като това!

Ужас, тези услужливите статии са пълно самоубийство, освен хейт не виждам до какво друго могат да доведат, но хейта ми харесва, така че започвам. Перво тая кой я определи за певица не знам, с тоя грозен крив нос и снимки си прави, роклятата и лъха на пазар ска, изражение то на лицето селско прическата евтина, а съдейки по качеството на снимките фотографа е безплатен. Не бих обиждаал на мангал, циганин и така нататък, но когато човек има неосъзнато нискоинтелигентно поведение и търси и намира начини да го афишира то не мога да него нарека с истинските му думи - "селска пръчка", като заключение мога да кажа само едно- пази боже сляпо да погледа.

Тя е певица и то доста гласовита. Няма нужда да е красавица, не е манекенка, а певица.

Напира да е и сексбомба Хаха смешни селяни са

Да не се показва по начин за който не става

И е вечно хремава като пее.

Личи си, че хейтването ви харесва и ви е любимо занимание, но проблемът си е ваш - потърсете отговорите в собствената си личност... Коментара ви издава само и единствено вашите комплекси, за съжаление не са никак малко. Трябва да научите да приемате себе си, след което автоматично ще се заемете с по-градивни занимания и това ще е по-добре както за вас, така и за околните :) Успех!

Кви комплекси имам аз бре? Днес ми е почивен ден и тъй като обиколих Европа днес почивам в нета а довечера съм на концерт,но не на Маринова.

Приятен концерт! Успокоих се, че имате и други занимания, заложете на тях и животът ви ще е по-добър, хейтването не носи нищо позитивно!

Колоо неприятна жена! А мъжът ѝ - още повече.

Мома от село

Момите от село са най-арни ;)

трие мнения които казват реалната истина? ами така си е, тези и двамата са мангали!

Apollony

циганка

Циганин футболист и певачка. БГ класика

И аз пораснах и какво от това?

Тази за пръв път я чувам. Да не е компаньонка?

Кво стана с тоя народ, погрозня. Навремето майките и бабите ни приличаха на европейки, а сегашните момичета приличат на ориенталки. И откъде го изкопа тоа тъмен Ентелегент, бе моме?

Че то тя да не би да е бяла?

Около Ловеч ще го е намерила. Игра за Гришата от Микре.

Arcadium

Коя е тази и какъв е повода да ни занимавате с нея?

Много слаба песен, която не може да се компенсира с ненужно разгологъзване и порнографски изпълнения с нискоинтелитентни мъже от разбойнически тип и с маймунско изражение.. Жалко, от 20 години ни един млад и свестнен певец не се е появил на хоризонта.

Хубава работа, ама циганска

'Тва, че се шлякаш не означава, че си пораснал' Индийска народна поговорка

Браво,Мъдри! Точно попадение!

Мише,нямаше ли свястно момче ,ами този пущиняк.

Аз, пък, се чувствам по още по различен начин. Питах и хората около мен и те били с друга чувствителност, но чак сега разбираме, че и твоите чувства са различни, Мише М. Поздрави от твоето шесто чувство.

А защо се е снимала с ромски ритнитопковец?

Нов нос да стане хубав и да има естествен вид е рядкост. Сега има по-добър вид (вижте нейни стари снимки)

Певица и футболист, мода от "Спайс Гълс", Виктория и Бекъм. Ама това беше на Бекъм първата любов, а той свит, срамежлив и хубав.

А кой е тоз "Махлалия Джексън"?!?

Не е тоз, а таз. Потърси в гугъла, преди да пишеш неграмотни коментари.

Де се е хванала с тоз мангал ?

Селско момиче. Лъха на простота. Безлична е.

Ами то се напълни с ''градски'' момичета - силиконови гражданки, киснещи в мола, без реални професии и с големи претенции... Ако това е пример за селско момиче, дай боже повече такива да има ;) Рядкост са вече такива момичета, още повече пък певици, които да са земни, естествени и с реални музикални данни!

С футболист! Класика! Туй програмистите освен да хакнат напа таквиз мацки хакат на сън само!

Става за оназ работа !

Жалко за талантливото момиче, попадна в типичната за България опропастечена среда - Венец ,Киро и т.н . Няма излизане от това блато.

Тоз момиче ще се показва още 1-2 години докато не снесе ... още малко снимки и публикации. Бъдеще като профи певица в България няма