Мика Стоичкова: Срамувам се от лесните момичета

Българинът винаги е живеел в криза, винаги е пресмятал дали ще му стигнат парите за сметките за ток и вода. В Испания хората живееха добре и кризата ги връхлетя неочаквано. Това каза пред Мартин Карбовски дъщерята на Христо Стоичков – Михаела.

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова: Срамувам се от лесните момичета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само че на нас ни става досадно от нейното забавление там.

тъпа като родителя си и нагла

Права е....младите жени в България са без круполно вулгарни и лесни

Много интересна нова дума-круполно! Научете се първо да пишете!!!!

така е! не разчита на името на татко, само на парите,защото ако на някои,които е под наем и не му платят ,сметките ще увиснат. някои ,на които татко му не е богат,ако няма работа не може да избира ще трябва да работи каквото и да е,за да се издаря .тя няма тези проблеми и няма лошо, но по добре да не говори глупости как всичко е постигнела сама .едва ли си е купила апартамент в испаня сама и плаща сметките си сама

Мика Стоичкова е едно простовато и глуповато момиче. Не е получила добро възпитание от родителите си, а тя самата не е достатъчно умна, за да получи прекрасно образование, съответстващо на милионните възможности на бащата. Израснала е в странна среда, където всички са величаели и възхвалявали и са се подмазвали на баща и. Нещо се е паднало и на нея и тя е рещила, че това просто и се полага. Но не, Мика. Идва момент, когато хората те оценяват по това, което си, което можеш, знаеш, правиш и ( евентуално) даваш на обществото. Е , това ти и твоите възхваляващи не можете да го проумеете. Но не се притеснявай много Все ще се намери някой, който , за милионите на баща ти, ще те вземе, каквато и да си. А вие, които пишете във форума - мисля, че не си струва да се хабим заради Мика. Тя, все едно, няма да остане в БГ. И само да и кажем: Прав ти път!

Да обобщим: Момичето много просто, прилича на баща си, и е лансирана, защото е Стоичкова. Другото спокойно може да се пренебрегне.

малката сладурана бръкна в гнездото с осите!но дано имаш сърце и не загърбиш всичко-носиш харизмата на българчетата израстнали в испания сега всички теб гледат успех

ДА ПОЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН. започвам от мика.

сагласен за петя дикова и на бездарната евро за бездарния и син и за ива софиянска с баща зловещата усмивка ,но видяхте ели гогова/крадените милиони на баща и не и помогнаха да е умна /не знам как е заваршила вав франция,но за мика просто злобеете,а футболист като ицето няма втори,може би митко бербатов,свалям им шапка и на двамата.стига с тая злоба,завист и простотия.защо никои не написа колко е куха петя дикова или бездарен кадиевия,

Сравнението между Петя и Мика е нелепо. Петя е красива , приятна и интелигентна.

Бае ти Ганя си има щерка! Това новина ли е?

Тя казва очевидни истини, това е факт у нас.Мрънкане, оплакване и завист.

То това е начинът да си известен с това, че си известен.

Убеждавам се, че писането с големи букви се прави от комплексари.Явно по тоя начин се мислят, че казват нещо много умно и ще бъдат забелязани.

Luna0102

Баш Ганьо пак е излял простотия на килограм. Щом за някой пишат задължава се със закон да се излее всичката помия която сме събрали. След това да отидем да пийнем по едно висящо кафенце, щот сме супер пичове и пички и нямаме 2 лева в джоба, но пък пъповете ни са хвърлени по кафенетата.

Изключително вярно... :) Важното е да се излива злоба и завист...от хора, които мислят, че са изключително велики ама никой не иска да им потропа на вратат и да им предложи да станат изпълнителни директори.... и като видят някой по-известен и по-успял то задължително не му е чиста работата....и защо... защото е по-лесно да се плюе и да се самосъжаляваме.... е да .. това е лесно ... още по лесно е да дремем в някаква измислена работа за жълти стотинки вместо да идем да копаме и да радотим по 15 часа на ден, но накрая да сме доволни.... не става да си лежим примирени в мизерията и да чакаме и да заливаме с помия всеки дето е дръпнал

Ама, ти да не си една от редакторките на този смешен лайфстайл?

Мика е трудна ,но аз за сметка на това съм лесен : )

МИКА ,МИКА ГОЛА ВОДА СИ И ТИ.ПОНЕ ДА БЛЕСНЕШ С НЕЩО.Я ТАНЦИ.Я СОРТ.Я ИЗКУСТВО.АМИ ТИ ДОРИ И БЪЛГАРСКИ НЕ ЗНАЕШ.СРАМОТА.СРАМОТА Е ТОВА.

Не била ползвала тя връзките на тати, нали? Карбовски сигурно кани всяка 24 годишна пикла в предаването си. Ей-така - само щото е ниска и дебела и баща и е кюрд.

Е и простотията на баща ти не е за гордост, ама какво да се прави?

Я да не обижда труженичките като не знае на какво дереже са в тая криза.Много е лесно като тати да каже -ХОНОРИЛА СЪМ ИМ КАУЗАТА-

Може би момичето не знае, че цървулите у нас най-мразят да работят, те обичат да дават акъл по форумите, защото другаде никой не им слуша глупостите. Мразят някой да има пари, изкарани с труд, а най-обичат да плюят всичко, което се движи. Най вече жените, защото ако нямаха проблеми с ерекцията, нямаше по това време да дремят по компьтрите и да ръсят злобните си простотии.

Добре, че са останали още хора с нормално мислене. Поздравявам те за този коментар. Като отвориш коментарите под такава статия може лесно да се сетиш, защо държавата е на такова дередже.. то само със злоба завист и комплексарщина не може да се случи нищо креативно...

Ъхъ! Най- вече ерекцията при жените...:) Ма затова е виновна G точката при мъжете и малкото количество тестостерон в главата...

Прав си! Ужасно е да си цървул, а да имаш самочувствието на лачен чепик.

Тя дали знае, че баща й редовно се възползва от услугите на т.нар. "леки момичета"? От това също трябва да се срамува.

Мика, ако не е татко ти, си гола вода. Не давай оценка за другите. като водеща си кръгла нула.

А не те ли е срам да говориш простотии и то гледайки от високо??? Добре,че е баща ти иначе щяхме и теб да те видим наравно с тези момичета.

не викайте срещу детето. още е малка момата, добре че са й дали поне ксерокса да ползва да се учи на занаят в радиото . ще се ошлайфа за 1-2 години тука и като се върне в испания ще й се види рай спрямо тука

Мразя да слушам за такива богаташи. Може и да ме наречете хейтър, но само дразнят хората с уредения си живот и безкрайни възможности.

Тъпата Мика, благодарение на парите все още на шумка пика!

много успех на момичето един ден искам да я видя да води партията на българите от испания!има всички качества да го направи умна и усмихната сякаш в нея са се съчетали наи добрите качества от двете страни

чоко, дано да е истина, писах един + за теb

а майка ти не разчита ли на чичко-паричко? Май не си възпитана точно така, както искаш да се изкараш ...

Ей защо България стана привлекателна за целият боклук по света . Уж големите звезди в чужбина , пук като дойдат тука и само се чудят как да се върнат или да останат . Явно тук е рая за бездарните тъпаци. То не беше онава исланско к--ве, то не беше откачения денис, то не бяха разни дъщери на нещастни футболистчета ...Отдето се появи боклук и все тука намира пристан. Явно оня чешки художник беше прав като изобрази българия като ...нужник.

Със сигурност е рая на бездарните тъпаци... личи по общото състояние на държавицата.... и ти определно си в авангарда на непобедимата им армия....

Мене ме издържа съпругът ми и не ме е срам. Гледам се и си гледам детето и къщата. Много ми е добре. Пробвайте.

Ами аз опитах, но не ми хареса. Контактът с много хора ми липсваше и затова предпочитох да работя. Стоенето вкъщи по домашни дрехи не е за всеки. Освен това собствените пари носят самочувствие и удовлетворение.

Разбираемо е, отглеждането на деца не е за всеки, вече и бабите бягат от този отшелнически ангажимент. Грижата е постоянна, дрехите смотани, няма кой две думи да ти каже.

е много по-трудно и отговорно, отколкото да ходиш на работа! Искат се много повече знания и умения!

искам и аз *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ти да не си пенсионерка с осиновено дете или мутреса, като ти порасне детето какво сте правиш

Много си е хубаво и умно момичето!Какво като е в Телевизията?Вие ако имате възможност да избирате дали в Телевизията или във фризьорски салон да работите кое ще изберете?Така,че какво злобеете!Стоичков си е мъж,който заслужава уважение!Той не им цепи басма на разни боклуци лицемерни и аз му свалям шапка!Така ,че вие вземайте пример от него!Не свеждайте робски глава!

Да си ходи в Испания където не са леки момичетата. Що ще тук като се срамува? Да ни освободи от присъствието си.

хем да не ходят по кафенета,хем да работят в някое кафе......и на кого да сервират,ако всички са на работа?кои ще гледа телевизия,ако всички са уморени :д

Да, и Мика Стоичкова по телевизора в напъните и.

...даааа. И Ива Софиянска и тя на никого не разчита, и Петя Дикова и тя на никого не разчита, Сашко на Катето Евро синчето и той всичко сам е постигнал, и още мнооооого такива. Не си вадете генерални изводи, просто всичко това е съвпадение, на тези талантливи и умни звездички си е чисто съвпадение, че родителите им са известни личности. Ама вие като сте злобни и завистливи, не можете да видите чистото съвпадение!

Пропусна Ели на оръжейника...

Браво! :)

Тази пък е много важна. Грозна връзкарка,която има тази работа само и единствено благодарение на известното си татенце. Ние се срамуваме от такива бездарни връзкари като нея.Вчерашна пикла,кога дойде,кога взе да разбира от всичко. Тя станала по-голяма католичка и от папата.

И аз се срамувам, когато слушам баща ти да дава интервю на руски или английски. Кажете му, че съществува професията "преводач" - да си говори на български, хората ще си преведат интервюто. Това, че са дошли да му вземат интервю от руски телевизионен канал, не означава,че трябва да ломоти нещо АБСОЛЮТНО НЕРАЗБИРАЕМО, мислейки си, че говори руски.Същата работа и с английския. Той и българският му не е кой знае какъв - на две думи, три псувни, но това е отделна тема.

Абе то и преводача ще се види в чудо с правилния български изпъстрен с псувни на Стойчков.

И защо трябва да пишеш че си от Лондон,нещо комплекс ли е или нещо си останала неразбрана.А пък съвети може да дава абсолютно всеки,ако не ти харесват просто не ги приемай

Целия и живот е връзкарски. Типична повлекана!

Аз пък хем си имам мъж с финансови възможности, хем си работя. Защо едното трябва да изключва другото?!

Защото е безумно, че на 90% от жените в България амбицията им в живота е да си намерят чичко паричко да ги издържа. И поведението им е такова.

Безумно е, че жените търсят такива мъже в България. Иначе в цял свят повечето жени могат да си стоят в къщи.

Прав сте, единствено това, че е Стоичкова и отваря вратите за работа в телевизия, както и за интервю при когото и да е. Едва ли е най-трудолюбивата и най-голям талант...

Момичето има стаж от Испания, а по нашите телевизии е пълно с хора, които хал хабер си нямат от работата си.

МОМИЧЕТО ДОСТА СЕ ИЗЛАГА С ТОЧНО ТОЗИ КОМЕНТАР.ПО ДОБРЕ ДА СЕ СКРИЕ И ДА НЕ ИЗЛАГА ИМЕТО НА БАЩА СИ.БИ ТРЯБВАЛО АКО Е УМНА ДА Е НАД ТЕЗИ НЕЩА.НО ЯВНО Е НАСЛЕДИЛА САМО ПРОСТОТИЯТА НА БАЩА СИ И ПРОДЪЛЖАВА ГЕНА.АЗ СЪМ ПОТРЕСЕНА ОТ ТОЗИ КОМЕНТАР НА МИКА.ЯВНО ТЯ Е В ТЕЗИ СРЕДИ КОЕТО Е ДОСТА ПАДЕНИЕ ЗА НЕЯ!

Като е кадърна и талантлива защо на продължи да работи в Испания, а дойде в България, за да заеме едно работно място на някой без връзки. А,пардон, тя не е заела ничие място. То беше създадено специално за нея. Защото е талантлива и образована. Нищо, че сама признава,че не знае да пише на български и сега се учи. Чухме и как говори български сестра й, с невероятен акцент, едва й се разбира.Нормално, Стоичков където седне, където стане и плюе България, че нищо не му била дала, та е нормално,че не е научил децата си на български. Те и родителите му нищо не са му дали,затова има такова "добро" отношение и към тях. Той се е самонаправил, самородил, самоотгледал ...Не ми е ясно само защо след всичко това се домъкнаха и бащата и дъщерята в България да лапкат, каквото още е останало тук-таме. Щом е била толкова кадърна, да беше си намерила друга рабта в Испания, след като е фалирала фирмата в която е работила. В Испания фризьорски салони и заведения няма ли? Ама ние искаме в телевизия, пък в Испания тате ще трябва много да се изръси, а в България се минава по-тънко. И,накрая, за да спестя време на всички, които ще започнат да ме обвиняват в злоба, ще кажа :научете разликата между злоба и справедливо негодувание.

по тази логика нито един българин да не се връща тук. само циганите да си прибираме от Франция и това е

Я не изкривявай нещата! Много добре е казано.

Те нека да се връщат, но да не плюят в кладенеца от който пият вода, че от това по-голяма помиярщина няма. Ясно е, че навън са закъсали, щом се сетиха за България след толкова години, ами поне да мълчат, като са се прибрали с подвити опашки, а не да наглеят и да ни поучават.

Стига бе, злобари завистливи!

От многото коментари тук, този може би е най-справедливият. Но четейки и не малкото други, където "справедливост" и "завист" се бъркат, се убеждавам в изкривеното мислене и сбъркания мироглед. Нека да го кажа по-просто: всеки камък си тежи на мястото и никой не оспорва богатството, спечелено с можене и по правилата. Но ако останем в сферата на футбола, един също заслужено богат Бербатов като поведение в обществото, е нещо много по-различно. И със сигурност също ще възпитава по-различно.

Това момиче толкова ли няма пари за ОРТОДОНТ?!?!?! Прилича на бобър!!

А ЗАЩО СЕ ПОДВИЗАВА СЪСЪ ДОЛНА СРЕДА В БЪЛГАРИЯ КАТО Я ВЪЗНАСЯТЕ ТОЛКОВА.ДОЙДЕ ТУКА ДА ЗАЕМА РАБОТНИТЕ МЕСТА НА НАИСТИНА ДОБРИ,УМНИ И УЧЕНИ ДЕЦА.ТАКА ЧЕ .НЕ МИ Я ХВАЛЕТЕ.НЕКА ПОРАСНЕ И ИМА НЕЩО ЗАД ГЪРБА СИ И ТОГАВА МИ Я ПРЕВЪЗНАСЯЙТЕ!

МОМИЧЕТО ДОКАЗА ЧЕ КРУШАТА НЕ ПАДА ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ ДЪРВОТО.ГЕНА СИ Е ГЕН.БАЩА И ПОНЕ Е НАПРАВИЛ ДОСТА И МОЖЕ ДА СЕ ИЗЛАГА.ПРОСТЕНО МУ Е .А ТЯ ПРОДЪЛЖАВА ПРОСТОТИЯТА НА БАЩА СИ.ТЯ СИ ИМА ЧИЧКО ПАРИЧКО ЗАТОВА НЕ ГО ТЪРСИ.НО ЕДВА ЛИ ЩЕ СЕ ОМЪЖИ ЗА ОБИКНОВЕНО МОМЧЕ.ТАКА ЧЕ НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНА ОТ ДРУГИТЕ МОМИЧЕТА.

Каква злоба, какви 5 лева. Появавява се някакво недоразумение съм силно съмнителни познания за реалния живот на едно Х % от българите (Х > мин. 50), което от височината на 20 и няколкото си години се изживява като философ, социалог и моралист. 3 в 1, казано по ритни-топковски. Ами, то си плаче за "по-така" коментар. И, срамуваме се, значи, от лесните, но не се срамуваме да се дружим с фолк-певачки, а? Че те са първенците в "бранша", ма, Мико! П.С.: Аз пък се срамувам от момичета, имащи от люлка всякакви възможности, видяли свят и въпреки това 99% от парцалките им са все в черно, като ... хм ... испански вдовици.

Братле, мен ме срам от такива плювачи като тебе. Някой може ли, да ми покаже поне една статия където да не се плюе. Преди седмици-заглавие " Спасиха живота на 2 годишно дете" и там плюехте бе. Що за хора сте? Колко ли трябва да си угнетен, потиснат и комплексиран, за да изпаднеш до тук?

Кое, плюене, Schwester? Реакция на това, че е ОК да дружиш с чалгарки, а паралелно се цепиш на тема морал? Или, на малоумното плямпането за кафенета и фризьорство? Демек тоя филм с кафенетата и фриз. салони не го гледаме от 20-тина години, та трябва глуповатото чааве на баш-ритнитоковеца да ни го каже. Айде, бе? Що се не изцепи на тема кафенета в Испания?

Бих я оправдала,ако работеше на смени в някое преприятие,или някъде като сервит орка.Ама да имаш баща зад гърба си като Стичков и да се размотаваш с камера в ръка из телевизиите,това всеки го може,но не за всеки е достъпно.Питам - дали някой щеше да я познава ако не беше Стоичкова?Или в България няма умни момичета?

От една страна, никой не си избира родителите. Прост/умен, това е СТОИЧКОВ. От друга страна, ако не си бил беден или с малко възможности, т.е. ако винаги си бил богат, не можеш да разбереш хората, които си броят стотинките. За мое съжаление, наложи ми се да стоя една година без работа, живея в неблагоприятен откъм нормална работа град, знаете какво е положението в страната. И ако съм стояла 1 година по кафетата, поради липса на нормална работа, това прави ли ме автоматично безотговорна?!

тя за друго пише

Пише за това, че младите момичета не работели и чакали на някой да им плати сметките. Е къде да работят българките, като условията са смешни в БГ?

ДА! Не си искала, не си намерила работа! Или може би не си квалифицирана за всяка работа?

Не съм трошила време, пари и нерви да уча, за да стана сервитьорка. Ако исках да работя в кафе, нямаше да уча!

Е, натри Ви задника това момиме, евала. Лайната тръгнаха да я плюят.Е затова сме до шията в тях, смотаняци.

Ми най- голямото си го изтърсил ти. При това е доста рядко и смрадливо. Както неграмотно пишеш- така и цвъкаш.

Ами като няма срамна работа защо не отиде да работиш във фризьорски салон или не стана сервитьорка? Дали, ако не бяха името и паричките на тати, щеше да я вземе някой в телевизионно предаване? Едва ли. Тя и Ели Гигова така - без намесата на баща си футболно предаване водеше, а сега в европарламента отиде да работи. Талантчета татьови, к'во да ги правиш.

Как ми се иска и аз да бях осигурен до живот и да не ми се налага да опъвам каиша ...

На нейните пари се чудя как въобще си губи времето да работи, аз щях само да обикалям и да си гледам кефа.