Мик Джагър държал да спи на чисто нов матрак във всеки хотел

Предишната нощо обаче член на персонала трябвало да го "разработи"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та затова е изкукуригал, завалията, плези се, подрипва, все едно и също си пее и знае 50 лазарника. Отдавна изчерпани, не могат се надскочат и без матраци.

0

Мик е Мик, а ти си Мики маус, мишок. Приятен, изпълнен със смисъл ден ти желая.

Не е ли по-лесно да носи със себе си матрака, който му е удобен и разработен от неговото ползване? Като си представя колко много е багажът му за един концерт и колко малко място в сравнение от него заема един матрак?

Чичо Мик е уникален изпълнител и си е жива легенда! Да е жив и здрав! Заслужил си е всяка прищявка! Той Е звезда! За разлика от много кандидат такива.

Тоя си е пич отвсякъде-да е жив и здрав, а на завистниците - майната им

Като станеш изкукуригал дъртак !!! Да не ходи по разни махленски хотели , че да вади подобни претенции , ама като има балъци да му уйдисват на спиртосания наркомански мозък - Тези отдавна са с изтекла годност какво толкова - Нищо не струват вече !!!!

И аз съм така, само че нямам пари да си го позволя :D

Този мумифициран от субстанции и алкохол дядка!

Наборката Мадона освен матрака иска и нова тоалетна чиния

Luna0102

Едва ли има много желаещи да спят на многократно опикан матрак. А и като знае той какви ги върши по хотелите е разбираемо, че не иска да ляга в ползван от друг човек матрак.

Един сериозен бацил от вътрешността на матурата и....край с дълголетието. В американските хогели си нося мои кърпи и чаршафи. Техните вонят на хлор след пране....смятате какво дезинфекцират.

Абсолютно нормално. Хотелските матраци не са много по-чисти от средно стаситическо бунище. С неговото име и пари, аз бих изисквал основен ремонт и чисто нови мебели и завивки в стаята, която ще ползвам.

и с чисто нова и девствена гърла може би

Без да е "разработена" от персонала :)))

Нормално, все пак това е Мик, не некой цигански чалга идиот, който е свикнал да спи в кашон от пералня до кофите на Централна гара...

Тоя е 3 пъти по-грозен от кой и да е чалга идиот.

Luna0102

Само 3? Според моята класация е в челната тройка по грозотия.

Мик Джагър е ефи от най- добрите певци и музиканти за всички времена, а ме юанекен. Ако искаш нещо красиво с глас на гарга си пусни Малина, Калина, Петкана, Галена и др чалгарки

Е все пак не е някой БАЙ ГАНЬО....да спат по 30 души в един апартамент.....в Англия имам предвид .

И да ровят по казаните пред МАКДОНАЛДС за някой и друг бургер с изтекъл срок ....Точно казано за МОНГОЛИТЕ в АНГЛИЯ ...ХАХАХАХАХАХА