17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето я липсата на ценности . Родителите могли да изградят дългогодишен семеен живот и децата на растат щастливи в това семейство . Сега това е мисия невъзможна - 2,3 год. и снимките на детето са с дядо му .

Свободна жена и сама жена не са точно синоними, ама както и да е. Нали дженджеризма трябва да пише. И все пак, може би е по-правилно за семейството да не публикуват снимки за да ги следа цял свят. След време на някой гей или безполов може да му хрумне че снимката на баща, целуваш дъщеря си е престъпление спрямо гейският морал.

Само Христо може да оправи футбола в Бг и да го изведе на световно ниво! Целунат е от Господ. Има специален дар.

Туй Ицо Ка(й)мата на младини ли е бе?

А тая с какви е известна по принцип???

Да са живи и здрави. Христо е работил много за даде всичко на децата си. Старите снимки са прекрасни. На новите обаче преобладава дъщерята, показвайки надупения си гъз или гърдите си в странни изкуствени пози. Така върви живота.

Искам да стана зет на Стоичков.

А така! Малко инфо за миката, че съвсем я бяхте забравили!

Ей, - пичове!! Ще ви припомня нещо което самият Ицо каза на времето: - " От цървул - трандафор не става!" Евала му, беше голям футболист и прослави България, но за треньор и за ръководител - не става!!! Не за това, че не е учил, а за това, че има кохти характер - те хората са го казали - "куче"! А че дъщеря му се е разгонила - нормално, нали все пак той и е баща!!

Longines

НАЙ-ГОЛЕМИЯ!НОМЕР 8!

не може да си плати за забранени коментари, както наркомана от тотото

Който каквото ще да каже Ицо си е, Ицо! Той и колегите му от неговата генерация изведоха България на 4-то място, на Световното първенство по футбол през 1994.Голяма еуфория беше, беше време, когато имаше все още ценностна система, хората се обичаха уважаваха.Едва ли, ще се повтори това някога?!

стана , казвах го още 1994 година ... щото съм обективен!

Тъкмо си мислех, че отдавна не е имало статия за Мика.

Прав си! По това време Ицо беше обичан от хората...на ВИС. Една любов си беше. Какви времена бяха само 90-те, а! Глад, недоимък и последиците от 45 години руски комунизъм. Да ти кажа под секрет, че още си мирише на ДС в бг-то. Още са там по върховете. Понял!

И Наско Сираков, и Христо Стоичков не могат да се похвалят с успели, изявени в някаква област деца. Защо? Пари имат, връзки също. Къде са сгрешили като родители? И четирите момичета са известни не с това, което работят, а с родителите си. Странно ми е...

Като гледам, снимката на.. Мика ,...клекнала на колене, с черният бански и си показва задника се питам : След като,... беше заедно с турчина,.... дали "пуска".. ОТЗАД ???? За един приятел,.. питам !!;) Турците, са фенове на Задната прашка ...Мика, вероятно е на много километри ОТЗАД!!;))хахаха

Урунгели....

Айнцу- цвайнцу- дрън!А кифлата защо ти е?

Golemi sladuriu sa !

Самотно ли ти е кукувицо

Най -хубавата от двете е ....майка им....бих я праснал с кеф...

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexconn.Com