Футболната легенда Христо Стоичков неведнъж е казвал, че най-големият приоритет в живота му е неговото семейство. И въпреки че в миналото често му се е налагало да отсъства от дома, градейки шеметната си кариера, той винаги се е старал да покаже, че думите му са самата истина. Така например и до днес 54-годишният спортист е щастливо женен за дългогодишната си съпруга Мариана, от която има две дъщери.

"С тях сме били заедно както в най-хубавите, така и в най-тежките моменти", споделя той в свое някогашно интервю, а казаното от него само по себе си е свидетелства, че дори и най-големите изпитания на съдбата не са в състояние да го накарат да обърне гръб на най-ценното си притежание.

Вижте кадъра >>

Преди ден първородната наследница на Камата - Мика, реши да покаже поредното доказателство за неговата безгранична любов. Стори го чрез архивна снимка, качена в личния ѝ Инстаграм профил, направена през детските ѝ години, която носителят на наградата "Златна обувка" за голмайстор на Европа я държи на ръце.

"Ти и аз" е краткото послание, което тя е сложила към поста си.

Кадърът, показващ облеченият в официален костюм Христо, който дарява своето момиче с нежна целувка разтопи сърцата на много от последователите ѝ в социалната мрежа, които изписаха редица комплименти под публикацията.

"Безценно", "Зареждаща снимка" и "Прекрасни" са само една малка част от коментарите.

В края на септември т.г. Михаела си позволи да качи в платформата изображение, на което баща ѝ учи нейната дъщеря как да хвърля въдица.

Това бе една от малкото фотографии във виртуалното пространство, на която Мика показва вече 4-годиншната Миа, която е от връзката ѝ с Айкут Рамадан. Двамата се разделиха през 2019 г., а след това Мика изтри всички свои снимки от профила си. Сега там отново има кадри, но те са от новия ѝ живот като свободна жена.