Коментари - Мила Кунис, която е научена да не се оплаква и да не очаква нищо даром | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Холивуд няма известни, които да са прекалено изстрадали. Те все пак участват в измислена реалност, каквото е киното. Явно искат и в живота да е така. Работата е там, че измислените герои от филмите, в реалния живот са едно НИЩО. Това са просто измислени герои. Актьорите често губят връзка с реалността, а алкохола, многото тъпкане с храна и дрогата им помагат.

каквато

Нещо много им се услади Украйна на евреите.

От всекаде търсите корен да споменете Усрайна!! Всички укри говорят на руски-пълни нагляри!!!

Тази небезизвестна актриска била украинска еврейка, ама говори руски и по всяка вероятност - добре го е забравила. Ама била украинка ... Оня ден пък четох за "известната украинска актриса Мила Йовович" ... малко се изненадах, че и тя била украинка. Оказа се, всъщност, че била родена в Киев. Но майка ѝ е рускиня, а баща ѝ - сърбин. Детството ѝ е минало в Москва и по нейни лични думи по случайност е родена в Киев. После се местят в Лондон, след това - в Лос Анджелис ... ама била украинка, според журналята. Ех тази Украйна, бе ... всичко хубаво, мило и свято идва от там ...

Е нали е от Украйна, как така е говорела само руски?

Кротко,кротко руски подлоги....вас Холивуд не ви трябва, скулата само радио Мацка.Успех на Кунис!

Кунис говори ли украински да питам

А теб пък кво те грее, сякаш всеки ден си на кафе с тая?

Какви ги плещиш , бе

Тая златотърсачка е украинска еврейка? Нещо да ви говори?

Толкова противоречиви твърдения за Мила Кунис. Не понасям лъжи, още повече нагли. Родителите и се отказали от дипломите! Кой може да ги накара ? В Русия да но те са в САЩ. ТАМ ПРОСТО НЕ СА ПРИЗНАЛИ ДИПЛОМИТЕ ОТ У-та е Черновци. Не се оплаквала и не искала нищо даром. Само дето е живяла 9 години за сметка Маколи Кълкин. Сигурно не даром '- заплащала е с чекнене на краката докатото го разори или той се разори . И забележете - останала до Аштър Кътчър , когато заболял, но не останала при Кълкин, защото е свършил парите. Тя е златотърсачка , уреди си живота, и изнудвачк а, защото се възползва от ситуацията, за да кара хората да плащат за Украйна но не и тя.

И тази украинка се оказа еврейка.

Руснаци тарикати. Шибат гоите от всички ъгли, а те си мислят, че има русофобия.

Холивуд се крепи на Кунис и Кътчър ...Ахаха ..Кой гледа тези тъпотии ..това да не е 80 те ..Прости селяни..

Холивуд умря ,като ИЗСРАЙНА...Светът ще умре заради Киев и хохлите ...Майтап ,рогачи....Такива триперливи курвета ги шибах на конвейер в Киев 90те ...Миризливи хохли..

Мила Кунис, която е научена да не се оплаква и да не очаква нищо даром - УАУ типичен представител на украйна...

Демек, всичко, което консумира, тя си го е произвела?

Метавърса. Ма мирише на ако яката. Свърши се с образа на Холивуда като нещо, което създава позитивни асоциации. Кво става със стачката? Разбраха ли как ще щават робите еврейските боклуци?

И тя бандерска ковра ли е бе? Малий. Ау. Посланник на кво? На държава 404 ли? Идеално, щото Холивуда и той натам се е запътил.

Активно търсят чистачи и носачи от Холивуд с укропроизход, да правят сантиментална бозица за промитите обитатели на Кравар Метавръза.