Милена след "Ергенът": Алек докосна сърцето ми

Парфюмеристката не намери любов в лицето на младия бизнесмен

Обратно в новината

Коментари - Милена след "Ергенът": Алек докосна сърцето ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може да е умна и интелигентна жена, но далеч от стандартите за естетическа красота,не казвам че няма и за нея влак, но да се класира в такъв формат,явно е с дебели връзки или сценаристите са решили да правят представителна извадка и им е трябвала и една баба Яга.

Само дето Милена не е баба яга, тъпако! Тъпите сценаристи не успяха , Въпреки опитите да я злепоставят в ефир! Нито веднъж не се изложи в това предаване, за което само браво на Милена! Останалите пачаври нито са красиви, нито са умни, но злобни и повърхностни интригантки и селяндурки - да! Да пикае и сере човек на твоите представи за красота и женственост.

А,ето един влак се намерил и за Миленчето. Звънни на сутрешния блок сигурен съм ,че ще ти дадат координати на красавицата Миленита и ще можеш лично да признаеш възхищението си по нея :) кой съм аз,че да преча на любовта

Тази година надминаха себе си с тия крокодили. Отвратително грозни женк, ако бях на мястото на ергенът щях да избягам още в началото. По улиците всеки ден срещам много по красиви и умни жени от тези къде ги изтипосаха този сезон само защото били инфлуенсърки и с някакви изчанчени професии никому ненужни

шоу има и положителна страна, помага на тези жени да си намерят мъж, реклама един вид.

Хубаво, ама не те докосна там където ти се искаше най-много, Миленче.

Наум Шопов в това предаване прилича на брадясал кастриран евнух

Милена е свястна жена и е мила. Останалите в това шоу са едни мръсни кухоглави пачаври. Надя, Йоана, рускините са също противни парцали. Изключително тъпо предаване, няма нещо смислено там. Останаха простите грозотии. Честито на ергенинът, дано да си намери половинката извън това скапано шоу.

Най-чистата душа, истински човек, а не лигава и празноглава като останалите, които се чудят как да надиграят другите с разни интриги. За съжаление мястото й не е сред тези момичета, тя не се вписва в простотията на формата.

Пошло, просташко, отвратително шоу. Колко ви плащат, за да рекламирате всеки ден простотиите на комплексарки с претенции? Гледат го единствено още по-комплексирани женици на средна възраст, които се радват, че са по-красиви, умни и способни от показваните по телевизора.

Тази жена е единствената нормална там. И с професия. Другите са безработни гладни коври.

Професия ли? По малоумна професия не съм чувал.

К.мплексар - балканоид

да разбирам, че парфюм не ползваш и през живота си не си виждал, а Франция за теб даже не съществува на картата, защото там има феноменални парфюмерийни фабрики и тази професия е доста добре платена

Съжалявам, но трябва да кажа -на Милена мястото й въобще не беше в шоуто. Близките й са или малоумни или злонамерени, щом са я посъветвали да влезе в шоуто.

Противоречиш си! Хем казваш, че не е за там, хем едновремено с това твърдиш, че е глупава, за да се вслушва в съветите на другите!

И къде е противоречието?

Намирисва ми на комплекси от страна на коментиращата

рева, рева и не мога да спра