Милена е поредната участничка в "Ергенът", която се раздели с мечтата си да срещне любовта в риалити шоуто. Въпреки че не спечели сърцето на бизнесмена Алек Младенов, тя остава с прекрасни спомени от престоя си в имението и най-вече от самия ерген.

"Повярвах на всяка една дума на Алек. Той докосна сърцето ми. На раздялата разбрах колко отговорно е постъпил с мен", сподели Милена в предаването "Преди обед".

Тя каза, че напълно разбира решението му, защото е нормално двама души или да се харесат, или не. Брюнетката е категорична, че уважава решението му и най-вече, че е бил искрен с нея.

Снимки от "Ергенът">>>

Милена потвърди думите си след елиминацията, че наистина си е отдъхнала и се е почувствала освободена. "Нямаше за какво да съжалявам. Останах с много приятни впечатления. Думите на Алек винаги ще си ги спомням, срещите с другите момичета, всички специални моменти ще останат в сърцето ми", заяви тя.

Щастлива е, че в шоуто е срещнала момичета, с които едва ли би се запознала в реалния живот и че е научила по нещо ново и ценно от всяка една от тях.

Източник: bTV Media Group

Що се отнася до близките й, Милена заяви, че са я подкрепили в решението й да участва в шоуто, защото "знаеха, че имам мечта да срещна любовта, а това беше една покана за приказка, която можеше да свърши с хубав край."

Тя разказа и за най-трудния момент в живота си - загубата на баща й, който си е отишъл миналата година.

"Той беше много толерантен човек и щеше да ме подкрепи. С него винаги сме се разбирали, на една честота сме говорили. Имахме силна връзка, много разбиращ човек. Щеше да ми каже: "Ако така го чувстваш, направи го".

Благодарение на участието си, Милена е преодоляла много от страховете си, най-вече този да се показва и да говори пред камера. "Това беше най-голямото предизвикателство за мен, но го реших, че в името на любовта, ще го направя".