Мими Иванова и Развигор Попов за Ваня Костова: Тя беше една голяма душа

Младият изпълнител Стефан Илчев също сподели спомените си с голямата българска певица

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ico_all

За старата любов докрай, за миналите дни, ти чаша нежност ми подай, за миналите дни. Плача!

ico_all

Достойните хора си отиват тихо, угасват като свещички в мрака на нашето ежедневие и навярно се превръщат в малки звезди , които никой не забелязва на небосклона, но те все пак светят за нас.

Защо си мисля, че и тя се е ваксинирала и това е резултатът, за голямо съжаление...

Жалко много много жалко че такъв човек такъв ангелски глас си отиде толкова рано . Поклон .

Отиват си един по един, а не виждам кой съвременен "талант" може да запълни оставените празнини. Днешното време ражда чалга и риалити звезди.

Мъчно ми е!! Тя е един от хората за които НАИСТИНА ще ни липсват! Винаги когато съм я слушал или гледал на малкия икран ме е зареждала с позитивизма си! Поклон!

Светъл път на душата ти Ваня.Ще ни липсваш.Благодарим за хубавите песни изпяти от теб.Те ще топлят нашите души

Лъчезарна и добра! Ще ни липсва!

ИК защитава както жените, така и тези, които се мислят за жени.... /има отделен спец.текст в документа по този въпрос/

Светка й памет! Ваня Костова бе един прекрасен придружител на моето детство. Едва по-късно си дадох сметка колко ме е обогатила. Обичам я!

Да, а Мими Иванова е едно тъ.поъгълно ченгенце, което не е и особено кадърно

невинноста на нацията ни? защо станахме зли и порочни? защо телевизиите изпростяват хората? кой им нарежда да го правят? гледам прекрасните, стари български филми и се отвращавам от съвременните . а имахме светли личности. Ваня е една от тях. Бог да я прости!

Ваня беше скромна и не обичаше светлините на прожекторите и фалша на днешния социален живот. Беше дълбока душа като стиховете на Петя Дубарова които изпя. Глас разпознаваем и пронизващ в сърцето. Присъедини се към великана Пламен Ставрев и Гого от Тоника за един небесен звезден бургаски оркестър с име. Мама и тате са на първия ред и ще я посрещнат с обич. Почивай в мир и поклон!

сме: загубихме голяма певица. Ех, защо си отивате вие, можешите и добрите...

Кой ще я прегръща от сега и къде? Никога това няма да узнаем! Поклон и силни ръкопляскания!

Ангелският глас, който изпя най-нежните лирични текстове се присъедини към небесния хор... Свети Георги я отнесе на коня си след празника. Благодаря ти за нежното трептене на гласа ти през всички тези години, Ваня. Светъл път.

Ами понеже си велик световен мозък и водещ вирусолог и им разбираш на работите. А, и защото си циник по душа. Тъпанар/ка!

Свиря на пиано от много години,аз и група съмишленици всяка година през пролетта организираме концерт в къщата-музей на Борис Христов. На един от концертите ни пя Ваня Костова със сина си. Толкова истинска жена, раздаде се невероятно. Поклон пред паметта й.

Сбогом на божествения глас...

Поклон! Незабравима!

Голям шок. Не мога да повярвам. Да почива в мир

Бог да я прости! Залезе един прекрасен човек. Ако има прераждане или душите почиват на светло масто, кой знае, може би, когато вятърът полъхне сутрин и славеите огласят небето в трелите им ще доловим отново ангелския и глас. Почивай в мир! Съболезнования на семейството и близките и!

Я вижте кво е писало преди време в гуугла - била в страхова невроза от ковида...я познайте какво й се "ваксинирал"

Като човек обаче не направи добро впечатление в Биг Брадър...не беше нормална....а че се е ваксинирал си е нейн проблем...и не ни занимавайте с такива самоубийци

и ти изобщо не правиш добро впечатление и никой няма да бъде занимаван с теб,когато твоят ред да пукнеш дойде!

ИК защо не я защити от ваксината?

Прекрасен глас, голяма душа! Мъчно ми е. Жалко, че се съгласи да участва в гаврата наречена Биг Брадър скалъпена от алчни и пошли продуценти. Но това не може да омаловажи огромния талант и сърце на Ваня. Ще липсваш! България одиротява без такива артисти. Настъпва халтурата и пошлостта, от която се облагодетелстват разни малки душички.

Всички едноклетъчни които пишат гадости за Ваня тук само си събират лоша Карма. Тя Кармата не прощава и не забравя. Що за животно трябва да си да напишеш такива гнусотии за всеобщо обичан човек. И то точно за Ваня.

Заврете си "поклоните" в шибаните гъзове ....шибаняци, я си вижте кочината в която превърнахте държава си бе. Лайнар на мен ще ми прави забележка, погълнал в цигания, корупция, простотия и мизерия...

Ваня си показа рогата в Биг Брадър...затова, шибани дзвезди, ако обичате, колкото и да сте огладнелу за пари, не се записвайте в такива риалита, че направо квата и кариера да сте имали, всичко в кофата отива....

PEYTSCH

Стойте на опашка за да ви „ваксинират“. После е късно да съжелявате...

Нямало да ни информира като пукнел!Ти и да искаш няма как да го сториш като си пукнал,циничен малоумнико,ама не е особена загуба-със сигурност никой няма да тръгне да публикува вестта по сайтовете....

Ако точно ти, трол, дълбоко нещастен, намериш един човек неопетнен от други тролове, идеален и свръхомосапиенс, подарявам ти апартамента си. Спрете се бре поне тук не серете. Поне днес. Ваня ще я обичат въпреки биг брадър и каквото там визираш ти, мършо. Ти обаче ще си останеш miserable and dysfunctional for life.

Светла и памет!

тИ РЕЗАНА БУРГИЯ ЛИ СИ БРЕ?

Гугала не пише , гугъла показва кво са писали другите ...като офца. нет

За такива като теб казвам,че са педали,а вземи да се научиш да пишеш правилно. Говоря 4 езика и пиша правилно на родния ми език. Отдавна не живея в кочината,защото се отвратих от такива нещастници като теб.

Поклон мила Ваня! Почивай в мир! Беше една от най добрите. Едно време слушах песента ви с Драго “ ОБИЧ” и плачех. Най великата песен. Съболезнования от Чикаго!

Нареди се на опашка за акъл

Жена съм. Второ какво значение има дали пиша правилно а дали е вярно. Трети аз също не живея тук. От 20г. Аз пък съм отврстена от сноби като теб.

Кой сложи минус тук на това, Идиот или мнение? Жалки твари

Искаш ли да те онодя?

С кво ще я онодиш бе джендър??? Нали го нямаш тва, натъпкал си си го в правото черъвце. Много се радвам,че си се махнал от тук. Стой си там където си и продължавай с миенето на тоалетни.

Дира често ги слага автоматично за противовес и това не е от вчера.

Zapoznah se s neia sluchaino - predi pochti godina. Obojavah ia i predi - oshte poveche sled! Sus silna misul za Vanessa i Boyan - vruzkata im e bezdumna, da budat silni! Trudno shte e ot tuk natatuk! Da pochiva v mir Vania!

Не съди от Биг Брадър. Там всичко е по сценарий.

В Биг Брадър си това, което ти кажат. Значи Ваня много добре си е изиграла ролята

Мъкнеше на гърба си цялата Тоника, дори и фуклата Ева. Всички останали бяха посредствени и всичко казано от Диомов е истина

София, средата на 80те. Боян често оставаше последен в детската градина на Бъкстон, понякога идваше самият Димов да го прибере, Боян беше страхотно хлапе, не се притесняваш от това и беше любимец на всички . На един 8 март Ваня Костова дойде при нас и там, на стълбите ни зарадва с кратък, импровизиран концерт от любими песни Мария, Малайка. Така ще я запомня , весела, земна, всеотдайна, почивай в мир Ваня, съболезнования на Боян и семейството и.

Ти колко такива кристално чисти гласове като на Мими Иванова познаваш?