17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде, Мирандо, пускай се по бански сега да те видим. То е лесно когато си младоче, цунато от Господ, да вееш г*з и фотошоп и да налагаш нереалистични представи за женските тела. Не всички работим с телата си и работата ни включва 8 часа на ден упражнения и процедури, за да кълчим кълки и да сеем мисли у средностатистическия олигофрен, че такива тела са норма и стандарт. А съм сигурна, че ако беше успяла да се вталиш за 10 дена и да наденеш ластичния колан и корсета, щеше да напишеш книжка за балъци колко е лесно да отслабнеш с 20 кила за 15 дни след раждане. Ама не винаги става така какво си го пожелаваме.

Така говори, защото е качила килограми. Ако кърми, няма да бърза да влезе във форма, защото вече няма толкова ангажименти. Докато имаха активна кариера, след раждане влизаха във форма за няколко месеца и се връщаха на подиума. Но след година отново ще е в топ форма. Жени с такава професия малко или много са нарциси. Работата им е била да изглеждат перфектно и не търпят несъвършенства по себе си. Съпругът й милиардер се е влюбил в нея, именно заради визията на манекенка. Ако е искал обикновено изглеждаща жена, можеше да си хване всяка втора от улицата. А това, че е 7-8 години по-млад от нея е допълнителен стимул да се поддържа. Не я слушайте, до година пак ще е с перфектна визия.

Мъжът й е доста грозноват, много остри черти. Прилича на типичния зубър, на когото мацките не обръщат внимание. Може да е бил девствен докато не е срещнал тази готина кака. Странна комбинация от манекенка и много умен мъж. Докато е учил сигурно не е и сънувал, че някога ще спи с такава жена. Но след като е станал милиардер е можел да осъществи мечтата си. Ясно е, че ако не беше толкова богат въпросната топмоделка нямаше да го забележи дори.

Много точни и двата коментара!!! Естествено че е с него заради пари! Много невзрачен е младежът, да не кажа грозен.

Страхотна жена, страхотен съпруг. Щастие желая!

Ами тогава да ходи без бански ;)))

знам че е модерно но дебелите вежди загрозяват и най красивата жена

Напротив, грозни са рехавите и проскубаните вежди, или направо обръснати и нарисувани с молив. Зловещо е някак!

и прекалено тънките са грозни, ама като лъсне един гоуем мустак вместо две вежди...

Мууу

Коя е тая? На кой му пука?

Така Миранда ще се почувства като всяка една втора българка, която прилича на бидон.

Като бидони са северните селски кранти с празните глави. Миналата година в Пазарджик видях майка с 2 деца до нея, която беше 45 килограма, ако не и по-малко - перфектна фигура. На юг женските масово спортуват, макар по манталитет да са същите курви като тези на север. Поне на визия са си ок.

забулена ли беше

Егаси малоумния коментар!

То пък бг мъжете сте едни високи и атлетични, думи нямам. Повечето сте ниски, едва стигате 1,70 и набити, плешиви, на нищо неприличащи. С огромни претенции и желание за топмодели, но с празни джобове.

2018-11-29 20:21:50 HAHA (нерегистриран) Направо си признай, че си от северните селянки с огромните гъзове, затова и се засегна. Модераторе, стига три!

2018-11-30 11:02:28 Смях (нерегистриран) Аз лично съм 1.75, 79 килограма, тренирам 3 пъти седмично, не съм плешив, нямам пкембе, имам една научна степен и скоро ще защитя втора. Празни джобове нямам и не живея на улицата, за разлика от вас, които над 95% сте селянки с подарени дипломи, празни глави и голи гъзове, тъй като нямате никаква собственост (в най-добрия случай - някоя колиба в село Русе или село Разград, която ще делите с още 1-2 селски дебила, които са ви братя). Недей да се напъваш много-много, защото така изглеждате в очите на образованите хора, а това не звучи много приятно. Имате 1001 претенции, а не си мръдвате гъзовете дори да сготвите нещо на путаранчовците си, затова и висят все по дюнерите в Северна България.