Коментари - "Мис България" Деница Стоянова замени Ромина Тасевска в "На кафе" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо мълчат завършилите факултата по Журналистика? Докога манекенка ще взимат местата им в телевизиите? Кой ще опази професията от посредствени "хубавици"?

Тази е адски НЕ симпатична, глупава и мрънкаща лигла. Не става .....горката ТЯ Ромина. А самочувствие........дал Господ. Ужас.

Омръзна ни да гледаме едни и същи в тези предавания.Покажете някои по обикновени хора невиждани , все миски артистки , сджуки надути .Младите няма какво да научат от тях.

Ех ,че майсторско писане! Ех, че връх на журналистиката! Ех ,че изискан стил! “Инфлуенсърка”? И то по професия?!! Що е графоман и недоучил родния си българския език все е във вестниците прописъл. Ашколсун!

Мъдро решение - една куха лейка заменя друга куха лейка в предаване за кухи лейки. Всичко е на мястото си.

Ох, тази дето се снима с един тон грим и после се кълне в децата си, че дори и крем за лице не си слагала. Всичко натурално било при нея. Ох, не. Приберете си версиите...

Помози Боже, тая цинга-манга с подпухнали очи ли е мис БГ?

Все миски и футболни съпруги, ку...рвалъка в нова ебивизия е на почит. Очаквайте скоро в съдебен спор- затворник пори водещата, за да докаже, че не е импотентен

- Какво работиш, ма? - Футболна съпруга съм. - И какво по-точно правиш? - Инфлуенсвам хората. България, 21век

Не я зная тази дама ,но Ромина Тасевска е направо за изгонване ,това момиче нито при Гала става за нещо ,а да не говорим за Съдебен спор.Гледах и събота и неделя до половината предаването че не издържах -пълна инфантилност. от страна на водещата Ромина.Ако иска Нова тв да продължи да има зрители на съдебен спор ,моментално трябва да я отстрани тази измислена водеща.

За пръв път я чувам и виждам тази. Но не съм изненадан, че е поредната футболна съпруга, с мургав съпруг, която също инфлуенсва, вероятно се занимва и с мода,. Това ли са примерите, коит Гала иска да даде на младото покоение? Или всичко е за рейтинг и пари

А тоя Мишо отдавна е под вода! Нема 2лв в джоба си и обикаля студията футболни да дава акъл колко разбира от ритане на топка! Невиждан тото играч е тоя! Може само да си слага гел на косата и да се прави на вип баровец…само за това става! ЗА ФУТБОЛ НЕ СТАВА! И понеже са скъсали джоба сега праща жена си проститутката в тв да говори празни приказки!

Здравейте, работя като инфлуенцър, разнасям инфлуенца насам-натам!

Разбирам, че предаването "На кафе", предвид часовия пояс, в който се излъчва, е насочено към пенсионери и безработни (предимно от женски пол) - хора с много свободно време. И все пак не мога да разбера защо го гледат. Единствената ситуация, в която бих го гледал вероятно е - да съм сам, тежко болен на легло, телевизорът да е на същия канал, а дистанционното да няма батерии ... но вероятно в такъв случай бих се нагълтал с хапчета и просто да умра :))

Изпълни ми душата. Страхотен коментар!

Наистина, като се има предвид кои го гледат, как така избират тези панелистки- неумни фръцли, леко тъпи, необразовани, с интереси само секс и външен вид. Айде, кска ви Гала я знаят от младите си години, ама тия....Ако направят с тия ммладежко предаване -никой нема да ги гледа

Явно и тук дойде американската мода на извращения с имената на децата.

Виждам някакви про-кремълски снимки

Тая азиатка кога успя да стане Мис-ка?

сам

на интервю за работа: - виждам от CV-то ви, че последните години сте се изявявали като инфлуенсър ? - да, така е - а нещо работили ли сте ?

Нова кокошка в кокошарника на Гала. Опитах 2-3 пъти да го гледам това. Сдобих се само с главоболие. Кой ги гледа тези?

От канапе на канапе - та "на кафе"!

Поредната кифла с връзки...