Новата Мис България: Избраха ме заради характера

20-годишната блондинка от Пазарджик бе предпочетена пред останалите девет кандидатки и ще представи страната ни на световния финал в Индонезия.

Обратно в новината

Коментари - Новата Мис България: Избраха ме заради характера | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мис пиги :-)

Все пак Жени Калканджиева остава номер едно.

Даниела беше най-готина от трите момичета, после Джулия и накрая Нанси.Може би заради парите са я избрали а не заради характера.....

Много селско излъчване има тази девойка...

Явно в днешно време естественото и непринудено излъчване се оприличава за селско, слаб народ слаба държава.

Нанси е момичето, за което единственно гласувах на финала. Тя бе истинска, докато Джулия се държеше като вече спечелила, а Даниела не издържа на напрежението и преди да обявят победителката щеше да колабира. Браво Нанси, справи се чудесно, вярвай в красотата, победата, късмета и щастието си.Не обръщай внимание на злобарите, има ги и ще ги има.

Нанси, не плачи моето момиче. Ела да седнеш в скута на батко.

Като я видя и веднага си спомням за репликата и в замъка за"мопа в г.за".Май нещо се е объркала Нанси,че е избрана заради характера.Може би получи подкрепата заради думите си,че е селянка,човек от народа(то и тук ни подведе момичето).Но да и пожелаем успех и без простотии и лъжи!

Защо е тази злоба. Която и да бяха избрали, все щеше да има безкрайно плюене Момичето наистина е хубаво и в лице и в тяло.

Ми то нали няма грозни жени. Само мъже които не могат да пият

Носът й е странен, а и не ми харесва бузестото й лице (аз също имам този проблем и просто няма как да харесам ), но иначе е симпатична, особено на фона на конкуренцията.

В лице я бива, но в тялото е много зле.

Нещо се е побъркало момето.Избраха я заради симпатичното личице(с лисиче излъчване).Като характер показа,че е злобничка с просташки,циничен ,грубоват език.Криви си горната дясна устна когато е гневна.Трябва доста да поработи върху характера и физиката си.

"горната дясна устна"? ???

тя колко горни устни има?

Браво! Много хубаво момиче! За първи път от доста време, най - накрая едно наистина красиво същество!

miss Piggie с този нос :D Да бяха избрали която и да е от подгласничките щях някак си да се съглася, ама баш тази :D То пък чак с конкурса :D Вие видяхте ли от другите държави какви пращат?!

Я оставете хубавото момиче на мира.. Много си му е хубава талията. Чак кога не може да влиза в обръч тогава може да приказвате.

Точно по този начин си представям мис Тексас, дали от името и , дали от каубойското облекло , но ми прилича на американка.

Само коня й липсва,нали?

Коня го е скрила, но кривите крака са останали...

То се вижда, че жената от снимката няма талия - такава просто отсъства. А лицето и не притежава и минимално излъчване и инелигентност - просто тъпа .. лапачка - на каквото там й попадне...

талия няма, но пък си има коремче:)))

Срамувам се, че съм българка, ако видя таз девойка на конкурса Мис Свят. Какъвто и да е той - "политически", "етнически", не може да се изпращат такива създания да те представляват. Безумие. Срам за хубавите български жени.

И аз се срамувам, че си българка като ти чета простотиите.

Е аз разбирам, че нещо не харесвате момичето, ама пък чак такива страсти... "Срамувам се", "безумие", "подобни създания"... Че какво чак толкова безумно и срамно му е на създанието? И другите държави излъчват понякога и по-кофти създания, но си се годеят с тях. Безумие е да сме вечено недоволни и никога не подкрепящи нищо.... Аз от това се срамувам!

И аз се срамувам, че съм българка от злобата, която се лее от коментара ти.Вечно недоволни, намусени жени с лелински манталитет, които преди обяд се сърдят на другите, след обяд - на себе си - ето, в това се превръща българката и това е срамното.

Общо взето голям срам пада тук :))

е, все заради нещо трябва да са те избрали... ужас и безумие!

Оф-ф-ф-ф, и тя милата, ем добродушна .... ем дащна ..... как да не я избере човек....

До всички разбирачи и пръскащи плюнки по форума.Малко пояснение. 1Мис Свят е политически конкурс--там избират по повеля на Великите сили.Няма никакво значение какво е нашето момиче,там повечето дори не знаят къде е България. 2.Това е конкурс за месо--по-голяма реклама -по-високи цени. 3.Понеже е конкурс за месо,тук се търсят кандидатки,които ще изглеждат добре в следните волни програми. -групова флейта--там Нанси е без конкуренция -Садо /мазо ,и животни -Звезделина,Дългата от 185 см,Вили ,Ваня,перверзната дето стана мис Б лайф. -репертоар на клиента-екзотика и извращения-Франсин,Пенка ,Ашли. -етно мотиви Емел,Пенка ,Ашли,Франсин. Какво се правите.Тези момичета си показват телесата. Те не показват математика,физика или свирене на пияно. Това е по-голяма витрина от тази на червените фенери и съответно месото струва повече. Тази година формата имаше и политическа цел--включиха всички етноси. Така че конкурса си е точен и хубав за неговите цели.

И си прав и не съвсем. Едно време много отгатвах, коя ще спечели Мис Свят, което нямаше как да стане, ако бе на политическа основа. Но го има момента. Гледали сме как бутат например американка до 10-ката, по-скоро готова за конкурс Мис Ужаси. ;) Да ме извинява, но със сигурност най-грозната участничка която съм виждал. Тук съвсем го изкривиха в реалити шоу. Направо унижение за момичетата. Те част не разбраха това. Трябва родителите много да им се карат за участие там. И после защо нямало красиви момичета в конкурсите, след като това звучи като вид ужаси! Че кое свястно момиче ще участва в това? То е отблъскващо. То по принцип Биг Брадър-ите още преди да ги пуснат тук, са ми изглеждали селектирани по тъпота и изкривявания.

Аз пък я намирам за красиво момиче. И не виждам и тялото какво й оплювате.

Коментиращите в ДИР-а едва ли биха били представителна извадка за мнението на България.

МОМИЧЕТО Е ОТ ПАЗАРДЖИК, А ТАМ ПЕЕВСКИ-ГОСПОДАРЯТ НА БАРЕКОВ 7ТВ СИ ИМА СОБСТВЕН КОНТИНГЕНТ-ЦЯЛОТО ЦИГАНСКО ГЕТО БЕШЕ ГЛАСУВАЛО ЗА НЕГО ПОД СТРОЙ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ. ТОЙ СЕ ЯВИ КАТО ПАЗАРДЖИШКА КАНДИДАТУРА ОТ ДПС.

На снимка номер 7 сякаш се е приготвила да го лапа. :)

Ето един анекдот който една ли има пряко отношение по въпроса.Една жена разсказвала на глуха приятелка колко малки са доматите и краставиците в градината тая година.За всеки случай показала с ръца едно малко колелеце като топче и среден пръст.Приятелката не чула и помислила че показва достойнствата на съпруга си и казала-няма нищо може би си го избрала понеже характера му добър.

Синорина, няма ли да се научите как се пише "разказвате", не да ни раз(с)казвате тъпотии? Вица Ви може да е моден във Ваше село, ама ... всъщност, нали за селянки си говорихме...

Ти просто си "убиец" на вицове:)

Нанси с подгласничка Джулия-не знам в коя държава живея вече. :)

Това са им чалга прякорите

Новата Мис България: Избраха ме заради характера....... Егати причината, тя грозна ама иначе много добра

Преди години Калканджиева стана 6 в света по красота. Мисля, че от тогава тя упорито работи да се избират грозновати и тъповати момичета, за да не вземе пък някоя да задмине успеха и. А в България има хиляди пъти по-красиви и умни жени от тези повлекани, които бяха събрали в това тъпо риалити. Вината е на Калканджиева.

Редактора не е на ясно с механизма на конкурса. Да се запознае и тогава да редактира мнения. Ако моето е спам другото са чисти глупости.

характера.... хахахахахххахахах

Красиво е момичето. Поне по-красива от досегашните миски които мязаха на татарки.

Нанси Карабойчева звучи толкова българско колкото Ричард Груев!

Абе, хубаво е момичето, но за мис България, не става.

ocmpuemo@

Сега остава само да разберем кой е "Характера" и на кой точно е платил.

много находчиви станаха вече с мутренските прякори ;-)

Дано и на МИС СВЯТ и оценят характера!

Какви са тези комплекси относно имената, какво е това чудо. Ми кръстили са я родителите и Нанси и толкова. Защо се отделя такова внимание на едно име. Сякаш сама си го е измислила преди 20 години. Между другото това беше някакъв синдром в годините в които е родена. Всички се бяха втурнали да си кръщават децата с по различни, по нетипични за нашата страна имена. Това си беше резултат от промяната. Сега вече не е толкова масово но в началото на 90-те си беше точно така.

Марийче, що не вземеш да се научиш да пишеш, че то и това е мода напоследък (да си неграмотен), ама ако искаш да пишеш във форуми - не е зле първо да се научиш...

Да възможно е да имам правописни и пунктуационни, за което се извинявам. Но на фона на всички постове, точно в моя ли открихте тоталната и пълна неграмотност. Аз по принци не претендирам, че пиша правилно, както и не критикувам чужд правопис, освен ако не е фрапиращо зле. Я позагледайте другите постове, дали няма доста по неграмотни. Защо избрахте точно моя? Поне напишете къде са грешките, че така много голословно. А нали съм неграмотна, ще ме образовате. То и това е модерно сега. Да се правим на интересни по форуми, видите ли колко сме грамотни. Даскал/ца може би? Ами преподавайте на децата по добре, не по форуми. Моето обучение отдавна завърши, колкото мога толкова. И името ми е Мария. А ЩО как се изговаря правилно?

По-недодялано същество не е избирано за мис досега-крива,широка долна челюст,торс-като кренвирш,ръце грозни,големи,мъжки,къси крака.На снимката си кикоти в шепата си по селски.Ами общо взето това е българският материал вече.А българките се славим като най-красивите български-глупости на търкалета.

"българките се славим като най-красивите български..."? ???

Еех, точно ти ли го казваш, како Сийке, а и как само го казваш...

.......подгласничките са по-хубави!

Кажете кой й е спонсора, нека тръгнем (и свършим) дотам. Спонсорът (тъпкачът) е платил за да е Нанси, а не Манси.

Какво звучно българско име!А на външен вид-бозаво!

Като чета коментарите по-долу, се радвам, че не съм гледал тази продукция!

Познало е момичето,демонстрира някой простотийки и хората си я припознаха ,както си припознават Боко тиквата,Митьо Очите,Митьо пищова ,Радка Пиратка,Райко кръвта или Цв.Цв.,И.Ф. всеки народ си избира и подрражава на по простички от него си ,за да изглежда умничък.

... не всеки народ си припознава и се стреми да превръща в идоли по-простички типажи...

Виж Снимки - Снимка 7 ... ее .. как да не я изберат ...

Ако някой има забележки (градивни и възпитани) относно външността и демонстрираните личностни качества на момичетата, това е съвсем разбираемо. Критики относно имената им обаче изобщо не са адекватни в случая. Най-малкото защото името не определя произхода на момичето, т.е. не я прави по-малко българка при участието й в "Мис България". Да не говорим, че едва ли много от коментиращите тук са кръстили децата си с традиционни български имена като Гина, Пена, Вела, Кана, Стоянка, Петранка и т. н.

Кофти реколта тази година а?

Чудно ми е , защо все възчерни жени или с талия като нощно шкафче не харесват ПОБЕДИТЕЛКАТА ???!!! Примерно Джулия , на последното дефиле по бански имаше ясно изразен целулит по бедрата , има предълго лице с конски зъби и щръкнали уши под прическата . Инфантилно "щастливата " Даниела показа лигав и въздухарски характер . Адриана с опушения тен и полуромски татуировки или туркинята със тънки , често плътно стиснати устни беше по-достойна . Вижте очите на новата МИС БЪЛГАРИЯ - светли и по детски чисти . Тя беше най-достойната !

Откъде този целулит при толкова малки момичета. Аз съм на 35 и няма грам целулит и като бях на тяхната възраст никой не се оплакваше от целулит. Но не се хранехме с такива боклуци, храната беше по-качествена. Днешните деца ядат лоша храна, сутрин пред училищата ядат за закуска дюнери и пици???не спортуват и това е резултатът - на 17 вече с целулит, пък как ще изглеждат на моите годинки не ми се мисли.

Много ми се ще хейтърките, пишещи тук да изпратят по една снимка/ актуална/, та да видим красавици! Нанси си е хубава, а името й го е дала майка й, не си го е избирала сама.

Много от пишещите тук, не са се явявали на конкурс за красота, та да ти пращат снимки.Имат мнение хората. И защо да казваме, че е красавица , след като не е. Просто едно симпатично, младо момиче, изрусено и леко пълничко. Да е жива и здрава, но не е за мис.Както и никоя друга от къщата не беше за мис. На мен само Ингрид ми беше симпатична на лице. Всички останали са доста грозновати, особено без грим. За телата им , нямам думи.

Ми да беше пращал/а смс-и за Ингрид, като ти е любима. Баси елемтарните хора сте! Не разбрахте, че тези реалитита са си нагласени(за това има хора, които коментират за да манипулират вота-ако има такъв)... от началото.. Освен това, може би не се усетихте, че са ги събирали. 80% от участничките са, посетителки на 2 столични клуба(някои и работят там), други са участвали на конкурси в тези клубове :)

Някъде четох, че тази миска е бивша волейболистка. Е затова са я избрали, нали се сещате.

Нанси, какво хубаво българско име! само за мис България!

Мислех, че само циганите си кръщават децата на герои от сапунки.