Подгласнички на Нанси станаха Джулия Стоянова и Даниела Неделчева, които се класираха съответно на второ и трето място.

Вижте снимки >>

В интервю след като спечели титлата Нанси заяви, че според нея не е избрана заради външния си вид, а заради характера и поведението, което е демонтрирала в Двореца. Въпреки това тя заяви, че имало неща, които казала и направила, с които не се гордее. "Родителите ми обаче демонстрираха пълна подкрепа. Те винаги ще се държат така. Въпросът е аз как се чувствам. Не ми харесаха някои нещата, които казах и направих. Имаше моменти, в които се позабавлявахме в Двореца и изрекох неща, които не са присъщи за поведението ми. Всеки може да го направи, но беше важно да не го правя пред цяла България. Не бягам от отговорност и няма да се отрека от нищо, което съм направила, но ще се старая оттук нататък поведението ми да е безупречно."

"Смятам, че ако форматът беше по-различен може би нямаше да спечеля. Хората най-вероятно ме избраха не заради някаква неземна красота, а заради качествата и характера, който нося" - добави още Нанси и сподели, че с приятеля й все още не мислят за годеж, но много се обичат и си имат пълно доверие.

Изборът на организаторите тази година конкурсът "Мис България" да се провежда под формата на риалити беше доста оспорван от зрителите и от предишни участнички в конкурса. Обидите между претендентките за короната, които изобилстваха в шоуто, също не бяха добре приети.

Участничка: Злоупотребиха със семейните ми проблеми в ”Мис България”