Нанси представи визитката си за ”Мис Свят”

Броени дни след като беше провъзгласена за най-красивата българка за 2013 година, Нанси Карабойчева започна подготовка за участието си в конкурса "Мис Свят", който ще се проведе в Индонезия през септември.

Обратно в новината

Коментари - Нанси представи визитката си за ”Мис Свят” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много изкуствена в говоренето и незабележима в представянето си, защото ще избират нея а не природата която е много хубава на България.

Нанси,прекрасно и естествено момиче си. Запази тази естественост и непринуденост и да,поработи още върху произношението си. И напред, много си хубава!Излъчваш скромност, топлота, най-доброто ,което българката може да покаже. Нямам пред вид само физически качества.А и те са безспорни.

quettzy

Освен Стойка и Гергина, другите са чуждици. Съжалявам!

Що не отиде на конкурс за краота, като си била толкова перфектна.Или зад клавиатурата всеки е ман'кен.

Изгледах визитката на Нанси както и на всички останали миски. Тази на Нанси е най добрата, браво на тези които са я направили. Много свежа изглежда за разлика от миските в останалите визитки. Относно акцента да ужасен е както и на всички останали представителки от страните в които не се говори английски. Така че не е фатално, всички са много зле по отношение на английския.

Сутринта изразих съжалението си, че явно и днес нямам да минем без новини от (дв)ОБОРА на Nancy, но не вярвах, че съобщението на прессекретариата на госпожица "Nancy Каубойчева" ( хареса ми това име! ) развълнува толкова много хора! Че на избраната снимка е копие на модел "надуваеми компаньонки", е забелязано от мнозина... Ако перефразирам: "Всеки народ е достоен за МИСКИТЕ си"!

тук само тъпи брюнетки са си изказвали мнението, защото са нямали какво да правят през дългите самотни нощи....злобейте, злобейте.. за да си злобен обаче не значи че си и умен.

Ти по рождение ли си русичко или понеже приятелката ти се изруси, хайде и ти? За тъпичко не питам-то ти личи.

Мяза ми на сервитьорка в крайпътно заведение нейде в затънтено градче на Средния Запад, както ги показват в американските филми.Че и името и такова. Захаросана посредственост.

нанси е красиво момиче и поне засега не е показала, че си има богати спонсори, различава се от повечето бивши и не толкова красиви миски с богат сексуален опит и доста леко поведение - забележката ми е/ако я прочете и се замисли/ да поработи здраво в/у англииския и наи- вече в/у произношението, успех нанcи

Хубаво е мацето,не му намирайте кусур !

Като малка винаги гледах с интерес конкурсите на Мис Свят и сега се чудя как не съм хванала диабет. Нанси е точно толкова захаросана, колкото трябва, а ако в България имаше гражданска война (примерно), победата щеше да ни е в кърпа вързана.

Красавица. Време беше да изберат бяло, нежно и красиво момиче.

Супер сладурана, явно има доста завистници и комлексари. Само така когато започнат да говорят лошо за някого само тогава разбирам, че е успял.

Сигурно много от вас, които сте коментирали, сте принцеси и сте сигурни, че изглеждате по- добре от нея и ако се бяхте явили на конкурса със сигурност щяхте да спечелите! Тъй като тя е избрана, нека проявим разбиране и я подкрепим! Нима вашите имена са български..?! Защо не кръстите дъщерите си Стойка, а не Сияна? Димитрина, а не Даяна? Не мога да разбера какво толково не е наред, а и името започнахте да коментирате!

А теб защо не са те кръстили Мери, а? Когато децата се кръщават трябва да се мисли повече, особено когато се дава има на момче, защото един ден децата му ще носят неговото има като бащито, а след това внуците му като бащино. Пример - кръстен Валери - бащино има на децата му - Валериева или Валериев.

Споко бе Марче ( или мразиш глезотии и държиш на Мара?)! Моя син се казва Петър! Както неговия дядо и неговия ...

аз ли невиждам правилно или е така това хразче зад лулката марихоанка ли е ???

"А"з ли не " " виждам правилно или е така"?" "Т"ова хра"СТ"че зад л"Ю"лката марих"У"анка ли е ???

Без да преувеличавам, ако не го беше превел нямаше да разбера какво казва.

Дори Пенка е по- грамотна от теб...

Ей, слаб народ..и на мен не ми беше фаворитка, и на мен ми харесваха повече други, но след като е спечелила проявете малко уважение.Що все трябва да плюем и хулим безпричинно....

Хайде да обобщим: Мнозинството харесва Nancy Каубойчева от село Heroes Южен Тексас, защото: - изглежда като надуваема кукла; - има дебела талия; - красиви крака; - плюе семки, като за световно; - има поносим английски с грешно произнасяни "л"; - кръстена е на баба си Атанаска; Да ни е честита! Наше лошо няма...

хм 168 със 59 кг - май си имала масивно дупе....това са много килограми за 168см. обръчът би ти помогнал да оформиш хълбоците, но трудно стомаха - само бегане сваля мазнини от там. неправилното похапване би се отразило преди всичко върху бедрата на една жена.

освен на наша Нанси, гледах представянията на Аруба, Ямайка и Хонг Конг - мога само да кажа, че искрено се срамувям, че съм българин!!

Абсолютно!

Ами тогава бегайте оттук.Светът е голям...

Ай спри са ма сврако! Като си изплю отровата върху момичето, стана ли по-хубава? Не ? Ако беше станала 6-та в света по красота, сега тебе щяхме да търсим за акъл.

между другото умирам за да видя снимка на твоите стомашни мусколи. Ако немаш сикс пакс немаш право да се изказваш не разбираш ли?

и на тебе хани 90 и талия 67 ти се струват много ? това е може би щото тези цифри само ги чуваш тук и там и никога не си ги виждала на сантиметъра.... плс пусни си клипа и натисни пауза на кадъра със стомаха. Може би се бъркаш щото няма плочки? ше те светна, че би имала ако е атлет, но на нейната възраст кожата е прекалено стегната и няма нужда да работиш за плочки за да имаш стегнат корем. Плочките стават необходими в малко по-късна възраст, или ако роди.

Хубаво българско момиче! По щях да й се радвам ако се казваше Неда,примерно.Успех на нашето момиче!

Абе готина е, бих се овъргалял с нея в някоя купа сено. С най-голямо удоволствие. :))))))

Стига с тази Нанси, бе!!! Коя е тази? Нанси, та Нанси кръстена на баба си Атанаска! Ха-ха-ха!

Има нещо такова. Като Светльо на дядо си Ламби.

Евалата на мацката пожелавам и успех на Мис Свят.

Това "нанси" не е Българка! Името има значение! Това, че майка и баща и са се продали и оттам продали и щерка си - купувачи има. Момата е убава. Ше се намери кой да я тъпче за пари! Ама това не решава задачата да излъчваме хубави Българки в смешния конкурс от световен ранК! А що се отнася до джулии, роберти и други клатупишки - как то се казва "шибай Щерьо - дъно няма. Нитой твойта нитой мойта, на пътя я намерих и ше я жуля дорде се изтърка"

Да незабравите-село и селяните от селото "Юнаците"-"HEROES"!

Айде да сме малко обективни: няма талия, има малко отпуснат корем, няма добър английски, не разбрах да има някакъв талант или да може нещо, скована пред камера...избрали сме си една хубава посредственост! Никакъв труд, никаква подготовка, не видях да блести с интелигентност или хъс за победа, както например Джулия. От Крокодила насам си е направо супер, но ако ще ни представлява като наша Мис на световния конкурс, нека да вдигнем малко критериите. Все пак търсим НАЙ-ДОБРОТО! Казвам го без злоба, хубаво момиче е, но просто не е подготвено за това!

Джулия е хубава, но заслужено си остана на второто място.

229 като човек, който тренира много ти казвам, че си жалка - отпуснат корем е това което виждаш в огледалото, а мацката от видеото има много много изваяна талия и стомах. ОК е да кажеш, че предпочиташ некоя друга, но с тия изказвания ни напомнаш само празнотата на черепната си кухина.

горният коментар е от мене....

Стига с тая Джулия тя има ли талия? Хахаха с ханш 100 и целулит по бедрата и виснал корем и 2-ро място и е подарено кой знае колко се е потрудила!Факт е че Ннси се вписва много добре като лице на Мис свят!

за сведение ханшут на юля е 91 цм при висоцхина 175 цм. така че си е много добре. нямаш основание за критика. тя сащо можеше да спечели короната. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това, което видях в този формат изобщо не ми хареса - група млади и красиви момичета (Пенка не влиза в това число), които се държат безобразно курвенски и просташки. Почти всички се изложиха страшно много. Колкото до външния им вид - свежи, атлетични и красиви. Не знам защо повечето хора избиват комплексите си като обиждат останалите, но според мен това е погрешна тактика. Нека си признаем, че момичетата са много хубави. Нанси има доста остър и вулгарен език, но външният й вид е безупречен. Заслужава титлата.

Хубава е тая, ша стане да разгонва мъжките нереси насело. Нанси Каубойчева ела си насело прасчо.

У наше село им викаме нереЗи.На такива като тебе.

Како варви да ме гледаш по телевизията, че вие жените насело това можете да правите. Целувки за тебе свиня моя :*

Много се съмнявам, че който и да било от вас има по-добър вкус за жени от моя. На мен лично Нанси ми харесва, не знам що за човек е, не съм гледал предаването, но това е конкурс за красота, а аз я намирам за красива. От моята уста това значи много!

Подкрепям, красива е!

Ето един човек, който има смелостта да е честен и пред себе си, и пред другите!

рико звучиш като шега. неам какво да допълня, щом Рико женоценителятот световна класа се изказва...хаха

Звуча като шега, но такава, която прониква в съзнанието и остава там за цял живот. Изказвам се, защото разбирам. Слушайте ме и вие ще разберете!

Чудесно мнение, подкрепям го, но самочувствието на ГОУЕМ разбирач на жени кърти.

МНОГО ,КРАСИВО МОМИЧЕ СЪС СТРАХОТНИ СИНИ ОЧИ ЛЮБИМИЯ МИ ТИПАЖ РУСА СЪС СИНИ ОЧИ. ПОЖЕЛАВАМ И УСПЕХ НА МИС СВЯТ .....

Сомтаймз уин, сомтаймз люн :))))))

ще ми се да те хвана на препит по английзки...гоуеми отворковци и отворки тук. Само, че колко от вас имат произношението на Ралица Василева??

Яко товариш, а? :)))))

Стига с този английски....конкурсът е за красота, а не за "Кой говори най-правилен английски". Освен това тя не говори никак зле.

В лицето бива, НО къде й е талията??

При майка ти!

не искам да коментирам смисълът на този конкурс - винаги съм се чудел как феменистките се борят във всяка сфера против господството на мъжете, а са пропуснали тази пародия на сексизма.... Относно мацката - за да каже некой, че Нанси не е красива, е или долна лъжа или е лишен от рецептори за естетика. Всички мацки с коментарите проявяващи съмнения в красотата и - момичета плс не се поддавайте на първичните чувства за борба в стадото - като отявлени хищници просто приемете, че има по-силни от вас, подминете мълчаливо но с гордост. Знам, знам, че вие сте много много по-хуави от нея, само дето по улицата като вървя и ви видя- нот реали.

Още един глас за Нанси! Много красиво момиче, слънчево и чаровно! Успех й пожелавам! За първи път мис България е красавица! Който не я харесва е комплексар! Дано я оценят по достойнство и хубост!

Така, до тук прочетох какви ли не обиди по адрес на Нанси. Хора ,вие сте си я избрали ,тази година имаше възможност хората да избират Мис България! Какво се оплаквате??? Освен това момичето е красиво ,възпитано и интелигентно...какво повече искате?! Вместо да я подкрепим ,защото ще представи страната ни ,което не е никак лесна задача ,какво правим? В крайна сметка ,знам че всеки си има мнение ,все пак всички имаме различни вкусове,но може да си изказвате мнението и без обиди по човек ,който нищо не ви е направил . :)

Кой точно и как я е избрал е спорен въпрос. Само казвам.

Аааа...да си имаме уважението! Аз друга избрах!

со уат? не можете ли даприемете, че мнението на мнозинството има по голяма тежест - тва е основен проблем в бг. Нигой не може да прави компромиси в името на общото решение....

Текстът е като есе на петокласничка от английска паралелка, но такива са и стандартите на конкурса ;)

Разгледах 1-2 визитки на другите претендентки и извода е никакъв шанс за Нансито. Много е семпло и незапомнящо се. Даниела е много по-красива и подходяща.

Какво и е на визитката?Айде, припомнете си визитката и уникалния танц с народна носия на Тоца и ги сравнете.Що сме вечно недоволни, не мога да разбера.

Колкото и да казвате, че е хубава, като видя това "Нанси" като име и нещо в мен се обръща!

Доста порно актриси има с това име... трябва да се отбележи :)

Че какво му и на името? Чисто и истинско ... хамериканско име от село "Непобедимите-2.5" Смех, смех, смех...

Мани...като толкова искат да я кръщават с американско име, има къде по-хубави...ама Нанси? Звучи ми като дебела доячка на крави от Тексас!

Явно някъде в нета има примерна реч за Мис с място за попълване на държавата, името и годините на миската. Мис Беларус също го е намерила и приказва описателните думички за България, но за нейната родина :)

Това се получава често при ненадминатите български режисьори - майстори на Copy/Paste...

е не съм го срещнала в нета, но е много евтино ако е вярно това за клипчето. целият конкурс е яко измислен и нанси-агрото по-добре да говори на животновъдни теми, за да не простее. на конкурс за красота, на които уж се държи и на и на умствения багаж, трябва поне на снимките да изглеждаш интелигентна... а то още преди да си отвориш устата си личи, че извън протокола е абсолютно недопустимо да ти се задават въпроси. в

Аз съм голям фен на Нанси! Много ми е миличка! И леко ме е яд на Мис Беларус за думичките и! :)

Момичето е много красиво. Погледнете визитките на другите претендентки и след това пишете негативни коментари. През последните години на конкурса се изпращаха обикновени момичета, със скучна визия (кафеви очи, кестенява коса, тъмна кожа), тази година имаме истинска красавица.

в лицето не е въобще много, даже красиво. обикновено момиче без чар - това не значи грозно, а просто обикновено. няма харизма, не се налага с присъствие и ще е на 99-то място в класацията по-хубост на конкурса. нито повече нито по-малко

Така ли??? Ще пишем след конкурса. Сигурна съм, че ще е поне в Топ 10.

Martinique

Каква мис България? Типичната българка е мургава, с чалга излъчване. Тази мяза на американка? И с тази ризка и пюлеенето на пейката? Пфу, тъпо.

Да живее българо тексаската дружба! Истинска красавица с излъчване на Барби Бързо текста на "ближи си сладоледа" да се преработи на "плюй си семките"

Да се обяви нова олимпийска дисциплина "плюене на семки" и Нанси да бъде провъзгласена за пожизнен световен шампион!

Абе тя е работила върху произношението си, само дето който я е учил е леко некадърен - та тя не си затваря изобщо устата, докато говори и е едно такова а-кане... ужас. Пародия, като самия конкурс. Иначе момичето е хубаво, надявам се да постигне доста успехи и дано си намери някой добър учител по английски, който е английскоговорящ, че да си оправи акцента.

Да си беше научила стихотворението поне. Нищо, поне от акцент го докарва, за разлика от останалите претендентки :)

Красотата е доста субективно нещо. Едни си падат по Анджелина Джоли, други-не. Въпрос на вкус. А няма как да има всеобща угодия :)

Много свежа мацка, а акцентът и е точно като на Саюри от "Мемоарите на една гейша", много сладък