"Мис Москва" 2015 се омъжи за краля на Малайзия

Преди това Оксана Воеводина прие исляма и смени името си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази агентка на ГРУ се омъжи по спецзадание на товарищ Путин.. ще прилапат и Малайзия..

Този крал-глупак ще се обзаведе с много баджанаци..

Тази сигурно си е помислила,че ще лапа пачки до безкрай от султана,а същевременно ще си чеше путенцето при други млади и красиви мъже.Това са жените,сметкажийки.Само,че на тази ще и излезе крива сметката.Най-много да я пребият или убият с камъни на някой площад.А може и да я заколят като свиня.Ама така става като се хващат с мюслита,а не си стоят при нормалните християнски мъже.

Младоженецът на снимката вече не гледа към жена си а към шаферката зад нея, тоя сигурно има харем, ха да и е честито на Оксана. При тия развод има ли?

Luna0102

Тя и на Майкъл Джексън сестрата си беше взела на баир лозе, че и религията си променят- патки и половина. Никъде в статията не пише коя по ред съпруга ще е рускинята. Съмнява ме да е първа, оня сигурно ги има един харем, на тази възраст едва ли се е пазил за нея. Та рускинята се надявам да може да носи на бой, че не само той и родата му имат право да я млатят, ами и първата съпруга.

Дълбокомислена статия.

Много сте прости с тези коментари. Гледайте си мизерния живот и оставете момичето да се наслаждава на нейния.

Само човешката глупост е безкрайна

Сафи циганка.

На наш Таско - Кралят на фалшивите новини жена му е рускиня...

Свиня

тя не е рускиня

Любовта е страшна сила :)

ИНТЕРЕСА..... КАКВА ЛЮБОФФФФ?

Вярно е хмммм ...страшна ....сила ;)))) Влюбила се е в ерудицията му, с тези дипломи от английски университети ... Няма какво друго да е ...хахахаха

tonk11

По любов е. 100%.

Само да питам, случайно в Малайзия не е ли СУЛТАН??? АМАН ОТ НЕГРАМОТНИ ЖУРНАЛИСТИ!!! Сега остава някой да ми обясни, че КРАЛ и СУЛТАН е едно и също!!! Даже на английски едното е KING другото е SULTAN!!!

Воеводина да не би да е хърватска фамилия, я помислете малко и пак пишете глупости. Даже може да е албанка.

пише се БарвиХа - а не барвиКа. още в самото начало. ако се съди пофамилното име Горбатенко и името Оксана тя е с украински произход. останалото си е тяхна работа - да им е честито.

Ми значи и великата оперна прима Нетребко е украинка.

никой не мож да избяга от произхода си. писателят ЛукяненКО също е с украински произход (Фалшивите огледала и т.н, ако си чел негови книги). Пише се Нетребко.

правилно си написал името - извинявай. Например Скрипал е украинска фамилия, той е украинец, роден е и е учил там (скрипал в превод означава цигулар).

Защото от толкоз украинци, арменци, узбеки, грузинци, беларуси, латвийци, печенеги и т.н руснаци не останаха бе, затуй.

Хората за пари к'во ли не правят!

я дайте снимка на следващия крал. За един приятел питам.

тази се самозакла. А можеше да си живее като царица!!!

Да бе, красавец, крал е за това, каква ти любов от пръв поглед? С 24 г. е по-възрастен, сега не се усещат, но само след 10 ще разбере, че парите не са всичко. А ще ходи ли и забулена, сигурно, ако краля й нареди, ха-ха!

Абе хора, вие не сте ли чували изразът "любов от пръв поглед"?

Чували сме, гледала му е в портфейла, нали?

Със забрадката е мюсюлманка отвсякъде.

Всички конкурси на красота в расея печелят украинките...хах...) Но руснаците дори и украинската красота мислят за расейска))

Толкова много ли ти се иска да е украинка? Ами, хайде нека да е украинка. Ама не е !

И тукашните "мис(ир)ки" търсят някой, който повечко да е крал.

За любовта и ... граници няма. На мястото на точките поставете подходящата дума.

Ама какъв млад левент и красавец - и аз като го видях и се влюбих... А момето е преценила, че това е момента да кеш аут-не. Времето ще покаже дали си е изиграла добре картите.

Хубаво е да си крал.

Ама повечко... така. Щото за кокошка няма прошка...

не е много за завиждане

Оставям сватбата настрана, че ей това ми направи впечатление: " Кралят на Малайзия е посещавал някои от най-престижните английски университети." Какво значи "посещавал"? Отишъл, разгледал и си тръгал ли?

Тъкмо затова исках да напиша и аз. Това е английска “интерференция” - предаване на чуждо-езични конструкции и феномени от един в друг език. Вече навсякъде се напълни с текстове, писани от разни странни хора, “ПОСЕЩАВАЛИ” чуждестранни “университети” и сайтове. В тфа сайтче трагедията е особено голяма, прави се цялата палитра от линвистични грешки и аз наблюдавам това с интерес, просто вместо комедия. Иначе и за манипулатори не стават...

Той и Симеончо Сакскобургготски нещо разправяше, че "бил учил право" например, ама къде го е учил това право като няма диплома за висше образование, така и не разбрахме. Неговият случай обаче наистина е различен: не се жени за миска, ами понеже сам има нужда от пари, почерни една богата испанка и така...

Типична морва. За кинти всякаква става и всичко си дава.

Новоизлюпената мюсюлманка бая зор ще види да си изтрие разголените снимки от мрежата! За пари и марсианки ще станат.

За да се измъкнат от кочината на путкин хората са готови на всичко

Schilo

А бе и на теб крал да ти предложи и ти ще смениш не само родина и вяра, ами и резба.

Поредната мурва! Мъжът, разбира се!!!, не трябвало да печели по-малко от жената!

Е браво!!! Тъкмо си помислих че шизофрениците днес имате почивен ден.

е хубаво си е кралчето;) богат грозен няма..ама що ли ни занимават и с руските простотии.то малко ли са ни кифлите тук

Не знам защо гледа като дете с памперс за смяна. Изгуби уважението на половин свят.

Красива гледка е двойка, която сключва брак по любов. :)

Кльощав траверс руски се омъжил за дедо си.Никва новина

Най-опасното руско оръжие. 15-ти секс батальон.

По любов ще да е.

Явно е направила добро попадение. А нашата мис Крокодил, която по-късно някакси стана мисис Русия стигна само до някакъв советский дедушка, който я побийваше чат-пат и я изхвърляше гола на околовръстното...

Да очакваме Оксана да набие краля и да го метне гол на околовръстното.

Абе да ти кажа, като я гледам тази 19 годишна, нашата направо е красавица! Като знам какви красиви рускини има, направо се чудя тази как е станала мис Москва, явно връзките са й много или парите на някого! И в крайна сметка се е омъжила за мъж, който може да й бъде баща, ама нали е крал!

Опс, тя била на 25 години!

гоУема грешка... жена рускиня - жив дявол, па макар и да е приела ислияма.

Красавица, от където и да я погледнеш, а той-нисък и грозен, пак така, докато не си седне на титлата и портфейла. Продала се е за много пари и титлата първа дама на Малайзия. Ще си подсигури живота, че и този на роднините си, но на каква цена, едва ли го обича тоя тюфлек.

Колко много (пар...) любов излъчват снимките..

Куала Лумпур е шестия най-посещаван от туристи град в света.

Без да правя справки ще ти кажа , че си далеч от истината. За ислямския свят може .

Липсва съществена клюкарска информация. Коя поред е тази кралица? На 49год. едва ли е девствен.

бил женен веднъж, след което е разведен.

А то пък тя защото е девствена? Евентуално в ушите!?

"Оксана е приела исляма през април тази година и е приела името Риана"

Рускиня не е националност, а професия! Тези за пари ще продадат и децата си... Само за късокракият малоумник Путин не могат да кандардисат булка! :)))))

е как той обьрна резбата-сега е голубой

Политиката на страна. Но да знаете от мене че Русия е силна само заради жените си. Не се майтапя. Не искам да изпадам в подробности, но съм се занимавал със стотици рускини - или по скоро руско говорящи, и съм отговарял за група от над 16 хиляди рускини които са в клуба за една марка дрехи на фейсбук. НЯМА рускиня която да е омъжена за чужденец и следните 2 неща да не са се случили: Първо: Децата ВИНАГИ говорят руски и майка им прави ЧУДЕСА да ги държи близко до руската култура. Второ: Мъжете им стават русофили! Момчета и момичета, НЯМА ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Честно! От най долната, продажната и простата до най умната, интелигентната и образована рускиня, ВСИЧКИТЕ постигат тези 2 точки ако са омъжени за чужденци. Ама не ме интересува мъжа й какъв е, крал или хамал, тези 2 точки се постигат като минимум!

Глупости! Един колега белгиец си внесе една мамаша от сайт за руски булки (те се предлагат като добитък). Беше мнооого доволен в началото и бързо происзведоха две малки момиченца. После рускинята взе гражданство и избяга, зарязвайки децата си!

Аз не съм казал че рускините не бягат и не си оствят децата. Аз ти казвам че тези които са омъжени за чужденци и са около децата си и мъже си, винаги постигат тези 2 неща. Можеш да си убеден на 1000% че ако децата са могли да говорят когато тя е избягала, са говорили на руски а не на френски! Относно сайтовете..те са най вече украйнски.

колко българки се женят заради гражданство, пари , а после развяват .... трабва ли да правя генерален извод за цялата нация?

Много ясно бе, булка! Нацията това са хората. Халал да ти е мъжленцето, бъди мила с човека, моля те.

Евала бе русофил, по-голяма тъпотия от това не бях чел! Демек и най-големите парцали щом са рускини и те от читави по-читави, щом са рускини. Хахаха, трагедия!

Споделям наблюдения базирани на опит и доста голям размер на извадката. А заключенията от това може да си ги направи всеки сам за себе си.

Очаквайте. Значи скоро. Малайзия - новата руска губерня.

И аз като работещ с 2 рускини мога да го потвърдя с двете си ръце и при тях думата любов значи ПАРИ та съм ожалвал всеки българин оженил се за рускиня

Сега ще му народи едни русички, белички ангелчета...

Като я гледам на снимките, няма да са много руси.

Да, ама товарищ Григоренко е рус в отличие от младоженците

Ти да видиш! Такава липса на патриотизъм! Вместо да вземе Ванка или Сашка от село Новоселское, тя на кралица ще ми се прави! Да се разжалва немедленно!

Парит..пардон, любовта няма граници ;-)

тя на 25 той на 49 ... каква любов от пръв поглед е имало .... още повече като тя е разбрала , че той е крал :)

Къде и как са се запознали ли?!? Ами, не са! Той си я е купил!