17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна мацка е Мишел. Красива, умна и успяла.

Това, което разказва изобщо не е интересно. Написала глупава книга, за да привлече вниманието към себе си. Явно е позалязла. Какви са тези автобиографии на 45 години, какво толкова може да напише там освен измислени сензации.

Тази лъже като Курнелия, ебала се е на поразия, както правят това в нашия Биг Брадър, където всичко е хлъзгаво от сперма и пича мъзга.

Пише се "воини на свободата", не "войни на свободата".

Щом са ѝ трябвали 5 години да разбере, значи е баят куха лейка...

Моя позната се върна от САЩ /беше отишла там покрай влизането и в някаква секта/. След 2 год. престой успя и се завърна, но каза, че секса е бил безразборен.

Типичен изрусен италиански ВУК. В тяло ОК, но фейса- типична италианска вълчица с перхидрол.

Не е италианка ! Швейцарка е !

Всеки, който е имал вземане-даване със секти, в това число и моя милост знае, че те са изключително хищни. При мен обаче не им се получиха нещата, не бях лесна плячка! Те търсят хора, които са слаби и уязвими, с цел тотален контрол и измъкване на пари. Явно са я хванали в момент когато е била в някаква криза и затова им се е вързала на манипулации те, и са я обработили бая добре, за да остане при тях цели 5 години! Хубаво поне, че макар и късно се е осъзнала и ги е разкарала!

Ма баце Ерос къде е в цялата работа със сектата?

Ми той седял извън тумбата идиоти ... Все пак Ерос, с без секс ... не става ...

Вие за нещо друго освен секс не можете ли да мислите? Сексът е за размножаване. Това го пише и в учебниците. Намерете си по-смислени занимания и правете нещо за цялото човечество.

Брат, секса е и за удволтсвие. Виж, ако си крава или кобила, друга работа. :)) Ако си някой глупак, дето само гледа да ръга пак. Ама тия фригидните като тебе, айде да не дават наклон на останалите, става ли? Пиши си статуси във ФБ и не пречи на хората да живеят. :)

Точно така. Сексът е най-голямото удоволствие. И за здраве и за повече усмихнати мъже и жени, а не някакви незадоволени лели и чичовци

Нищо лошо няма в това да не яде месо и да не развратничи.

Значи, да мислиш по цял ден за секс и пари е нормално?

Не мисли за секс, а го прави

А това не е ли сексуален тормоз?! Или за жените сексуален тормоз се случва само ако има как да изкарат пари от това!

Тази кифла е доказателство каква куфа лейка е! ПЕТ ГОДИНИ й трябвали, за да схване ОЧЕВАДНОТО, че някаква нова помиярска секта е проблем са нея и кариерата й?!? Куха, куха, кънтяща КИФЛА!

Ако не е правила секс 5 години, тогава как има две деца на 4 и 3 години, от последният си брак, от 2014 година ??? Поредната личност, която привлича изкуствено внимание.

Елеметарно е бе, Уотсън! Не става дума за последните 5 години, действието се развива след брака с Рамацоти и преди този сегашния. Т.е. преди 2014-та е била на сух режим.

Е, ти сега искаш и да мисли. След малко ще искаш и да разбира прочетения текст. :))

И после чудодейно срещнала наследника на милионите на модната империя Трусарди и хоп - се събудила от сектата ! Да, бе, да ! Мърша ! Омаскарила хубавите момчета - и Ерос Рамацоти, и Томазо Трусарди ! Моделска пачавра !

5 години яла еднообразна храна - за някои хора това е разболяващи, за други това е единственото животоспасяващо нещо. Ако не е получила трайни увреждания (каквито се получават от 5 години ядене на неподходяща храна), то да остави такъв режим е голямо малоумие. 5 години дори не е могла дори да мисли за секс - това е дори още по-добре. Особено за жена - вече става ясно защо изглежда така добре за възрастта. 5 години в изолация? Каква изолация, всъщност? Отдалечила се от някакви близки и познати. И след тези години какво й е коствало да се върне обратно в разгула? Не се споменава. Но очевидно е успяла да го направи. В крайна сметка отново е подконтролна на медиите, банките, политиците, капитализма и разврата. Спасила се е, така да се каже. Върнала е контрола на верните институции и идеи, нали.

Дъщеря и е на 22 а другата на 5 малоумници

Тъп ку..а. Но все се намира накой, от когото да цица

Богиня!

Да си богат не е лесно..ама трябва и мозък..