Млада и красива учителка разобличи системата

С пост във Фейсбук Полина Алексиева посочи недостатъците на образованието у нас

Обратно в новината

Коментари - Млада и красива учителка разобличи системата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Hi Guys ! Https://faucetcryptocurrency.net Need more Cryptocurrency Faucets? Need more Cryptocurrency Mining Games? Need more Cryptocurrency (PC, ANDROID, IOS) Games? Want to CLAIM FREE BTC? Then you are at the right place !!! Check it out ! Start earning Crypto Coins now....! Https://faucetcryptocurrency.net

PEYTSCH

Млада и критична...Трудно е да се повярва, че с годините трудов стаж ще стане по-умерена, примирена и...че ще загубва малко по малко чара си...Само с дано не става...И ние бяхме млади...

Добре, че не е изригналА в Интернет. Сори, статии с жълти заглавия не чета, ако ще и да е "ексклузивно".

ама вие да не мислите че в другите области на живота е нещо по различно.

Щом е млада и красива, все може да се преориентира професионално. Виж ако беше позастаряваща и грозновата учителка, това вече е друга работа.

да беше го прочел, преди да коментираш. Писала е и за теб като типаж.

Лаланици. Има свобода, като не искаш да си учителка стани началник влак, журналистка, лекар, писател, проститутка, Абе каквото си искаш стани. Иди в Африка да помагаш на бедните. Ама най-хубавото е да се оплакваме...от всичко. Системата е виновна. Иди кради пари от старци, хем ще си богата, хем ще си против изградената система.

Има много за какво да се замислим.

Добро изказване. За жалост няма кой да го чуе

В момента ,,свещенната крава ,,на българското образование е ,,недопускането на насилие,орди проверяващи тетки от бхк ,нпо и дазд тероризират учителите- сакън някой да не се скара или недай си боже да си изтърве ръката за да вкара ред - ще го развеждат като сакарска мечка с белезници сред пърхащите репортерки на НОва и БТВ с тъпи въпроси,,Кажете,,каква възбида усетихте като изтезавахте детенцето! и 5 бона заплата да дава Бойко,никой не си е намерил нервите на улицата- накрав на изборите ще остане само той ,бхк и нпо

Ох! Браво на момата! Красива и критична. Амбициозна и умна! Пожелавам ѝ да запази устрема си! Да не допуска системата да смачка и нея.

Ако беше дърт, дебел и грозен даскал - дали има значение. Хиени сте. А малката п*тка нищо не знае още.

Жалко. Скоро "демокрацията" ще те направи само "И"!!!

Важно е папата да ни гали по главите, да ходим на молитвени закуски отвъд океана, да се пъчим до някой посланик по пресконференции и т.н.

По-добре млад, касив, здрав и богат, отколкото стар, грозен, болен и беден...

Абсолютно вярно! Лошото е, че съзнаваме какво се случва, но перспектива отникъде... Терминал 2 за младите и интелигентни, тук да останат гласоподавателите, избрали прекрасните ни ръководители.

Не виждам нещо в написаното, което да не е истина. Другарите от ГЕРБ управляват вече 10 години и не са си мръднали пръста да направят каквото и да било. Санирането на няколко сгради с цел усвояване на едни пари от наши хора не се брои.

Чудесен анализ! Жалко, че госпожата е пипнала само с памук болните въпроси, тай като явно е твърде деликатна. Истината е, че всичко това е тенденциозно. Тези които искат да управляват, нямат нужда от будни и интелигентни маси, а от овце, скотове, за които Биг Брадър е висше изкуство, планета не е небесно тяло, а образователен канал, а зад инициалите Б.Б. стои супермен...

Млада и красива учителка разобличи системата По-скоро малда и красива учителка попадна в "ада",наречен образователна система.

“Защото, изглежда, в нашата страна, трябва да си невъзпитан, груб, дебелокож, скандален и нахален, за да бъдеш чут - всичко, което един учител не е...”

"Млада и красива", мдааа добра реклама за един популистки пост който нищо нова и нищо конкретно не казва. Добра реклама за въпросната учителка от 4 месеца, която таи надежда да я забележи който трабва та да и потръгне в живжто. Браво добър опит за новина но нека не е пак на принципа "пиши како пък аз ще измисля как да те поместя в новините...." то вярно, че "нашто момиче" трябва да е преди другите ама айде стига вече!

Учителут трябва да бъде авторитет и пример за подражание! Заплатите на учителите към ден днешен трябва да са поне 2000 лева защото те имат нужда от самочуствие,външен вед,спокойствие и мотивация! За да може децата да припознаят себе си в учителя,а не в натруфената певачка по фолк канала!

Болезнено и печално права си, мила учителко. Дано не изгубиш вяра в собствения си житейски избор и продължиш да се бориш за мечтата си. Дано един ден българското общество най-сетне проумее, че без образование и духовност е обречено на смърт. Че на учителите, лекарите и творците на културата трябва да гледа като на скъпоценни камъни. Че малкото, което ние като общество можем да им дадем, се връща многократно повече и за години напред. Желая ти успех.

Дирааа, аз ако искам да чета блоговете на всеки случаен човек просто ще си им ги отворя. Вие не бяхте ли новинарска медия нещо с журналисти? Какво сте ми я изтъпанчили тая на главната новина?

Да стане учителка на пеефския делянчо, там са парите за заплатите не само на педагозите, ами на всички българи

Кажете поне един сектор в тази държава, който не е в пълен разпад?

"Млада и красива учителка" - Ало редакторите това се нарич сексизъм. Ако беше дърта и грозна по малко внимание ли щяхте да и обърнете???

Много добре казано. Браво. Поздрави.

Първо, преди да робтаеш виж колко други с много по отговорни професии са натикани в ъгъла.Хора, които спасяват животи,работят на смени,без празник и делник,в мизерни условия, а имат също като тебе нужното образование,учили много повече от тебе От теб нищо няма да стане.Мрънкалник,без задължения ,готов да скуби чрез частни уроци.

Стига с тия заплати,още са ви ниски.Нали ви ги увеличиха,какво още,а питате ли в другите сфери как е,ние по-маловажни ли сме?За по-голяма заплата отидете да учителствувате в Германия,Щатите,Австралия или друга по-богата държава.За нашата бедна държава толкова.Не може да искате 3000 лв заплата на фона бедната картинка за сега.

Защо мълчим? Поздравления за това девойче! Още 3-4 милиона като нея и ще се оправят нещата.

ИзостанАл, в епохата на мутрите сме бе, не ми се прави на вазовски мислител...

Да си млад, красив, здрав, европеец, българин и да се оплакваш от всичко. Ако се беше родила сляпа, или с един крак, или в Нигерия, а? Типичен продукт на съвременната култура, скоро ще я видим в Биг Брадър.

Определено е сладурче !

Е,какво иска... Работят от сутрин до обяд.... Ваканции....редовни и извънредни....повече от депутатските.... Допълнителни,необлагаеми доходи-частни уроци... Че е млада...млада е... Че е хубава....хубава... Да се завърти около Баце-Еднокнжния....може и кметица да стане ...че Фъндъчката е докара до пенсия вече....

Депутатите с какво са заслужили техните заплати...ей така, само да попитам???

Била млада и красива, можела да води по-добър живот...Демек, чрез телесна употреба..Щото набляга на хубава и млада, не че е умна. Така е другарко. Много е просто. Последствията от простотията се носят дълги години. Не може баба ти да гласува за диви комунисти, които фалират държавата през равни интервали от 10 години и ти да искаш ..Какво всъщност искаш ? Работите половин година и то така, че децата ходят на допълнителни уроци и пак нещо искате ?!

ОБРАЗОВАНИЕ БЕЗ ФУНДАМЕНТА ДИСЦИПЛИНА Е НАЛИВАНЕ НА ПУСТО В ПРАЗНО .ОТ 20 ГОДИНИ ТЯ Е САТАНИЗИРАНА ОТ БГ МАМИ,ПСИХОЛОЖКИ,,НПО ДАЗД, ДОКАРАХА Я ДО ТАМ В СЛОБОДИЯТА,ЧЕ УЧЕНИК СЕ ИЗКЛЮЧВА ОТ УЧИЛИЩЕ ЗА ЛОШО ПОВЕДЕНИЕ САМО АКО МАЙКА МУ РАЗРЕШИ НА ДИРЕКТОРА,ПОВТАРЯМ АКО МАЙКАТА РАЗРЕШИ НА ДИРЕКТОРА,ДОРИ ЗА ИЗГОНВАНЕ ОТ ЧАС !

...че си обрал(а) всички негативни гласове.

Всеки има право да изрази мнение, нещо невярно ли е написла? А колкото до твоя коментар, веднага става ясно, че и на теб ученето не ти е било силна страна! Пише се: "роптае", "теб" и "скубе".

Мога да и помогна почасово !

Общество, което не уважава и почита учителите си, общество, което не желае да се развива и образова, общество, за което най-голямото забавление е да си пусне поредното риалити, общество, амбициите на което се свеждат до това да направи някоя далавера и да мине тънко, за огромно съжаление, е обречено на гибел. Която е твърде близо. Респект към това младо момиче, решило да се бори. За съжаление е като бяла лястовица. Ще я чуят останалите малко читави хора, а тези горе, властимащите, няма да ги заинтересува нещо толкова незначително. Какво като младите са масово неграмотни? Овцете лесно се направляват. Твърде широка и дълга тема. Тъжно е.

Поли, не се отказвайте така лесно. Права сте по принцип за повечето неща, които казвате, но дайте всичко от себе си и ще Ви се възвърне за труда и грижите към децата. Всеки получава онова, което е посял.

Малко неграмотна ми се струва даскаличката.

Малко неграмотна ми се струва даскаличката.

Къде е разликата с другите браншове? Щом си станал държавен чиновник така е. Направи си собствена фирма за производство на сладолед или за промотиране на певици и готово.

ами да да пишат красиви слова.Като много знае да излезе и да се бунтува,да направи нещо за да започне промяна,да започне от нейното училище и така ако 3-4 милиона правят така ще започнат промените.Само да пишем красиви словоизлияния,да искаме и да се жалваме,все така ще си стоим.

Очевидно не си уважавал и ученето / не само учителите/, защото поста ти е пълен с граматични и пунктуационни грешки. А докато има хора, които все още могат да пишат и четат , не е нужно да се мисли за учителите. А след това???

Поредното вайкане и манипулация... Ами привилегиите да имат 2-2,5 месеца повече отпуска от останалите... Ами привилегията да работят на 6 вместо 8 часа работен ден, а не като останалите и особенно тези, които работят в частния сектор.. Много е лесно да се оплакваме и да манипулирами останалите... Що не се оплакват, когато 3,5-4 месеца в годината като се съберат всички ваканции получават заплати, без да работят. Къде другаде го има това? Освен това децата намаляват и то драстично. не е ясно въобще, колко учители ще са нужни след 10 години... Ние и сега имаме една от най-високите съотношения м/у учители и деца в света. Освен това като не им харесва да напуснат системата... Да ама не... Стоят си на държавна службица с десетки години... Текучеството е много по-ниско от това в частния сектор... Заплатите им се плащат отново от тези от частния сектор, но разбираш наглите служители на бюджетна издръжка отново се оплакват, че им били ниски заплатите... Абе няма справедливост в тази държава за жалост и едва ли потърпещи от тази несправедливост са служителите на държавната хранилка.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕКСИТКО ЗАГЛАВИЕ от дир, излиза, че най-важното качество на учителката е, че тя е сексуално привлекателна, а не смела, образована, почтена...това заглавие омаловажава нейната позиция, аз бих веднага променил заглавието и наказал тъпанара, написал тази невероятна глупост...дир ни проглуши ушите със защита на истанбулската конвенция...явно са ГОЛЕМИ ЛИЦЕМЕРИ..