17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поумняват или какво? На 18 е нормално да не водиш активен полов живот, дори да си девствен. Това е възрастта, в която да инвестираш времето си в развитие и усъвършенстване на различни качества и умения, а не в мърсуване, освен ако не си решил да ставаш порно звезда, щото и такива има, не малко.

Личи си че си смотан и си имаш оправдание за всичко

...и аз предпочитам да лъсна пищова вместо да го вкарвам в съмнителни дупки с купища претенции и разходи за моя сметка като финанси и време

...

без секс няма бебета.

Да, белите хора намаляват заради това, че много от тях не могат да си позволят да имат деца, които да отгледат в нормални условия-достатъчно пари за издръжка-жилище, храна, облекло, добро училище, колеж и т.н. А другите не му мислят много, правят деца и после ги оставят държавата да се грижи за тях. А държавата взема най-много пари (чрез данъците) от белите, които са по-добре образовани и имат по големи заплати. И така белите хора издържат другите, и нямат деца. Крайно време е да се вземат мерки да се стимулира средната класа да има деца и да се санционират тези, които правят деца, безда имат условия да ги отгледат.

Един "ефект" от муууу тооо. Хората вече не могат да се усмихнат на жена, защото може да ги съди. Пълна лудост!

Използват технологични заместители.

добре че е Кубрат да ги провокира

Те веднага доказаха защо им липсва либидото. Адвокати, пари и сеир. Това им замества секса.